ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Ιουνίου;

Κριός

Ενώ συνήθως είσαι ατρόμητος/η και δεν σε σταματά τίποτα, σήμερα που η Σελήνη  έχει περάσει στους Ιχθύς θα κάνουν την εμφάνιση τους φοβίες και ανασφάλειες που θα σε κάνουν εσωστρεφή και καχύποπτο/η. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα  σε βοηθήσουν να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να καταφέρεις να βρεις τον τρόπο να κάνεις κάτι με σκοπό να τις πραγματοποιήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στους Ιχθύς και τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σου χαρίσουν γοητεία και θα φέρουν δίπλα σου νέους, αξιόλογους ανθρώπους που θα φανούν πολύ χρήσιμοι στα σχέδια που έχεις κατά νου και απαιτούν συλλογική προσπάθεια. Αν ασχολείσαι ενεργά με κάποιο σύλλογο, τότε είναι η κατάλληλη ημέρα να βγεις στο προσκήνιο και να παρακινήσεις και τους υπόλοιπους προς τους κοινούς σας στόχους.

Δίδυμοι

Η ημέρα ξεκινάει δυναμικά για εσένα καθώς οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες είναι πολλές και είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις τα πάντα, για να επιτύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις με μεγάλη επιτυχία τις επιδιώξεις και τους στόχους σου στα κατάλληλα άτομα. Με τη γοητεία που εκπέμπεις δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί κανείς. Πρόσεχε μόνο μη χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου υπέρ του δέοντος και παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου.

Καρκίνος

Οτιδήποτε και αν προσπαθήσεις να κάνεις σήμερα, το μυαλό σου δεν θα μπορεί να συγκεντρωθεί με τίποτα καθώς με τη Σελήνη στους Ιχθύς ταξιδεύει ήδη σε άλλα μέρη και άλλες θάλασσες! Τα τρίγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σου χαρίζουν  υγεία και ευεξία και νιώθεις τόσο ευδιάθετος/η, ώστε μπορεί να κανονίσεις ακόμα και μια ημερήσια απόδραση σε ελάχιστο χρόνο! Η ημέρα είναι επίσης ιδανική για να ξεκινήσεις κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο που θα σε βοηθήσει και στην εργασία σου.

Λέων

Σήμερα μπορεί να έχεις ξυπνήσει ευδιάθετος/η, όμως κατά την πορεία της ημέρας μία σκέψη που θα κάνεις θα σε γυρίσει σε δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος και είναι πιθανό να χάσεις το κέφι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να βγεις από αυτή την ψυχολογία και θα καταφέρεις  να αφήσεις όλες τις σκιές του παρελθόντος πίσω σου αρκεί να το αποφασίσεις.

Παρθένος

Η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσένα θα σε απασχολήσει πολύ σήμερα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τα «θέλω» σου στους άλλους και να βρεις την υποστήριξη που περιμένεις. Η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να πάρεις την επιδοκιμασία και τα καλά λόγια των γύρω σου που έχεις ανάγκη.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με εσένα και το σώμα σου, καθώς σε έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σου χαρίζουν ευεξία και ζωντάνια και σε «ειδοποιούν» πως ίσως ήρθε η ώρα να γραφτείς γυμναστήριο, ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάτι για εσένα, το οποίο θα έχει οφέλη και στο σώμα σου αλλά και στην ψυχολογία σου!

Σκορπιός

Σήμερα η δημιουργικότητα σου αναζητά τρόπους έκφρασης και μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή -γιατί όχι- να ξεκινήσεις και κάτι νέο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σου δώσουν το έναυσμα για καλλιτεχνικές ασχολίες και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη. Βέβαια η μέρα είναι κατάλληλη για εξόδους και ποτά είτε με το ταίρι σου είτε με τους φίλους σου αρκεί να προσέξεις να μην το παρακάνεις ακόμα και με τη διασκέδαση!

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και τονίζει το συναισθηματισμό σου σε υπέρμετρο βαθμό. Λόγω αυτού θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα περισσότερο σοβαρά απ’ ό,τι είναι και οι πρώτοι που ενδέχεται να την πληρώσουν είναι τα άτομα της οικογένειας σου καθώς ακόμα και το παραμικρό που θα σου πουν μπορεί να το πάρεις στραβά. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί μέσα σου  και τα βάζεις  με τους γύρω σου αλλά και να βρεις την εσωτερική ασφάλεια που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα τονίσει την ανάγκη σου να έρθεις κοντά και να συζητήσεις με συγγενείς γνωστούς και γείτονες. Όσο κι αν εσύ έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις με τις καλύτερες των διαθέσεων, δεν είναι ακριβώς σίγουρο πως και οι άλλοι θα έχουν τις ίδιες διαθέσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη είναι κατάλληλα για δημόσιες σχέσεις καθώς θα φέρουν κοντά σου νέους ανθρώπους που μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμοι.

Υδροχόος

Οι οικονομικές σου ανασφάλειες θα σε αναγκάσουν να δράσεις, προκειμένου να αλλάξεις την κατάσταση της τσέπης σου σήμερα κιόλας. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σε βάζει στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και μπορούν να σε βοηθήσουν. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σου δείχνουν ότι μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά, αρκεί να έχεις επιλέξει κάτι που σου αρέσει ώστε να μην το δεις σαν αγγαρεία.

Ιχθύς

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με καλή ψυχολογία και μετά να είσαι υπέρ του δέοντος κοινωνικός/η ή το αντίστροφο. Αυτό το φαινόμενο το δημιουργεί η Σελήνη η οποία βρίσκεται στο ζώδιό σου και μεταβάλει τη διάθεση σου από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα σε κάνουν πολύ δημοφιλή και αγαπητό/η στους γύρω σου και έτσι κανείς δεν θα σταθεί στην περίεργη συμπεριφορά σου, αλλά θα εστιάσει στη γοητεία σου, γεγονός που μπορείς να αξιοποιήσεις για να ζητήσεις ότι θέλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου