ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί ανασφάλεια με αυτά που θεωρείς δικά σου, καθώς πιστεύεις πως ό,τι έχεις δεν είναι αρκετό. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει ονειροπόλο, αλλά δε θα είναι βοηθητικό για να ασχοληθείς με οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς με τράπεζες και εφορία. Αν λοιπόν έχεις τέτοια θέματα, προσπάθησε να τα αφήσεις γι’ άλλη ημέρα ή πάρε τη συμβουλή κοντινών σου ανθρώπων.

Ταύρος

Αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο σήμερα, είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με εσένα και μόνο, και μπορεί να αδιαφορήσεις ακόμα και για θέματα κοντινών σου ανθρώπων. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σώσει λίγο την κατάσταση, καθώς είναι πιθανό να σε κάνει αλτρουιστή/στρια και έτοιμο/η να βοηθήσεις όποιον/α χρειαστεί, αρκεί να έχει τις ίδιες ιδέες και απόψεις με εσένα, αλλιώς μάλλον θα πρέπει ν απευθυνθεί αλλού!

Δίδυμοι

Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να κάτσεις μόνος/η και να ονειροπολήσεις με την ησυχία σου, χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει πολύ ισχυρή διαίσθηση, που θα σε βγάλει από πολλά διλήμματα. Βέβαια, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, γιατί όσο εσύ αναπολείς και ονειρεύεσαι, κάποιοι άλλοι μπορεί να δρουν παρασκηνιακά εις βάρος σου.

Καρκίνος

Θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από αυτά που σε απασχολούν και να βρεθείς με φίλους σου και να συζητήσετε, καθώς οι υποχρεώσεις σε είχαν απομακρύνει από την παρέα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα θα σε γεμίσει κατανόηση και συμπόνια προς όλους και ιδιαίτερα προς τους φίλους σου. Πρόσεξε όμως γιατί δε σκέφτονται όλοι όπως εσύ και κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν τη διάθεσή σου για να τους βοηθήσεις.

Λέων

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα χρωματίσουν την ημέρα σήμερα, καθώς θα βρεθούν στο προσκήνιο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε έχει πιάσει μια τάση εργασιομανίας, που μπορεί και εσύ να αναρωτιέσαι από πού προέκυψε. Βέβαια, στον αντίποδα και αν ενεργοποιούνται αντίστοιχες όψεις στον προσωπικό σου χάρτη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δυσκολέψει την «πρόσβαση» στους επαγγελματικούς σου στόχους, καθώς θα σε κάνει αφηρημένο/η και θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο εκτός απ’ τη δουλειά σου. Αν όμως θέλεις πραγματικά να πετύχεις, θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τα επαγγελματικά σου θέματα.

Παρθένος

Αν δεν έχεις ήδη φύγει για καλοκαιρινές διακοπές, μάλλον οι μέρες πλησιάζουν κι εσύ έχεις αρχίσει να μετράς αντίστροφα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σε ταξιδεύει ήδη σε μέρη… μαγικά και ονειρεμένα. Προσπάθησε να μην αφήσεις το κλίμα των διακοπών να σε παρασύρει και να παραμελήσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αν έχεις κοντινούς σου ανθρώπους στο εξωτερικό, είναι μια καλή ημέρα για να μιλήσεις μαζί τους και να μάθεις τα νέα τους.

Ζυγός

Ακόμα και μια μικρή αφορμή μπορεί να σε φέρει σε επαφή με καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, που είχες εμπιστευτεί και σε πλήγωσαν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου απαλύνει τα συναισθήματα θυμού και μπορεί να σε κάνει να συγχωρήσεις, αλλά και να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις. Καλύτερα να μην κάνεις οικονομικές συζητήσεις με συνεταίρους και συνεργάτες, γιατί υπάρχει κίνδυνος η καλή και αγαθή σου διάθεση να είναι εμπόδιο για τις οικονομικές συμφωνίες.

Σκορπιός

Ο συναισθηματισμός σου θα είναι παρών σήμερα και θα χρωματίσει κάθε είδους σχέση σου, είτε είναι επαγγελματική είτε είναι προσωπική. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η αγαπημένη σου έκφραση για σήμερα είναι «τι θα πει ο κόσμος», γι’ αυτό κάνεις τα πάντα για να μην έχει κανείς παράπονο από εσένα και να μην πει τίποτα. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει πολύ ευχάριστο/η και πονόψυχο/η, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αν θελήσεις να κάνεις νέες συμφωνίες και συνεργασίες, γιατί είναι πιθανό να μην έχεις τον απαραίτητο ρεαλισμό.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον εργατικό Ταύρο και φέρνει υποχρεώσεις και αρκετή δουλειά και για εσένα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και έκτακτες υποχρεώσεις πέρα από τις προγραμματισμένες, γι’ αυτό θωράκισε τον οργανισμό σου με βιταμίνες και ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει αρκετά εφευρετικό/η στα ψεματάκια, προκειμένου να γλιτώσεις κάποιες αγγαρείες, αλλά και να πείσεις τους κοντινούς σου ανθρώπους να σε βοηθήσουν να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας.

Αιγόκερως

Επιτέλους σήμερα θα βρεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και σε βοηθούν να αποφορτιστείς από τις καθημερινές υποχρεώσεις και έννοιες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα αυξήσει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και θα ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να νιώσεις δημιουργικός/η. Μπορείς ακόμα και να αναζητήσεις ένα νέο χόμπι και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου πάνω σε αυτό.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει αφηρημένο/η και χωρίς καμία διάθεση να ασχοληθείς με θέματα που έχουν προκύψει στην οικογένειά σου ή να μην τους δίνεις την απαραίτητη σημασία. Από την άλλη, μπορείς να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές, προκειμένου να εκτονώσεις τον καλλιτέχνη που έκρυβες μέσα σου, αλλά σήμερα έκανε την εμφάνισή του.

Ιχθύς

Σήμερα δε θέλεις για κανένα λόγο να μείνεις μόνος/η, καθώς τα επικοινωνιακά σου ταλέντα είναι σε έξαρση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σε κάνει γλυκό/ια και αξιαγάπητο/η, με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν να βρίσκονται γύρω σου και να επιθυμούν την παρέα μαζί σου. Επιδίωξε να βρεθείς με αδέρφια και ξαδέρφια, καθώς η ημέρα ευνοεί τη σύσφιξη των συγγενικών δεσμών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;