ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και οι φιλικές συναναστροφές θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου και σήμερα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και είτε θα διευρύνει είτε θα συρρικνώσει το φιλικό σου περίγυρο. Πρέπει να προσέξεις, καθώς με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που έχει γυρίσει ανάδρομος στο Σκορπιό, ίσως διαφωνήσεις έντονα με φίλους σου αλλά μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις γιατί μετά θα το μετανιώσεις!

Ταύρος

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε ζορίσουν αρκετά σήμερα αλλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να εμπλουτίσει τη σκέψη σου με νέες πρωτοποριακές ιδέες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη που έχει γυρίσει ανάδρομος στο Σκορπιό θα σε φέρει αντιμέτωπο με λάθη και παραλείψεις όσον αφορά τον τομέα της καριέρας σου, οπότε πρέπει να βρεις τον τρόπο να κερδίσεις έδαφος!

Δίδυμοι

Σήμερα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σου αλλά και τις γνώσεις σου. Μπορείς να ξεκινήσεις ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να δεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην τηλεόραση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό ταξίδι ή ξαφνικά νέα από το φιλικό σου περιβάλλον. Το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στο Σκορπιό, μπορεί να φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σου που δεν είχες υπολογίσει.

Καρκίνος

Νιώθεις αναστάτωση και σήμερα, καθώς οι φοβίες σου έχουν βγει στην επιφάνεια και σου δημιουργούν συναισθηματική δυσφορία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει αναπάντεχες εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη και θα ζοριστείς λίγο, καθώς θα αναγκαστείς να αφήσεις αυτά που σε ευχαριστούν στην άκρη, γιατί θα προκύψουν επείγουσες ανάγκες.

Λέων

Σήμερα θα βάλεις τους άλλους και τα «θέλω» τους πάνω από εσένα και τις δικές σου ανάγκες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνό της με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει εναλλαγές στη διάθεσή σου και είναι πολύ πιθανό να σου φέρει κάτι που δεν περιμένεις, ακόμα και ένα ξαφνικό ταξίδι. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη και μπορεί να σου προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση για λάθος κινήσεις που έχεις κάνει αλλά να θυμάσαι πως τα λάθη είναι που σε κάνουν σοφότερο/η.

Παρθένος

Η ημέρα σε γεμίζει με υποχρεώσεις και εργασιακά βάρη και εσύ προσπαθείς ν’ ανταπεξέλθεις στο βεβαρυμμένο πρόγραμμά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο της με τον Ουρανό θα σου χαρίσει συναισθηματικές εναλλαγές και διακυμάνσεις,  ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεσαι και τις σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό. Το απόγευμα, η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη και μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό αλλά και να βγεις εκτός προγράμματος, λόγω κάποιας βλάβης στο μεταφορικό σου μέσο, γι’ αυτό ψυχραιμία!

Ζυγός

Η ημέρα σου δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να συνεχίσεις να ασχολείσαι με ό, τι σου αρέσει, να χαλαρώσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνό  της με τον Ουρανό θα σου φέρει νέες γνωριμίες και συνεργασίες στη ζωή σου. Το απόγευμα, η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη και μπορεί να σε πιάσει μία διάθεση να μην κάνεις απολύτως τίποτα, απλά να κάθεσαι και να συλλογίζεσαι. Δεν είναι άσχημο, αφού σήμερα είπαμε μπορείς να κάνεις οτιδήποτε σου αρέσει!

Σκορπιός

Θέματα του σπιτιού σου συνεχίζουν και σε απασχολούν και σήμερα και προσπαθείς να βρεις μία λύση για όλα αλλά ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνό της με τον Ουρανό θα σου φέρει καινοτόμες ιδέες και την πολυπόθητη λύση που αναζητάς αλλά θα σε κάνει και συναισθηματικά ευμετάβλητο/η με αποτέλεσμα να την πληρώσουν οι δικοί σου άνθρωποι. Το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο  Άρη θα σε κάνει ευέξαπτο/η και αντιδραστικό/η, γι’ αυτό πάρε ανάσα και μέτρα μέχρι το 10, πριν πεις λόγια που πληγώνουν.

Τοξότης

Σήμερα δεν αντέχεις να μείνεις σε ένα μέρος και θέλεις διακαώς να συναντήσεις κόσμο και να επικοινωνήσεις, γι’ αυτό και οι μετακινήσεις θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνό της με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες αλλά και ξαφνικές ειδήσεις απ’ τον κοινωνικό σου περίγυρο. Το απόγευμα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη, θα σε κάνει να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και διενέξεις,  γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η.  Υ.Γ: Ρίξε και μια ματιά στο μεταφορικό σου μέσο για παν ενδεχόμενο.

Αιγόκερως

Η  ημέρα έχει επαφές και συζητήσεις με κύριο θέμα τα οικονομικά σου, καθώς θέλεις να δραστηριοποιηθείς, προκειμένου να αλλάξεις την οικονομική σου κατάσταση προς το καλύτερο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σου δώσει νέες και ευφάνταστες επιχειρηματικές ιδέες ή μία λύση που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα για τα θέματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα, η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη και μπορεί να προκύψουν προβλήματα στην υλοποίηση κάποιας ιδέας σου ή εντάσεις με τους συνεταίρους σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε κάνει λίγο κυκλοθυμικό/η με τους ανθρώπους γύρω σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εξελίξεις και νέα σε φιλικές σου υποθέσεις ή ακόμα και μια νέα αισθηματική γνωριμία. Το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη από το Σκορπιό, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και μια διάθεση να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου με άτομα του φιλικού σου περίγυρου. Ό, τι και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα, κάντο χωρίς νεύρα για να έχεις αποτέλεσμα, αλλιώς τα πράγματα θα μπερδευτούν πολύ.

Ιχθύς

Η διάθεσή σου είναι μοναχική σήμερα και το μόνο που θέλεις είναι να χαθείς στις σκέψεις σου και τα όνειρά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει ειδήσεις από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να σε ξυπνήσει απότομα. Το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, μπορεί να βάλει φρένο στα σχέδιά σου και αυτό θα σου προκαλέσει μεγαλύτερη σύγχυση από αυτή που ήδη έχεις. Προσπάθησε να μην κανονίσεις κάτι σήμερα αλλά εάν είναι απαραίτητο, για ό, τι και αν κανονίσεις να έχεις και μια δεύτερη εναλλακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου