ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα η συμμετοχή σου σε ομάδες και η ενασχόληση σου με τα κοινά θα σε αποσπάσει από οτιδήποτε άλλο κι αν είχες αποφασίσει να κάνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή, αλλά και το εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις φανατικούς ακροατές και φανατικούς οπαδούς των πρωτοποριακών απόψεων σου. Η ημέρα ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους και με ανθρώπους που έχεις κοινή ιδεολογία.

Ταύρος

Η κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση έρχεται σήμερα στο προσκήνιο και σου δημιουργεί πολλές φιλοδοξίες, που θέλεις να επιτύχεις πάση θυσία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τους κατάλληλους ανθρώπους και να τους πείσεις για τα σχέδια σου. Μην πεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει, γιατί λίγες κουβέντες παραπάνω μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που περιμένεις. Το εξάγωνο με τον Ουρανό σου εφιστά την προσοχή, καθώς ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικά θέματα στη δουλειά όχι απαραίτητα για κακό.

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις το μορφωτικό σου επίπεδο. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό, θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο για υπολογιστές ή να επιδιώξεις να μάθεις οτιδήποτε έχει σχέση με νέες τεχνολογίες. Εκμεταλλεύσου το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή, για να επικοινωνήσεις με μακρινούς συγγενείς ή κοντινούς σου ανθρώπους, που ζουν στο εξωτερικό!

Καρκίνος

Σήμερα δεν θα ξυπνήσεις και με τις καλύτερες διαθέσεις καθώς οι σκέψεις σχετικά με λάθη του παρελθόντος θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και απαισιοδοξία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή αλλά και το εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με σωστό τρόπο αυτά που νιώθεις σε κοντινούς σου ανθρώπους ώστε να τα εξωτερικεύσεις και να μην σε «πνίξουν». Αν έχεις εκκρεμή οικονομικά θέματα σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για επαφές με τους αρμόδιους ανθρώπους.

Λέων

Σήμερα θα έχεις την τάση να είσαι πολύ συναισθηματικός/η με κάθε είδους σχέση και αυτό μπορεί να γίνει η «αχίλλειος πτέρνα» σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εσύ ζητάς την επιδοκιμασία και τον θαυμασμό των γύρω σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή θα τονίσει την ευφράδεια του λόγου σου και θα σε κάνει να ζητήσεις ότι θέλεις από τους άλλους χωρίς να μπορεί κανείς να σου αρνηθεί. Από την άλλη το εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει απότομες εναλλαγές στη διάθεση σου και θα κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται τι φταίει.

Παρθένος

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις είναι πολλές σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται τον Υδροχόο αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή, θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό και να τα καταφέρεις όλα. Από την άλλη το εξάγωνο με τον Ουρανό είναι και αυτό βοηθητικό καθώς θα σε κάνει πολύ εφευρετικό/η σε λύσεις αλλά και δικαιολογίες σε περίπτωση που δεν προλάβεις κάτι! Αν παρόλα αυτά σου μείνει χρόνος, κάνε μια επίσκεψη στο γιατρό για εκείνο το check up που όλο αναβάλλεις ή ξεκίνησε μια σωστή διατροφή για να δεις σημαντικά οφέλη στην υγεία σου!

Ζυγός

Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, θα είσαι από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού καθώς θα ξυπνήσεις με διάθεση να δημιουργήσεις μέσα απ’ τα χόμπι σου και να περάσεις μια ημέρα που θα σε γεμίσει ψυχολογικά και θα φορτίσει τις μπαταρίες σου. Ακόμα κι να δεν έχεις χρόνο, προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες προκειμένου να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, αλλά και το εξάγωνο με τον Ουρανό θα κάνει τους άλλους να τρέξουν σε εσένα, καθώς οι έξυπνες ιδέες σου θα τους βοηθήσουν να λύσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Σκορπιός

Θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου ή με το σπίτι σου σαν ακίνητο θα σε απασχολήσουν σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Είναι πιθανό μια διαφωνία με τους δικούς σου σχετικά με μια αλλαγή στο σπίτι ή κάποιο άλλο θέμα να φέρει στην επιφάνεια πράγματα που σε είχαν πληγώσει στο παρελθόν και να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία σου και τελικά θα συντελέσει στο να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Τοξότης

Η ημέρα σε κάνει αρκετά επικοινωνιακό/η και με διάθεση να μάθεις τα νέα όλου του κόσμου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό/η απ’ ότι είσαι και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν θέλεις να ζητήσεις κάποια χάρη, προσπάθησέ το σήμερα καθώς η δύναμη του λόγου σου και τα επιχειρήματα σου δεν αφήνουν περιθώρια να σου αρνηθεί κανείς τίποτα.

Αιγόκερως

Σήμερα προσπάθησε να διευθετήσεις όλες τις οικονομικές σου υποθέσεις και εκκρεμότητες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πρωτοποριακές επιχειρηματικές ιδέες, που θα αυξήσουν το εισόδημα σου. Βοηθητικό θα είναι και το τρίγωνο που θα κάνει με τον Ερμή, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να κάνεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες με τράπεζες και εφορία, καθώς θα έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα και τον κατάλληλο τρόπο να τα παρουσιάσεις!

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και είναι πιθανόν να μην είσαι σίγουρος/η αν αισθάνεσαι γεμάτος ενέργεια ή έλλειψη ενέργειας! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις στους κοντινούς σου ανθρώπους ότι και αν αισθάνεσαι και θα τονώσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Από την άλλη το εξάγωνο της με τον Ουρανό θα φέρει αρκετές εναλλαγές στη διάθεση σου με αποτέλεσμα οι άλλοι να αρχίσουν ν αμφιβάλλουν αν είσαι καλά!

Ιχθύς

Έχεις αρκετά εσωστρεφή διάθεση σήμερα, καθώς δεν θέλεις να εκμυστηρευτείς τις σκέψεις, αλλά και τους φόβους που έκαναν την εμφάνιση τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και να συζητήσεις μαζί τους αυτά που σε απασχολούν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα προκαλέσει εναλλαγές στη διάθεσή σου και θα σου χαρίσει πολύ ισχυρή διαίσθηση, που πρέπει να την ακούσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου