ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και τα θέματα της καριέρας σου σε απασχολούν έντονα και σήμερα. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή (ορθόδρομο αυτή τη φορά) και τον Δία σε βοηθάει να χειριστείς εξαιρετικά το ταλέντο σου στο λόγο και να βρεις τα κατάλληλα επιχειρήματα, προκειμένου να πετύχεις την εργασιακή σου εξέλιξη. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει υπόγειες ενέργειες είτε εκ μέρους σου είτε προς το μέρος σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Ταύρος

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου με κάτι παραπάνω. Κάνε ένα σεμινάριο ή απόκτησε εξειδίκευση πάνω σ’ ένα αντικείμενο σχετικό με τη δουλειά σου και δεν θα το μετανιώσεις. Η Σελήνη σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ερμή, ο οποίος έχει γυρίσει ορθόδρομος και τον Δία που σε βοηθάει να φέρεις κοντά σου τους κατάλληλους ανθρώπους για να προωθήσουν τα δημιουργικά σου σχέδια. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποια παρεξήγηση με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό προσπάθησε να μην είσαι απότομος/η και απαιτητικός/η.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία και τον Ερμή που είναι πλέον σε ορθόδρομη πορεία θα σε βοηθήσει να αποδεχθείς κάποια κομμάτια του εαυτού σου που δεν σου άρεσαν και να σε αγαπήσεις περισσότερο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αναγεννηθείς αλλά θα σε κάνει και καχύποπτο/η με τους κοντινούς σου ανθρώπους και τους συνεταίρους σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα λειτουργείς καλύτερα, όταν θα είσαι με τους συνεργάτες σου ή τον σύντροφό σου, παρά αν είσαι μόνος/η σου. Έχεις ανάγκη τη γνώμη τους, τη συμβουλή τους και την επιδοκιμασία τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία και τον Ερμή που είναι πλέον σε ορθόδρομη πορεία, θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με ανθρώπους που αγαπάς και ν’ αποκατασταθούν σχέσεις που είχαν χαλάσει τον τελευταίο καιρό. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει λίγο καχύποπτο/η αλλά αν θέλεις, μπορείς να το φέρεις σε ισορροπία.

Λέων

Η καθημερινότητα σε γεμίζει με άγχος, καθώς απαιτεί από εσένα το 100% των δυνατοτήτων σου για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τον Ερμή που είναι πλέον σε ορθόδρομη πορεία και μπορεί να σε βοηθήσει να καταφέρεις ό, τι έχεις βάλει σαν στόχο τη σημερινή ημέρα, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις σήμερα κιόλας τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς σου, οπότε μπορείς να το τολμήσεις!

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, καθώς σε ευνοεί πολύ σε όλους τους τομείς. Νιώθεις καλά και το πιο πιθανό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από έννοιες και υποχρεώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία και τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία σε κάνει ιδιαίτερα ομιλητικό/η και γοητευτικό/η και φέρνει κοντά σου νέους ανθρώπους και μεγάλους φαν! Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα έρχεται να σου δείξει πως η ζωή έχει το άρωμα που της δίνεις!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου φέρνει μια αναστάτωση ψυχολογικού χαρακτήρα που μπορεί να οφείλεται σε κάποια διένεξη που έχεις με την οικογένειά σου. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον –ορθόδρομο – Ερμή θα σου χαρίσει μια διεισδυτική ματιά και τη διάθεση να φτάσεις το μαχαίρι στο κόκκαλο, προκειμένου να λύσεις τα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα και στη δουλειά.

Σκορπιός

Είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις ένα tour σήμερα και να συναντήσεις φίλους, συγγενείς, ακόμα και γείτονες! Δεν σε χωράει ο τόπος και έχεις ανάγκη να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, όσο τίποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τον Ερμή που είναι πλέον ορθόδρομος και σε βοηθά να μαγέψεις τους γύρω σου με τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και τους καλούς σου τρόπους. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει φανατισμό στις ιδέες σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η στις αντιδράσεις σου, αν ακούσεις κάτι που δεν υποστηρίζεις.

Τοξότης

Ένα θέμα σχετικό με τα οικονομικά σου επανέρχεται στο προσκήνιο σήμερα και ζητάει λύση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το μεγάλο τρίγωνο που κάνει με το Δία και τον –ορθόδρομο – Ερμή σε βοηθάει να συναντήσεις ανθρώπους και να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν με τα εργασιακά σου θέματα και κατά συνέπεια με τα οικονομικά σου. Αν έχεις εκκρεμότητες με οικονομικούς οργανισμούς ή την εφορία, είναι μία καλή ημέρα να προσπαθήσεις να βρεις μια λύση από κοινού, καθώς έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα να πείσεις για τα λεγόμενά σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου και σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το Δία και τον –ορθόδρομο– Ερμή, δηλαδή είναι η κατάλληλη ημέρα για να ζητήσεις ό, τι θέλεις από τους γύρω σου, καθώς με το μαγνητισμό που εκπέμπεις, δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σου χαλάσει το χατίρι. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει λίγο καχύποπτο/η, ακόμα και χωρίς λόγο, γι’ αυτό πριν θυμώσεις με κάποιον, σκέψου αν είσαι αντικειμενικός/η μαζί του.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής σήμερα και προτιμάς να αφουγκραστείς τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τον ορθόδρομο Ερμή που σε βοηθάει να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να καταλάβεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, καθώς μπορεί να σου πει πολλά, αν το ακούσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου προκαλέσει συναισθηματική ένταση και γρήγορες εναλλαγές στα συναισθήματά σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τον Ερμή, ο οποίος κινείται πλέον σε ορθή φορά. Αυτές οι όψεις σου φέρνουν νέους ανθρώπους στο φιλικό σου περίγυρο και σε βοηθούν να κάνεις νέες συμμαχίες. Είναι μία καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις και να συναντήσεις τους φίλους σου, καθώς και να ασχοληθείς ενεργά με συλλόγους στους οποίους συμμετέχεις. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορεί να σημάνει το τέλος μιας φιλίας αλλά να θυμάσαι πως θα γίνει για καλό δικό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου