ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και τα «θέλω» σου και ίσως φανεί σαν να αδιαφορείς για τις ανάγκες των άλλων, ακόμα και των κοντινών σου προσώπων. Τα εξάγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις σήμερα και κυρίως πώς μπορείς να το αποκτήσεις, καθώς κανένας δεν θα είναι εύκολο να σου αρνηθεί αυτό που θα του ζητήσεις.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να μην έχεις όρεξη, αφού σκέφτεσαι πράγματα που σε αγχώνουν και σε τρομάζουν. Μπορείς να μιλήσεις σε ανθρώπους που θεωρείς φίλους σου και να συζητήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν, καθώς μια δεύτερη γνώμη θα ήταν πολύ βοηθητική. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και θα σου δώσουν το απαραίτητο  έναυσμα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στους φίλους σου σήμερα, καθώς θέλεις πολύ να βρεθείς μαζί τους και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δημιουργεί την επιθυμία να αναλάβεις ηγετικές θέσεις κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με τη συμμετοχή σου σε σωματεία ή συλλόγους. Τα εξάγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, σου χαρίζουν δημοτικότητα και μαγνητισμό και αυτό θα σε βοηθήσει να περάσεις στον περίγυρό σου τις ιδέες σου και τις απόψεις σου και να βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς!

Καρκίνος

Σήμερα τα επαγγελματικά σου αλλά και το κοινωνικό «φαίνεσθαι» θα σε απασχολήσουν έντονα. Επιθυμείς να διακριθείς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και ν’ αποκτήσεις την καταξίωση που επιθυμείς. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητη η πολλή δουλειά και η συνεχής προσπάθεια.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τις επαγγελματικές σου ιδέες και είναι πολύ πιθανό να βρεις πρόσφορο έδαφος για την υλοποίησή τους.

Λέων

Έχεις βάλει στόχο να κάνεις ό, τι μπορείς, προκειμένου ν’ αυξήσεις τα τυπικά σου προσόντα αλλά και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου με περισσότερη γνώση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σου δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα, ένα σεμινάριο ή ακόμα και ένα μεταπτυχιακό, αρκεί να είσαι σίγουρος/η για την επιλογή σου. Τα ταξιδάκια είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους είναι πολύ πιθανά, γι’ αυτό έχε μια βαλίτσα σε ετοιμότητα!

Παρθένος

Η ημέρα θα σε «βοηθήσει» να θυμηθείς όλα σου τα απωθημένα από μια μικρή αφορμή, που όμως είναι ικανή να σηκώσει θύελλα στην ψυχή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τα εξάγωνα που κάνει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, δεν θα σε αφήσουν να βουλιάξεις στις βαθύτερες σου σκέψεις, γιατί θα στρέψουν την προσοχή σου στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και θα σε αναγκάσουν να τους δώσεις προτεραιότητα. Μην πάρεις αποφάσεις για οποιοδήποτε θέμα σήμερα είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό, καθώς ο έντονος συναισθηματισμός σου δεν είναι καλός σύμβουλος.

Ζυγός

Οι σχέσεις σου είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τονίζει την ανάγκη των σχέσεων στη ζωή σου ακόμα περισσότερο, καθώς σήμερα αποζητάς την επιδοκιμασία και τον καλό λόγο από τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Τα εξάγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου, καθώς θα σου χαρίσουν μαγνητισμό και έλξη, οπότε η επιβεβαίωση των γύρω σου θα έρθει χωρίς κόπο.

Σκορπιός

Η ημέρα είναι απαιτητική και έχει πολλές δουλειές και υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σου χαρίσει εσωτερική ισορροπία και μπορεί να φέρει δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο, την κατάλληλη στιγμή, αν χρειαστείς μία χείρα βοηθείας. Ό, τι και να κάνεις σήμερα, μην ξεχάσεις να θωρακίσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις χωρίς να καταπονηθείς.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Κριό και σε βοηθάει να εκφραστείς με τον τρόπο που θέλεις και να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη απ’ τον Κριό με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σου χαρίσουν θετική διάθεση και την ανάγκη να χαρείς τις μικρές απολαύσεις της ζωής, όπως το να βγεις με τους φίλους σου για ένα ποτό, να φλερτάρεις, να δεις μια ταινία που σου αρέσει με καλή παρέα ή να διασκεδάσεις με όποιο τρόπο θέλεις! Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Αιγόκερως

Σήμερα η ημέρα θα σε φέρει κοντά με την οικογένειά σου και είναι πολύ πιθανόν να συζητήσετε θέματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα ανά πάσα στιγμή και οι καυγάδες να μη λείψουν. Τα εξάγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις με τον σωστό τρόπο και να γίνεις κατανοητός/η, χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις, όποτε κάνε μία προσπάθεια για να φέρεις τα πράγματα εκεί όπου θέλεις.

Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε απασχολεί ένα θέμα και να θέλεις να το μοιραστείς με το περιβάλλον σου και να ακούσεις τις συμβουλές τους. Έτσι θα αναζητήσεις αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς φίλους και γνωστούς, προκειμένου να επικοινωνήσεις αυτό έχεις ανάγκη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα βοηθήσουν να διεξαχθεί ομαλά η επικοινωνία με τους γύρω σου και να γοητεύσεις τους ανθρώπους που θα βρεθούν σήμερα κοντά σου.

Ιχθύς

Η ημέρα εγείρει οικονομικά θέματα που πρέπει να βρουν άμεσα λύση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις οικονομικούς διακανονισμούς και να συζητήσεις ιδέες που έχεις και μπορούν να αποβούν κερδοφόρες. Τα εξάγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σου χαρίσουν ενέργεια και τόλμη και πιθανόν να καταφέρεις να βρεις μια ιδέα που θα σου αυξήσει το εισόδημά σου και θα σου χαρίσει την ασφάλεια που ζητάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου