ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Μαΐου;

Κριός

Η επιθυμία σου για σήμερα είναι να βρεθείς με φίλους σου και να συζητήσετε για ό, τι σας απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και τονίζει την ανάγκη σου να περάσεις χρόνο με φιλικά σου πρόσωπα. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες φιλικές σου σχέσεις και να βάλεις γερές βάσεις σε κάποιες άλλες, όμως το τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία και με τους φίλους σου αλλά και με τους συναδέλφους σου, γι’ αυτό πριν πεις οτιδήποτε, να είσαι σίγουρος/η.

Ταύρος

Επαγγελματικά θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα, καθώς θέλεις να κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να ανελιχθείς στη δουλειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου υπενθυμίζει πως τα «αγαθά κόποις κτώνται», γι’ αυτό θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις κάθε νέα προσπάθεια  που αφορά τη δουλειά σου αλλά λόγω του τετραγώνου της με τον Ερμή, θα πρέπει να προσέχεις πολύ την επικοινωνία με τους ανωτέρους σου, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν παρανοήσεις.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου είναι να πάρεις το πρώτο αεροπλάνο που απογειώνεται και να βρεθείς σε μέρη μακρινά και εξωτικά. Η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο ενισχύει αυτή τη διάθεση και είναι πολύ πιθανό να προγραμματίσεις ένα ταξιδάκι στο άψε σβήσε. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα σου δώσει τον απαραίτητο ρεαλισμό που χρειάζεσαι για να οργανώσεις με σύνεση το πρόγραμμά σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στα σχέδιά σου και παρεξηγήσεις, λόγω παρελθοντικών γεγονότων που έχεις κρατήσει μέσα σου.

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανό να μην έχεις ξυπνήσει και με τις καλύτερες των διαθέσεων σήμερα, γιατί κάποιο τυχαίο συμβάν σε έφερε σε επαφή με αυτά που πίστευες πως είχες ξεπεράσει και είχες αφήσει οριστικά στο παρελθόν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να βάλεις γερές βάσεις στην εργασιακή σου καθημερινότητα και να εξελιχθείς, αν έχεις δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σου, κυρίως με τους συνεταίρους σου αλλά και τους φίλους σου.

Λέων

Οι σχέσεις σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους και τους συνεργάτες σου θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα, καθώς χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους δεν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δημιουργεί την ανάγκη για επιβεβαίωση και επιβράβευση από τους γύρω σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις το συναίσθημα με τη λογική αλλά το τετράγωνό της με τον Ερμή θα φέρει παρεξηγήσεις, καθώς άλλα θα λες εσύ και άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι και το αντίστροφο.

Παρθένος

Το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο σήμερα με κάθε είδους υποχρεώσεις και αγγαρείες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να σου προκύψουν και έκτακτα θέματα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα με υπομονή και επιμονή. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, μπορεί να σου δημιουργήσει καθυστερήσεις και αναβολές σε διάφορες δουλειές σου, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος/η.

Ζυγός

Είσαι από τους ευνοημένους του ζωδιακού σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα έχεις το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν είτε αυτό είναι ένα χόμπι είτε το διάβασμα ενός βιβλίου είτε ακόμα και το φλερτ. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα βάλει γερά θεμέλια σε νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε φιλίες. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή σήμερα, είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν λίγο τη διάθεσή σου.

Σκορπιός

Θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή σου εστία, θα σε απασχολήσουν σήμερα. Μπορεί να έχεις κατά νου μία αλλαγή στο σπίτι σου και να πρέπει να συζητήσετε όλοι μαζί, μπορεί όμως και να έχεις κάποια οικογενειακά θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Κρόνο, θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή χρειάζεται προσοχή, καθώς η συνεννόηση δεν θα είναι εύκολη.

Τοξότης

Η ημέρα θα είναι γεμάτη με επαφές και συζητήσεις με συγγενείς, γείτονες και γνωστούς, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και εγείρει την ανάγκη σου για να επικοινωνήσεις με όλο τον κόσμο. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις νέες σχέσεις οποιουδήποτε είδους. Βέβαια, το τετράγωνό της με τον Ερμή θα προκαλέσει κάποια προσωρινά εμπόδια στην ομαλή διεξαγωγή της επικοινωνίας και των συζητήσεων, γι’ αυτό να είσαι σίγουρος/η γι’ αυτά που θέλεις να πεις.

Αιγόκερως

Η ανησυχία σου θα είναι έντονη σήμερα, καθώς σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και προσπαθείς να βρεις τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων, ώστε να μην αισθάνεσαι ανασφαλής. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που θα κάνει με τον  Κρόνο θα σου δώσει ιδέες βασισμένες σε ρεαλιστικές προσδοκίες, αρκεί να μη φοβάσαι να τις υλοποιήσεις. Χρειάζεται προσοχή η επικοινωνία σου, ιδιαίτερα με τράπεζες, εφορίες και τους συνεταίρους σου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δε θα βοηθήσει τα πολλά λόγια.

Υδροχόος

Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε εσένα και τις ανάγκες σου και το πιο πιθανό είναι να αδιαφορήσεις για τις ανάγκες των γύρω σου, με κίνδυνο να περάσεις λάθος μηνύματα που δεν έχουν σχέση με τον πραγματικό χαρακτήρα σου. Το εξάγωνο της Σελήνης απ’ το ζώδιο σου με τον Κρόνο απ’ τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να προσγειωθείς ομαλά στον πραγματικό κόσμο, πριν να είναι αργά. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα δυσκολέψει κι άλλο την ήδη δύσκολη επικοινωνία σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους και τους συνεργάτες σου.

Ιχθύς

Κολυμπάς σε δικές σου θάλασσες σήμερα, μακριά από τους άλλους λουόμενους, γιατί η αλήθεια είναι πως προτιμάς τη μοναχικότητα σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνό της με τον  Κρόνο θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις τα εργασιακά σου κεκτημένα, αρκεί βέβαια να κάνεις κάτι κι εσύ γι αυτό. Από την άλλη, το τετράγωνό της με τον Ερμή θα προκαλέσει προβλήματα με την επικοινωνία σου και  εσωτερική αναστάτωση, καθώς είναι πιθανό να μην μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που θέλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου