ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου στον άξονα Διδύμων- Τοξότη. Η προσοχή σου είναι στραμμένη προς την αναζήτηση του επόμενου πτυχίου σου ή την αρχή ενός μεταπτυχιακού ή ενός σεμιναρίου εξειδίκευσης ή ακόμα και μιας ξένης γλώσσας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σου δίνει τη σπίθα που χρειάζεσαι για να σηκωθείς από τη θέση σου και να ξεκινήσεις κάτι νέο που θα έχει μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Η διάθεσή σου ίσως να μην είναι και στα καλύτερά της, καθώς η επήρεια της χθεσινής Πανσελήνου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δεν έχει περάσει ακόμα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα. Το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ουρανό θα σου φέρει «ουρανοκατέβατες» ιδέες σχετικά με επαγγελματικά και προσωπικά αλλά και μια επαναστατική διάθεση, ακόμα και προς τους κοντινούς σου ανθρώπους!

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σου με τους άλλους βρίσκονται στο μικροσκόπιο και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και εσύ στρέφεις την προσοχή σου σε θέματα συνεργασιών αλλά και προσωπικών σχέσεων. Επειδή η διάθεσή σου μεταβάλλεται εύκολα, πρόσεχε, γιατί θα έχεις ακόμα περισσότερο την τάση να φέρεσαι ανάλογα με αυτά που ακούς από τους γύρω σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου, ακόμα και αν αυτό δεν αρέσει σε όλους.

Καρκίνος

Πολλές δουλειές έχεις και σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και τρέχεις να τις προλάβεις.  Φτιάξε ένα ημερήσιο πλάνο για να τις ταξινομήσεις καλύτερα και να μην αγχωθείς. Καταλαβαίνω ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά βρες χρόνο να κάνεις κι εκείνο το check-up στην υγεία σου, κλείσε και το ραντεβού με το γιατρό που όλο αναβάλλεις, γιατί είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για εσένα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ίσως σου φέρει μια ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα που δεν την περιμένεις!

Λέων

Σήμερα η διάθεσή σου είναι παιχνιδιάρικη και θέλεις να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς μόνο με ό, τι σε γεμίζει χαρά. Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και σε προτρέπει να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου που είχες αφήσει λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και διάθεσης. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα ξαφνικά ή ακόμα και ένα ταξίδι γ’ αυτό να είσαι έτοιμος/η και με τη βαλίτσα σε περίοπτη θέση για παν ενδεχόμενο!

Παρθένος

Τα οικογενειακά σου θέματα θα σε απασχολήσουν αρκετά και σήμερα, που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η  μπορείς  και να μην παρασυρθείς από συναισθηματικές υπερβολές που θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα αυξήσει την εφευρετικότητά σου και μπορεί να σου φέρει μία λύση στο μυαλό που μέχρι τώρα ούτε που την είχες φανταστεί.

Ζυγός

Οι κοινωνικές επαφές και οι μετακινήσεις έχουν την τιμητική τους σήμερα, δηλαδή η μέρα είναι απολύτως συμβατή με αυτό που θέλεις. Έχεις την ανάγκη να βγεις, να συναντήσεις αδέρφια, συγγενείς και φίλους και να επικοινωνήσεις μαζί τους για να μάθεις τα νέα τους αλλά να πεις και τα δικά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου δώσει ένα διαφορετικό αέρα και θα σε κάνει πιο σίγουρο/η για τον εαυτό σου και αυτό θα το μεταδώσεις και στους γύρω σου, οι οποίοι θα κρέμονται από τα χείλη σου!

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου δεν αφήνουν το μυαλό σου σε ησυχία ούτε και σήμερα και σου έχουν προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε κάνει να δραστηριοποιηθείς, ώστε να καταφέρεις να βρεις λύσεις και να κάνεις οικονομικές συμφωνίες που να σε εξυπηρετούν όσο το δυνατό περισσότερο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ευφάνταστο τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων ή μια νέα πηγή εσόδων.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί συναισθηματικές αναταραχές. Σήμερα θα έχεις την τάση να ακροβατείς από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και να μην έχεις σταθερή συμπεριφορά. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου σε κοντινούς σου ανθρώπους, η οποία μπορεί να δείχνει κάπως αλαζονική. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου χαρίσει έναν ιδιαίτερο τρόπο αντίληψης πέρα από τα κοινωνικά στερεότυπα που θα «διχάσει» τους γύρω σου και είναι πιθανό να σου φέρει και ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η αλήθεια είναι πως δεν νιώθεις και στα καλύτερά σου σήμερα, ούτε έχεις διάθεση για πολλές κουβέντες, αφού επιθυμείς να μείνεις μόνος σου μακριά απ’ την πολυκοσμία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου χαρίζει μία έντονα ονειροπόλα διάθεση αλλά και μία έντονη εσωστρέφεια. Καλό θα ήταν να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σήμερα που μπορεί να σε οδηγήσει στις λύσεις διάφορων θεμάτων που σε απασχολούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες, ακόμα και αν κάτι τέτοιο φέρει συγκρούσεις με κοντινά σου πρόσωπα.

Υδροχόος

Σήμερα έχεις ανάγκη τη ζεστασιά που σου προσφέρουν οι φιλικές σου σχέσεις που για εσένα είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να επιδιώξεις επαφές με φίλους σου, ώστε να βρεθείς κοντά και να συζητήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, μπορεί να σου φέρει νέες γνωριμίες ξαφνικά με ενδιαφέροντες ανθρώπους, με τους οποίους έχεις κοινές ιδέες και απόψεις.

Ιχθύς

Επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές είναι στα άμεσα σχέδιά σου για τη σημερινή ημέρα, καθώς έχεις βάλει σκοπό να εξελιχθείς στη δουλειά σου και μάλιστα άμεσα. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις χωρίς πλάνο, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνό της με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να σκεφτείς νέες πρωτοποριακές ιδέες πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου και να φτιάξεις ένα πλάνο που θα σου επιτρέψει να κάνεις τη διαφορά και να ξεχωρίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου