ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Μαΐου;

Κριός

Η διάθεσή σου εξακολουθεί να μην είναι στα καλύτερά της και προσπαθείς να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου και να ονειροπολήσεις με την ησυχία σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και εγείρει κάποιες φοβίες σου που δεν έχουν καμία βάση. Το βραδάκι, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα σε βοηθήσει να επανεξετάσεις τις ενέργειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα και θα σε κάνει ν’ αναλάβεις δράση ακόμα και παρασκηνιακά.

Ταύρος

Οι άνθρωποι που θεωρείς δεύτερη σου οικογένεια, οι φίλοι σου, είναι σε πρώτο πλάνο σήμερα, καθώς επιθυμείς να βρεθείς μαζί τους, να συζητήσετε και να μάθεις νέα τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις πως οι φίλοι σου αποκτούν μεγαλύτερο νόημα στη ζωή σου. Το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις σου που έχουν σχέση με φιλικά σου πρόσωπα και μπορεί να σε φέρει κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί.

Δίδυμοι

Εργασιακά θέματα σου αποσπούν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο σήμερα. Θέλεις να κάνεις ένα ακόμα βήμα για να φτάσεις πιο κοντά στο στόχο σου που δεν είναι άλλος από την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε συμβούλευα να μην μπερδέψεις τους συναισθηματισμούς με τις επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη το βράδυ, θα σε κάνει να αξιολογήσεις αλλά και να αναθεωρήσεις τις επαγγελματικές σου ενέργειες και -γιατί όχι-να καταστρώσεις νέες!

Καρκίνος

Η ημέρα ενδείκνυται για οποιαδήποτε θέματα έχουν να κάνουν με τη μόρφωση και την εκπαίδευσή σου. Μπορείς να κάνεις ένα σεμινάριο ή να προσπαθήσεις να αποκτήσεις ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το βράδυ θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη και θα σου δώσει την ενέργεια για να αναλάβεις δράση εδώ και τώρα και να μην αφήσεις άλλο τα πράγματα στην τύχη τους.

Λέων

Σήμερα ο συναισθηματικός σου κόσμος μπορεί να αναστατωθεί λίγο, καθώς δεν θα έχεις την ψυχραιμία που έχεις συνήθως και θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς ανθρώπους και καταστάσεις, καθώς το συναίσθημά σου θα είναι υπερβάλλον! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σε συμβουλεύω να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σήμερα, καθώς θα σε βγάλει από πολλά διλήμματα. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη θα σε βοηθήσει να επανεξετάσεις και να αναθεωρήσεις τις ενέργειές σου, κυρίως αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις.

Παρθένος

Οι επαφές που θα έχεις σήμερα με τη σχέση και τους συνεργάτες σου θα επηρεάσουν πολύ τη συμπεριφορά σου αλλά και τον τρόπο που σκέφτεσαι, καθώς θα έχεις την τάση να αλλάζεις γνώμη εύκολα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σε κάνει να αφήσεις στην άκρη τις ανάγκες σου για τις ανάγκες των άλλων. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη το βράδυ, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τυχόν λάθη σου σε σχέση με τους γύρω σου και να αναλάβεις δράση!

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις σου και η απαιτητική καθημερινότητά σου θα σε αναγκάσουν να τρέξεις, προκειμένου να τα προλάβεις όλα και θα σου δημιουργήσουν άγχος. Θα πρέπει να δεις τι μπορείς να κάνεις, ώστε να τα καταφέρεις αλλά χωρίς να γκρινιάζεις γιατί δεν θα σε βοηθήσει πουθενά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει το βράδυ με τον Άρη θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια αλλά και την αποφασιστικότητα να φέρεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου.

Σκορπιός

Είσαι από τους ευνοημένους της ημέρας, καθώς έχεις την επιλογή να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις πλήρης και να αποφύγεις -για σήμερα τουλάχιστον- τα άγχη της καθημερινότητας. Εκμεταλλεύσου κάθε λεπτό από τη σημερινή ημέρα για να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής που όμως έχουν μεγάλο νόημα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη το βράδυ, μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο στις απολαύσεις σου αλλά και στο φλερτ!

Τοξότης

Η προσοχή σου είναι στραμμένη και σήμερα σε συζητήσεις εντός σπιτιού με άτομα της οικογένειάς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και μπορεί να σε κάνει αρκετά συναισθηματικό/η, σε τέτοιο σημείο που ίσως αρχίσεις να θυμάσαι, με κάθε λεπτομέρεια, πράγματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει και δεν έχεις καταφέρει να τα ξεπεράσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη το βραδάκι, θα σου χαρίσει ψυχική ανάταση, αν και μπορεί να σε κάνει και λίγο νευρικό/η, γι’ αυτό πρόσεξε μην κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι σε φόρμα και έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις με όλο τον κόσμο. Είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις αδέρφια, ξαδέρφια και συγγενείς με σκοπό να συσφίξεις τις σχέσεις σας αλλά και να μάθεις τα νέα τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το βράδυ θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη οπότε θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η, ακόμα και με το μεταφορικό σου μέσο, καθώς όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Υδροχόος

Μέσα στο μυαλό σου σήμερα υπάρχουν μόνο νούμερα και μαθηματικές πράξεις καθώς τα οικονομικά σου θα μονοπωλήσουν τις σκέψεις σου. Είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με τράπεζες και οικονομικούς οργανισμούς και να προσπαθήσεις να επιτύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Το βράδυ, η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη και θα σε κάνει να ξαναρίξεις μια ματιά στα σχέδια που έχεις  στο μυαλό σου, καθώς μπορεί να χρειάζονται αλλαγές.

Ιχθύς

Σήμερα την προσοχή σου θα μονοπωλήσει ο εαυτός σου, καθώς θα είσαι πολύ απασχολημένος/η με τα θέλω σου και κινδυνεύεις να περάσεις  λάθος μηνύματα στους κοντινούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί μία έντονα κυκλοθυμική διάθεση, ακόμα και χωρίς λόγο. Το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σε κάνει να αναλάβεις δράση με υπερβάλλοντα ζήλο -τόσο υπερβάλλοντα- που οι καυγάδες με τους γύρω σου είναι πολύ πιθανοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου