ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα φαίνεται πως είτε θα καταφέρεις να διευθετήσεις τα οικονομικά θέματα που σε απασχόλησαν αυτές τις ημέρες, είτε θα αποφασίσεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και το μεσημέρι θα περάσει στους επικοινωνιακούς Διδύμους, τονίζοντας την ανάγκη σου για επικοινωνία και επαφές με συγγενείς, γνωστούς και φίλους. Πρόσεξε μόνο να μην περάσεις τη λεπτή γραμμή μεταξύ επικοινωνίας και κοινωνικού σχολιασμού!

Ταύρος

Ακόμα κι αν δεν έχεις ξυπνήσει με την καλύτερη διάθεση καθώς κάτι μπορεί να σου φταίει, από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα αφήσει το ζώδιό σου και θα περάσει στους Διδύμους, τα πράγματα θα αλλάξουν. Είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες και συμφωνίες. Επίσης, μπορείς να συζητήσεις με τους συνέταιρους σου για ιδέες που γίνεται να υλοποιηθούν και να σου αυξήσουν το εισόδημα, ώστε να καταφέρεις να διώξεις την οικονομική ανασφάλεια που έχεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή σου, καθώς σου δημιουργεί φοβίες και ανασφάλεια. Ωστόσο, το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου η διάθεση σου θα αρχίσει να επανέρχεται στα καλά της. Είναι πιθανό να είσαι πολύ χαρούμενος/η ή πολύ σκεπτικός/η ή και τα δύο μαζί εναλλάξ, γι’ αυτό πρόσεξε μήπως αυτό γίνει η αιτία να συγκρουστείς με κοντινούς σου ανθρώπους, καθώς θα νιώσουν ότι παίζεις με την υπομονή τους!

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και είναι πολύ βοηθητική για φιλικές συναντήσεις και συλλογικές δραστηριότητες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και η εξωστρεφής σου διάθεση θα δώσει τη σειρά της σε μια πιο εσωστρεφή και υποτονική διάθεση, που θα σου προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια. Πρόσεξε μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες, καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Λέων

Η καριέρα σου και η επαγγελματική σου καταξίωση απαιτούν το 100% των δυνατοτήτων σου, αν θέλεις να εξελιχθείς και να καταφέρεις τους στόχους που έχεις κατά νου. Το μεσημεράκι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και η αλήθεια είναι πως θα σου χαρίσει μιαν «ανάσα», μακριά απ’ τα επαγγελματικά άγχη ενισχύοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση. Είναι μια καλή ημέρα για να δεις τους φίλους σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες, που θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς και να αποβάλεις το άγχος της δουλειάς.

Παρθένος

Έχεις λίγο ακόμα χρόνο όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου να ταξιδέψεις νοητικά και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου μέσα από βιβλία και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και είναι πιθανό να προκύψουν επαγγελματικά θέματα που θα σε αναγκάσουν να «επιστρέψεις» πίσω στη δουλειά. Αν προσπαθήσεις να βρεις μια δικαιολογία για να αποφύγεις τα επαγγελματικά βάρη, μετά ο χρόνος που θα σου απομείνει, δεν θα είναι αρκετός και θα τρέχεις για να προλάβεις.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σου δημιουργεί συναισθηματική αναταραχή και δυσθυμία. Το μεσημεράκι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, μακριά από άσχημες σκέψεις. Η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με την πνευματική καλλιέργεια και εσύ μπορείς να την εμπλουτίσεις διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ. Αν είσαι απ’ τους τυχερούς και μπορείς να κανονίσεις ένα ταξίδι αστραπή, να το κάνεις!

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να ανησυχούσες αρκετά με την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα, καθώς το κύριο μέλημα σου ήταν να μην απογοητεύσεις κανένα. Το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους θα αρχίσεις να διαπιστώνεις πως αυτή η προσπάθεια να είσαι αρεστός/η στους άλλους σε έχει κουράσει και θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η με συντροφιά τις σκέψεις σου. Μπορείς να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση, να βρεις τις αιτίες αυτών που σε απασχολούν και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, που δεν σε αφήνει να πας παρακάτω.

Τοξότης

Σήμερα οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου θα μπουν σε μια φυσιολογική ροή και θα σταματήσουν να σε αγχώνουν. Από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα αυξήσει το ενδιαφέρον σου για τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες και να πραγματοποιήσεις συναντήσεις με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τα σχέδιά σου, αλλά θα πρέπει να προσέχεις να μην πέσεις στην παγίδα να βάλεις τις προτεραιότητες των άλλων πάνω από τις δικές σου.

Αιγόκερως

Ελπίζω να γέμισες ευχάριστες στιγμές και να ασχολήθηκες με ό,τι ζητούσε η ψυχή σου τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα να είσαι γεμάτος/η όρεξη για δουλειά. Από το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα κάνει την ημέρα πολύ απαιτητική, λόγω των υποχρεώσεων που θα προκύψουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ένα πλάνο και να δώσεις προτεραιότητα στις υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται. Αν προλαβαίνεις κάνε κάτι και για εσένα, όπως λίγο τρέξιμο στη φύση ή μια μακρινή βόλτα με τα πόδια. Θα σε βοηθήσει να γυμναστείς και να διώξεις το άγχος μακριά.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, συνεχίζοντας να φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα, όμως το μεσημεράκι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται πιο ανάλαφρη. Θα βρεις ξανά τη δημιουργικότητά σου και μια πολύ καλή ιδέα είναι να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα χόμπι σου, που θα σε βοηθήσουν να περάσεις την ημέρα σου ευχάριστα και να αφήσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν γι’ άλλη ημέρα.

Ιχθύς

Η εξωστρέφεια σου και η διάθεση σου για επικοινωνία θα διαρκέσει λίγο ακόμα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σε «αναγκάσει» να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και με τα θέματα που σας απασχολούν. Προσπάθησε να μην είσαι παραπάνω συναισθητικός/η απ’ όσο χρειάζεται στη συγκεκριμένη περίπτωση και μην ψάχνεις αφορμή για να θυμηθείς περασμένα γεγονότα, που σε είχαν πληγώσει… κάποτε.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr

Tips για μία σταθερή σχέση
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα