ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε απασχολήσει έντονα οτιδήποτε έχει να κάνει με την κοινωνική σου προβολή και την καταξίωσή σου. Θέλεις διακαώς να αναγνωρισθείς στο εργασιακό σου περιβάλλον και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την επιδοκιμασία των ανωτέρων σου. Ενώ όμως θέλεις, είναι πολύ δύσκολο να το πραγματοποιήσεις, γιατί η κάπως τεμπέλικη διάθεσή σου βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τα σχέδιά σου. «Τα αγαθά κόποις κτώνται» και είμαι σίγουρη πως ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις.

Ταύρος

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι μία πολύ καλή ημέρα για να οργανώσεις ένα ταξιδάκι και να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς αλλά μένουν μακριά και έτσι δεν έχεις τη δυνατότητα να τους βλέπεις συχνά. Μπορείς ακόμα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ξεκινώντας ένα σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα. Ακόμα και το να παρακολουθήσεις ένα ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, είναι ικανό να σου αλλάξει τη διάθεση και να διευρύνει τους ορίζοντές σου. Αποφάσισε τι θέλεις και πραγματοποίησέ το.

Δίδυμοι

Σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, συναίσθημα που σίγουρα δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα ενός αξιοπρεπούς Διδύμου. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Αιγόκερω και μπορεί να φέρει στη σκέψη σου κάτι απ’ το παρελθόν που δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις και δεν μπορείς να διαχειριστείς. Μπορεί να έχεις μια διένεξη με κάποιον κοντινό σου άνθρωπο ή ακόμα και κάποιον συνεταίρο σου, λόγω της συναισθηματικής σου τρικυμίας. Χρειάζεται να προσέχεις την τάση σου να γίνεις κτητικός/η με υλικά αγαθά αλλά και με κοντινούς σου ανθρώπους.

Καρκίνος

Η συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων θα τονιστεί και θα υπερισχύσει σήμερα, που η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω. Έχεις την ανάγκη να παραβλέψεις κάθε παράπτωμα από τους συνεργάτες σου αλλά και τον/τη σύντροφό σου, αρκεί να σου πουν ένα καλό λόγο και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα που αφορούν είτε την προσωπική σου ζωή είτε τη δουλειά σου, γιατί η παρόρμησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

Λέων

Η ημέρα θα έχει πολλές υποχρεώσεις δικές σου αλλά και κοντινών σου προσώπων, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει μία κινητικότητα στην εργασία σου αλλά και στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου. Για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις δουλειές σου, θα πρέπει να φροντίσεις και την υγεία σου, θωρακίζοντας την με σωστή διατροφή και τις απαραίτητες βιταμίνες. Κάνε υπομονή, μία μέρα είναι, και αν προγραμματίσεις σωστά τον χρόνο σου, τότε όλα θα γίνουν όπως τα έχεις υπολογίσει.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να αποβάλεις το άγχος και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να ασχοληθείς με αυτά που σ’ ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η είτε αυτό είναι κάποιο χόμπι είτε μία βόλτα με φίλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις χρόνο και να τον αξιοποιήσεις όπως πραγματικά θέλεις, χωρίς όμως να σε πιάσουν οι τύψεις, προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να επανέλθεις δριμύτερος/η στις υποχρεώσεις σου.

Ζυγός

Η ημέρα θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα εντός  σπιτιού. Ίσως να έχεις στο μυαλό σου μια αλλαγή στο χώρο όπου ζεις ή να έχει προκύψει κάποιο θέμα με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου και σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, καλείσαι να αναλάβεις δράση. Καλό θα ήταν να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η γίνεται και να μη μεταφέρεις τα θέματα της δουλειάς σου στο σπίτι σου ή το αντίθετο, γιατί κάτι τέτοιο θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα θέματα που ήδη έχουν προκύψει.

Σκορπιός

Η έντονη κινητικότητα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε κάνει αεικίνητο/η και πολύ δραστήριο/α, καθώς σήμερα μπορείς να πας απ’ τη μια άκρη της πόλης μέχρι την άλλη, προκειμένου να συναντήσεις φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα διευρύνουν τον κοινωνικό σου περίγυρο και είναι πολύ πιθανό να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν πολύ, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Βάλε τα δυνατά σου και κατάπληξε τα πλήθη!

Τοξότης

Η ανασφάλεια που σε έχει πιάσει σήμερα, πηγάζει κυρίως από οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και σε αγχώνουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε αναγκάζει να δραστηριοποιηθείς, ώστε να αλλάξεις την οικονομική σου κατάσταση προς το καλύτερο. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με τους συνεταίρους σου σχετικά με τις ιδέες που θέλεις να υλοποιήσεις, προκειμένου να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αλλαγές, αν προηγουμένως δεν τις έχει σχεδιάσει διεξοδικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε «αναγκάζει» να βγεις στο προσκήνιο. Η διάθεσή σου θα είναι περίεργη και η συμπεριφορά σου στους κοντινούς σου ανθρώπους, θα είναι διαφορετική από αυτή που τους έχεις συνηθίσει, αφού στην ουσία δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις σήμερα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την κυκλοθυμία σου και τη διάθεσή σου να πιάνεις τα άκρα για να μη δημιουργηθούν εντάσεις είτε με τους συνεργάτες σου είτε με τον/η  ερωτικό/η σου σύντροφο.’

Υδροχόος

Σήμερα έχεις ανάγκη να αφήσεις στην άκρη τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να ονειροπολήσεις μακριά από όλους και απ’ όλα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και μπορεί να σε κάνει αρκετά μυστικοπαθή όσον αφορά τα μελλοντικά προσωπικά σου αλλά και επαγγελματικά σου σχέδια, ακόμα και με κοντινούς σου ανθρώπους και αυτό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που σχεδιάζεις και να μην παίζεις με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη καθώς ουδέν κρυπτόν υπό του Ήλιου.

Ιχθύς

Οι φίλοι σου είναι στις προτεραιότητές σου σήμερα, καθώς θέλεις να βρεθείς κοντά τους και να ανταλλάξετε τα νέα σας, γιατί οι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορεί να σας είχαν απομακρύνει λίγο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνει ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που μπορεί να αποδειχθούν ευεργετικές και για τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και για την προσωπική σου ζωή. Η κατεύθυνση που θα πάρουν είναι στο χέρι σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου