ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Μαΐου;

Κριός

Ο τίτλος της ημέρας είναι «εγώ και οι άλλοι». Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι στο προσκήνιο. Μπορεί να έχεις εγωιστική διάθεση και να φέρεσαι παρορμητικά, ακόμα και στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Από τη μία νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια και θέλεις να κάνεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς ενώ από την άλλη δεν έχεις όρεξη για τίποτα. Το βραδάκι, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και οι οικονομικές σου υποθέσεις αρχίζουν να σε απασχολούν.

Ταύρος

Αν και οι διακοπές του Πάσχα έχουν τελειώσει, εσύ δεν θέλεις με τίποτα να επιστρέψεις στην καθημερινότητα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό κι εσύ έχεις τη διάθεση να ονειροπολήσεις. Είσαι εσωστρεφής σήμερα και προτιμάς να κρατήσεις τις σκέψεις σου για εσένα, παρά να τις εκμυστηρευτείς κάπου. Κάνε την ενδοσκόπησή σου για να δεις τα λάθη που ενδεχομένως έχεις κάνει και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις. Έχεις λίγες ώρες για εσωτερική ανασκόπηση, γιατί το βραδάκι που η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου, θα βγεις στα φώτα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ρίχνει το βάρος της σε θέματα που έχουν να κάνουν με το φιλικό σου περιβάλλον. Έχεις επιθυμήσει να βρεθείς ξανά με τους φίλους σου, να πάτε μία βόλτα, να τα πείτε και να περάσετε χρόνο μαζί. Μπορείς ακόμα και να έρθεις ξανά κοντά με φίλους που είχατε απομακρυνθεί είτε λόγω υποχρεώσεων είτε λόγω μιας παρεξήγησης. Το βραδάκι που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, θα θελήσεις  να απομακρυνθείς από τη βουή του κόσμου και να χαλαρώσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και εσύ εξακολουθείς να σκέφτεσαι θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου. Μπορεί να έχουν προκύψει προβλήματα που χρειάζονται λύση επειγόντως ή μπορεί να έχεις θέματα με τους ανωτέρους σου. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με αυτούς που εμπιστεύεσαι στη δουλειά και συζητάς τις κινήσεις σου. Σήμερα επίσης μπορεί να προκύψει και κάποιο θέμα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Το βραδάκι που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, θα αναζητήσεις τρόπους χαλάρωσης από την πίεση της ημέρας.

Λέων

Μία πολύ ωραία ημέρα μόλις ξεκίνησε, μιας και η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Κριού και έχει διάθεση να σε ταξιδέψει όπου θέλει η ψυχή σου. Σήμερα κατ’ αρχάς νιώθεις καλά μέσα σου και η αισιοδοξία γεμίζει τις σκέψεις σου. Είναι μία πολύ καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις με κάποιο φίλο/φίλη σου που είναι μακριά, να ξεκινήσεις κάτι που θα αυξήσει τις γνώσεις σου όπως ένα σεμινάριο ή απλά να διαβάσεις κάτι το οποίο μπορεί να σε ταξιδέψει. Προς το βραδάκι, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και το διάλειμμα κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του. Ώρα για δουλειά!

Παρθένος

Βιώνεις μία συναισθηματική αναταραχή που μπορεί να προκλήθηκε από συναισθήματα που έχεις καταπιέσει και τώρα ήρθε η ώρα για να βγουν στην επιφάνεια. Η Σελήνη από τον Κριό σε καλεί να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και να μη γίνεσαι έρμαιο των συναισθημάτων σου, καθώς είσαι επιρρεπής σε υπερβολές. Άλλο ένα στοιχείο που χρειάζεσαι για να ισορροπήσεις σήμερα είναι η κτητικότητα που θα σε πιάσει με χρήματα αλλά και με ανθρώπους. Το βραδάκι, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και θα αρχίσεις να βρίσκεις τον εαυτό σου.

Ζυγός

Οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα, καθώς η συμπεριφορά σου και η συναισθηματική σου κατάσταση εξαρτώνται έντονα από αυτές. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό, σε έχει πιάσει το σύνδρομο του «καλού παιδιού» και κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να κερδίσεις τη συμπάθεια και την εύνοια των γύρω σου. Μην υπερβάλεις και να θυμάσαι πως με το να είσαι αρεστός/η σε όλους, δεν κερδίζεις κάτι παραπάνω, εκτός απ’ την «ταμπέλα» του καλού παιδιού. Το βραδάκι που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, έρχεται η ώρα για να ασχοληθείς και με τα δικές σου ανάγκες.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η ημέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις αλλά και κάποιες έκτακτες αγγαρείες που θα προκύψουν. Σίγουρα θα πιεστείς μέχρι να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας και δεν πρόκειται να σταματήσεις, αν δεν τις τελειώσεις. Είναι μια καλή ημέρα για να ακούσεις τι λέει το σώμα σου, να το βοηθήσεις να ανταπεξέλθει με κάποιες βιταμίνες ή να ξεκινήσεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής. Επίσης, είναι μία πάρα πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής…

Τοξότης

Άλλη μία μέρα που ανήκεις στους τυχερούς του ζωδιακού που ακόμα ξεκουράζονται και έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με αυτό που πραγματικά θέλουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να βρεις τρόπο να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Ακόμα κι αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις, θα προσπαθήσεις να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο και να συνεχίσεις την ξεκούραση. Γέμισε τις μπαταρίες σου γιατί το βραδάκι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και η δουλειά σου σε καλεί…

Αιγόκερως

Σήμερα που η Σελήνη είναι ακόμα στον Κριό, συνεχίζεις να νιώθεις εσωστρέφεια και θα επιλέξεις να μείνεις σπίτι και να έρθεις κοντά με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Μπορεί να θελήσεις να έρθεις πιο κοντά ακόμα και στον εαυτό σου και να κάνεις την ενδοσκόπησή σου ώστε να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι πως οι οικογενειακές παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η. Το βραδάκι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και η μέρα της περισυλλογής φτάνει στο τέλος της.

Υδροχόος

Είσαι πολυάσχολος/η σήμερα και βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση. Με τη Σελήνη στον Κριό, θέλεις να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς,  να συναντήσεις αδέλφια, συγγενείς και φίλους και να μοιραστείς μαζί τους τα νέα σου και εκείνοι τα δικά τους. Σήμερα μπορεί ν’ ακούσεις τα προβλήματα των γύρω σου και να τους βοηθήσεις να τα λύσουν ή μπορεί κι εσύ να θέλεις να εκμυστηρευτείς κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Πρόσεχε κατά τη διάρκεια της οδήγησης, να μην κάνεις παρορμητικές ενέργειες. Το βραδάκι, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και το σπίτι σου σε καλεί.

Ιχθύς

Τα οικονομικά σου και ο τρόπος που τα διαχειρίζεσαι είναι γι’ άλλη μία ημέρα στο προσκήνιο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, εντείνει την ανασφάλειά σου και σε κάνει κτητικό/η όχι μόνο με τα χρήματα αλλά και με τους ανθρώπους. Μην μπερδεύεις τις οικονομικές ανάγκες με τις συναισθηματικές και μην κάνεις παρορμητικές αγορές που δεν τις έχεις ανάγκη. Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο το βραδάκι και το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται σε θέματα που αφορούν τον περίγυρο και τους συγγενείς σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου