ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Μαΐου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βραδάκι στο ζώδιο του Ταύρου σου δείχνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα αλλά με το ανάλογο τίμημα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πολλή προσπάθεια. Μπορεί να σε πιάσει μία ραθυμία και να μην έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αν καταφέρεις να μην το αφήσεις στην τύχη και να πάρεις αποφάσεις, τότε είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείς. Τα αγαθά κόποις κτώνται!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ στο ζώδιό σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου πάνω σε εσένα και στις προσωπικές σου ανάγκες. Μπορείς να απαλλαχθείς απ’ ό, τι δεν σου αρέσει είτε αυτό είναι κάποιες επιβλαβείς συνήθειες είτε αυτό είναι κάποιοι άνθρωποι. Χρειάζεται να έχεις το νου σου, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου να ξεφορτωθείς πράγματα και να νιώσεις ελεύθερος/η για ένα νέο ξεκίνημα, μπορεί να πάρεις και λάθος αποφάσεις για κάποιους ανθρώπους της ζωής σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη θα στρέψει την προσοχή σου σε πράγματα που έχεις κρατήσει βαθιά μέσα σου αλλά και σε αυτά που έχεις ονειρευτεί. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να φέρεις στην επιφάνεια και να μπορέσεις να διαχειριστείς  τις ενοχές που κρατούσες κρυμμένες μέσα σου αλλά και οτιδήποτε σε βαραίνει. Είναι η ώρα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου και στις ανάγκες σου

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη θα στρέψει την προσοχή σου σε πράγματα που έχεις κρατήσει βαθιά μέσα σου αλλά και σε αυτά που έχεις ονειρευτεί. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να φέρεις στην επιφάνεια και να μπορέσεις να διαχειριστείς  τις ενοχές που κρατούσες κρυμμένες μέσα σου αλλά και οτιδήποτε σε βαραίνει. Είναι η ώρα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου και στις ανάγκες σου

Λέων

Το ενδιαφέρον σου σήμερα είναι στα θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Ταύρο, σου δίνει το έναυσμα για να προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις ό, τι δεν σου ταιριάζει στη δουλειά σου και να κάνεις την εργασιακή σου καθημερινότητα καλύτερη. Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν μπορεί να γίνει εύκολα και απαιτεί συγκροτημένες ενέργειες και σοβαρά επιχειρήματα, καθώς θα πρέπει να πείσεις και τους προϊσταμένους σου για την ορθότητα των σκέψεών σου αλλά ο δρόμος προς την κορυφή δεν ήταν ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί πολύ την προσωπική πνευματική σου ανάπτυξη. Μπορείς να αφήσεις πίσω πράγματα που σου τρώνε το χρόνο χωρίς λόγο και σε κρατάνε δέσμιο και να ξεκινήσεις μία ξένη γλώσσα ή ακόμα και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ό, τι κι αν θέλεις σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα που θα κάνεις το πρώτο βήμα, προκειμένου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου σε καλεί να αναρωτηθείς ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σου τη δεδομένη στιγμή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις οριστικά πίσω ό, τι δεν σε αφήνει να εξελιχθείς είτε αυτό είναι κάποιου είδους σχέση είτε είναι φοβίες. Δεν είναι εύκολο αλλά αν τα καταφέρεις, θα κάνεις μια νέα αρχή μακριά από φόβους και τοξικούς ανθρώπους. Η Νέα Σελήνη επίσης βάζει φωτιά στη σεξουαλική σου ζωή και σε κάνει πιο τολμηρό/η, οπότε «όσοι πιστοί προσέλθετε».

Σκορπιός

Είσαι ο συμπρωταγωνιστής/στρια της ημέρας ,αφού η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιό σου τον Ταύρο και σε επηρεάζει άμεσα. Ήρθε η ώρα να σκεφτείς τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να πάρεις δυναμικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους. Δεν αποκλείεται κάποια σχέση σου είτε ερωτική είτε επαγγελματικά να σε έχει φέρει στα όριά σου, οπότε ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις, θέλοντας και μη. Δεν αποκλείεται να κάνεις και καινούργιες συνεργασίες. Μην ανησυχείς, όλα προς όφελός σου θα είναι στο τέλος.

Τοξότης

Η αλήθεια είναι πως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τα εξαντλητικά ωράρια στη δουλειά σου σε έχουν κουράσει αρκετά και έχεις παραμελήσει την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει το έναυσμα να κάνεις κάτι για να φροντίσεις τον εαυτό σου, όπως να ξεκινήσεις γυμναστήριο, να μπεις σ’ ένα νέο πρόγραμμα διατροφής  ή να κάνεις εκείνο το check- up που όλο έλεγες να κάνεις αλλά συνέχεια το ανέβαλλες.

Αιγόκερως

Νιώθεις ένα διάχυτο ενθουσιασμό και ένα κύμα ενέργειας να σε ξεσηκώνει σήμερα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε γεμίζει με νέες ιδέες, που δεν βλέπεις την ώρα να υλοποιήσεις και αυξάνει τη δημιουργικότητά σου. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ασχολείσαι με ό, τι σου στερεί τη χαρά και τη διασκέδαση και να βγεις έξω να πιεις ένα ποτό, να χαρείς αλλά και να φλερτάρεις. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να μη χάσεις την αίσθηση του μέτρου, γιατί μπορεί να πληγώσεις κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά σου.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να αλλάξεις διακόσμηση ή να πάρεις την απόφαση να κάνεις μια ανακαίνιση. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ήρθε η ώρα ν’ ασχοληθείς και  με ενδοοικογενειακά θέματα, τα οποία τόσο καιρό απέφευγες, γιατί δεν ήθελες να συγκρουστείς. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για ν’ αλλάξουν τα «κακώς κείμενα» και αυτό είναι η συζήτηση. Ακόμα και αν υπάρξουν συγκρούσεις, στο τέλος τα πράγματα θα είναι προς όφελός σου, αφού θα κάνεις μια νέα αρχή που θα τους ωφελήσει όλους.

Ιχθύς

Σήμερα νιώθεις πως μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους γύρω σου και γι’ αυτό το λόγο θα επιδιώξεις  επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς έχεις τη διάθεση να συζητήσεις τα πάντα. Η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Ταύρου είναι κατάλληλη για να έρθεις κοντά και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει με αδέλφια, ξαδέλφια και γείτονες. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο, μπορείς επίσης να διευθετήσεις οικονομικές συμφωνίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα που έχουν προκύψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου