ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Αυγούστου;

Κριός

Μπορεί να έχεις τη διάθεση να συναντήσεις γνωστούς, συγγενείς και γείτονες με σκοπό να επικοινωνήσεις και να πείτε τα νέα σας, όμως αυτό ίσως φέρει προβλήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή το απόγευμα, δε θα διευκολύνουν την επικοινωνία σου, το αντίθετο θα έλεγα. Μην προσπαθήσεις να πείσεις για τις απόψεις σου σήμερα, γιατί η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή, γι’ αυτό όσο λιγότερα πεις τόσο πιο αλώβητος/η θα βγεις.

Ταύρος

Αν έχεις οικονομικά θέματα προς διευθέτηση, δε θα μπορέσεις να χαλαρώσεις σήμερα και να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προκαλεί κινητοποίηση, προκειμένου να καταφέρεις να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Δία, σου εφιστούν την προσοχή καθώς δεν είναι εύκολο να πετύχεις τους οικονομικούς διακανονισμούς που έχεις κατά νου, καθώς θα υπάρξουν πρακτικά και επικοινωνιακά εμπόδια. Άφησε ό,τι μπορείς για μια άλλη, πιο ελπιδοφόρα ημέρα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σου, λόγω της δυσθυμίας που νιώθεις. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή το απόγευμα, θα φέρουν δυσκολία στην επικοινωνία σου, καθώς ούτε εσύ ο ίδιος/α δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που ζητάς σήμερα. Προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος

Η ημέρα σε βρίσκει να αναρωτιέσαι ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και τι μπορείς να κάνεις για να τις καλύψεις, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις ποιες είναι. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή το απόγευμα, θα σου δημιουργήσουν εσωτερική σύγχυση και θα φέρουν στην επιφάνεια τις φοβίες σου. Η επικοινωνία σου ακόμα και με τους κοντινούς σου ανθρώπους θα γίνεται μετ’ εμποδίων, με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου. Κάνε υπομονή, μια ημέρα είναι, θα περάσει.

Λέων

Οι φίλοι σου θα είναι στις προτεραιότητες της ημέρας για εσένα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους, που σας ενώνουν κοινά γνωρίσματα. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη, τον Ερμή και το Δία το απόγευμα, θα φέρουν προβλήματα σε φιλικές σχέσεις και θα δυσχεράνουν την επικοινωνία σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους φίλους σου σήμερα, γιατί το πιο πιθανό είναι να γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

Παρθένος

Η ημέρα θα φέρει επαγγελματικές εξελίξεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα σου δημιουργήσουν άγχος. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Δία το απόγευμα, υποδηλώνουν πως δεν είναι καλή ημέρα για οποιοδήποτε επαγγελματικό βήμα, καθώς η επικοινωνία θα εξελίσσεται μετ’ εμποδίων και θα επηρεάσει τη σχέση σου με τους ανωτέρους σου. Κράτησε στάση αναμονής σε αυτά που θέλεις να προβάλλεις και μην ανακατεύεσαι σε πηγαδάκια, γιατί μπορεί να σε εκθέσουν.

Ζυγός

Σήμερα έχεις ξυπνήσει με χαλαρή διάθεση και μπορεί να έχεις κανονίσει και μια σύντομη απόδραση στο εξοχικό κάποιου φίλου, καθώς το καλοκαίρι δεν έχει εκπνεύσει ακόμα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Δία το απόγευμα, θα φέρουν αλλαγές στα σχέδιά σου και θα δυσκολέψουν την επικοινωνία σου. Μπορεί να ακυρωθεί κάτι από το ημερήσιο σου πρόγραμμα, που θα σε εκνευρίσει και θα σε κάνει να τα βάλεις με όλους ή μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στο περιβάλλον σου. Κάνε υπομονή κι αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις, έλεγξε όλες τις λεπτομέρειες δυο φορές.

Σκορπιός

Μια τυχαία συνάντηση ή ακόμα και ένα γνώριμο τραγούδι θα είναι αρκετά για να σου προκαλέσουν αναστάτωση σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου, δημιουργώντας σου συναισθηματική ένταση. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ερμή και το Δία, θα εντείνουν την περίεργη διάθεσή σου, καθώς δεν είναι εύκολο να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που σου φταίει και πώς μπορείς να το ξεπεράσεις. Η επικοινωνία θα γίνεται με δυσκολία, γι’ αυτό απόφυγε συζητήσεις, κυρίως οικονομικών θεμάτων.

Τοξότης

Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου αλλά και με τους συνεργάτες σου θα σε απασχολήσει σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αναμοχλεύει θέματα κάθε είδους σχέσεων. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Δία το απόγευμα, δε θα βοηθήσουν στην επικοινωνία σου με τους άλλους και θα κάνουν τα πράγματα δύσκολα. Οι ανάγκες σου μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τις ανάγκες των γύρω σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Μην ξεκινήσεις νέες συνεργασίες σήμερα και μην πεις λόγια, που μπορεί να μετανιώσεις.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική ως προς εσένα και θα φέρει αρκετές υποχρεώσεις και αγγαρείες, με αποτέλεσμα να μη σου μείνει ελεύθερος χρόνος. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα ήταν καλύτερο οποιαδήποτε σημαντική δουλειά να την τελειώσεις μέχρι το μεσημεράκι, γιατί τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή το απόγευμα, θα φέρουν ασυνεννοησία και καθυστερήσεις ακόμα και στα πιο απλά πράγματα.

Υδροχόος

Σήμερα θέλεις πολύ να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή οτιδήποτε σου αρέσει να κάνεις, μακριά από υποχρεώσεις και δουλειές. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή το απόγευμα, μπορεί να φέρουν αλλαγές στο πρόγραμμα σου και να χαλάσουν την καλή σου διάθεση. Πρόσεξε να μην εκτονώσεις τον εκνευρισμό που θα δημιουργηθεί στους φίλους σου ή στο σύντροφό σου, γιατί δε φταίνε πουθενά.

Ιχθύς

Θέματα που απασχολούν την οικογένειά σου θα απασχολήσουν και εσένα σήμερα, που η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Αν έχεις κατά νου συζητήσεις για οικογενειακά θέματα, προτίμησε να τις κάνεις μέχρι το μεσημεράκι, γιατί το απόγευμα τα τετράγωνα που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή δε θα βοηθήσουν την κατάσταση. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην επικοινωνία σας, παρεξηγήσεις και γενικά μια κατάσταση δύσκολη, γι’ αυτό πάρε βαθιές ανάσες και κάνε υπομονή, μια μέρα είναι, θα περάσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου