ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναταραχή, καθώς δε φαίνεται να ρίχνεις νερό στο κρασί σου και η Σελήνη από τον Καρκίνο αναζωπυρώνει την κατάσταση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει στο μυαλό σου παλιά παράπονα και απωθημένα που έχουν λιμνάσει μέσα σου πολύ καιρό και τώρα ήρθε η στιγμή να τα πεις. Μην μπερδεύεις το παρόν με το μέλλον και μην ψάχνεις να βρεις αφορμή για να καβγαδίσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός/η πρέπει να είσαι και στις επαγγελματικές σου κινήσεις, καθώς θέλεις τόσο πολύ να καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου, που δε θα διστάσεις να παίξεις “βρώμικα”.

Ταύρος

Οι σχέσεις σου με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες, θα τραβήξουν την προσοχή σου μακριά από οτιδήποτε άλλο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τονίζει τη συναισθηματική πλευρά των κοινωνικών σχέσεων. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα τονίζει την ανάγκη σου να επιβληθείς στους γύρω σου με κάθε τρόπο. Αν κάποιος δεν έχει ίδια άποψη με εσένα, δε σημαίνει πως είναι εχθρός σου, γιατί όσο πιστεύεις κάτι τέτοιο, τόσο μεγαλύτερες κόντρες θα δημιουργήσεις.

Δίδυμοι

Τα χρήματα θα είναι το παν για εσένα σήμερα και το μυαλό σου ψάχνει να βρει τρόπους, ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, καθώς νιώθεις ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει να ταυτίζεις τα χρήματα με την ευτυχία και γι’ αυτό θα ψάχνεις μεθόδους είτε να τα αυξήσεις, είτε να τα εξοικονομήσεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο μυαλό σου ιδέες για γρήγορο κέρδος χωρίς κόπο, αλλά με έξυπνο τρόπο. Θα πρέπει να θυμάσαι πως ό,τι γίνεται γρήγορα και άκοπα, συνήθως είναι προσωρινό και αργά ή γρήγορα θα σταματήσει να υφίσταται.

Καρκίνος

Οι προβολείς της ημέρας είναι στραμμένοι επάνω σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου για δεύτερη ημέρα, μεταβάλλοντας τη διάθεσή σου σε δευτερόλεπτα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εξελίξεις σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και τις κρατούσες στη ζωή σου από συνήθεια. Αν όμως δε θέλεις να φύγουν από τη ζωή σου αξιόλογες προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες προσπάθησε να τιθασεύσεις την τάση που έχεις να φέρεσαι σαν δυνάστης!

Λέων

Σήμερα θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αλλά και της νύχτας, καταστρώνοντας σχέδια «στο σκοτάδι». Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με όλους, αλλά και εξαιρετικά διαισθητικό/ή. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και θα κάνει τη διάθεσή σου ακόμα πιο περίεργη, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη ούτε και για τις πιο απλές υποχρεώσεις της ημέρας.

Παρθένος

Οι φίλοι σου θα είναι το πιο σημαντικό θέμα της ημέρας, είτε σε απασχολεί κάτι και θέλεις να το συζητήσεις μαζί τους, είτε επιδιώκεις τη συντροφιά τους γιατί σε γεμίζει συναισθηματικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει αρκετά ισχυρογνώμων, με αποτέλεσμα να μη δέχεσαι καμία άλλη άποψη, γνώμη, ιδεολογία πέρα από τη δική σου. Αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις ακόμα και σε φιλίες ετών, γι’ αυτό εάν δε θέλεις να παρεκτραπούν τα πράγματα, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο δημοκρατικός/η!

Ζυγός

Η καριέρα σου και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή θα είναι το κύριο μέλημα σου για σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι πιθανό να σου φέρει εμπόδια, καθώς θα υπάρξουν διαφωνίες, εντάσεις και συγκρούσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να παίξεις παιχνίδια και να απειλήσεις πως θα αποκαλύψεις μυστικά, προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Μη χρησιμοποιείς αθέμιτο ανταγωνισμό προκειμένου να εξελιχθείς, γιατί οι βάσεις που θα δημιουργήσεις δε θα είναι σταθερές.

Σκορπιός

Το μυαλό σου ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δίνει το εισιτήριο για να πας όπου επιθυμείς, όμως παρόλα αυτά νιώθεις πως κάτι δε σε αφήνει να χαλαρώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει αναταράξεις στις σχέσεις με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον και να σου χαλάσει τη διάθεση. Αν θέλεις να τις αποφύγεις, φρόντισε να μην είσαι απόλυτος/η με τα πιστεύω σου και να μην επιμένεις να ασπαστούν οι γύρω σου τις δικές σου απόψεις.

Τοξότης

Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα, μαζί με κάποια γεγονότα του παρελθόντος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα επαναφέρει στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε παθιάζει με οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις να ασχοληθείς μέσα στην ημέρα. Αν έχεις κατά νου οικονομικές συζητήσεις με συνεταίρους, μπορεί να προκύψουν προβλήματα λόγω της τάσης σου να τους εξουσιάσεις, για να γίνει αυτό που επιθυμείς.

Αιγόκερως

Ό,τι και να κάνεις σήμερα, θα σκεφτείς τι γνώμη των συνεργατών ή του/της συντρόφου σου και μόνο αν πιστέψεις πως θα είναι σύμφωνοι θα προχωρήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τονίζει πόσο σημαντικοί είναι οι άλλοι για εσένα, γι’ αυτό δε θα κάνεις τίποτα που πιστεύεις ότι μπορεί να σε φέρει σε κόντρα μαζί τους. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα καθρεφτίσει επάνω σου τις αδυναμίες των σχέσεών σου και θα σε αναγκάσει να τις δεις κατάματα, προκειμένου να τις διαχειριστείς.

Υδροχόος

Σήμερα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο φροντίζει να επιβαρύνει το πρόγραμμά σου με διάφορους τρόπους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τις φέρεις εις πέρας χωρίς τη βοήθεια άλλων κι αυτό θα είναι η ανταμοιβή σου. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες και θέματα στο εργασιακό σου περιβάλλον και μόνο αν κάνεις ένα βήμα πίσω θα καταφέρεις να συνεννοηθείς, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει τη δημιουργικότητά σου και την καλλιτεχνική σου φύση. Μπορείς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι πλήρης. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να ρίξει μια σκιά στην ευδαιμονία σου, καθώς ενδέχεται να σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου και να φέρει συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;