ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Οκτωβρίου;

Κριός

Εργασιακά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σε προκαλεί να ανεβάσει τους ρυθμούς σου, προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε και αν έχεις να κάνεις με ιδιαίτερο ζήλο, προκειμένου να καταφέρεις να το φέρεις εις πέρας. Δες το σαν πρόκληση και όχι σαν αγγαρεία, ώστε να τα καταφέρεις.

Ταύρος

Σήμερα επιβάλλεται να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς μόνο με ό,τι σου αρέσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει ζωντάνια και ενέργεια, για να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας μία νέα δραστηριότητα. Η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή κάτι άλλο, που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ενέργεια σου.

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να έχουν δημιουργηθεί εντάσεις στην οικογένειά σου και να προσπαθείς να τις διαχειριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο να γίνουν όλα όπως τα θέλεις και μάλιστα χωρίς να το καταλάβει κανείς. Απόφυγε να εκνευριστείς και να εντείνεις τις αντιπαραθέσεις και να θυμάσαι πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να έχεις το σωστό τρόπο.

Καρκίνος

Νιώθεις σε φόρμα σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο ευνοεί την επικοινωνία σου με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες με αποτέλεσμα να μη θέλεις να μείνεις μόνος/η ούτε λεπτό. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να συντονιστείς με τον παλμό των άλλων, ώστε να καταφέρεις να τους πλησιάσεις πιο εύκολα. Εκμεταλλεύσου αυτό το ταλέντο για να πλησιάσεις αυτούς που θέλεις και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα.

Λέων

Η ανασφάλεια που νιώθεις σήμερα έχει το υπόβαθρό της σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να απαιτεί να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητά σου, κυρίως τις οικονομικές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά ποιες συμφωνίες θα σου αποφέρουν κέρδος και ποιες δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους. Πρόσεχε μόνο γιατί δεν αρκεί να καταλάβεις που είναι το οικονομικό σου συμφέρον πρέπει να είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς την πληροφορία.

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του και θα αφήσεις τους άλλους σε δεύτερη μοίρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει ενέργεια που αν εκμεταλλευτείς σωστά, θα σε βοηθήσει να «ξεκολλήσεις» επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που είναι σε κατάσταση αναμονής. Προσπάθησε να περιορίσεις την ανάγκη σου να γίνει αυτό που θέλεις πάση θυσία σε σχέσεις και συνεργασίες, γιατί θα δώσεις λάθος εικόνα που δεν έχει σχέση με αυτό που είσαι.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου διάφορα που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση και να εγείρουν τις φοβίες σου, αλλά μόνο προσωρινά. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να συγκρουστείς με τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και να βγεις νικητής/τρια. Μπορεί βέβαια με την παρόρμηση που διαθέτεις, να συγκρουστείς και με τους γύρω σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μην κάνεις κινήσεις, που μετά θα μετανιώσεις.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί σήμερα θα σε οδηγήσει στο να επιδιώξεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει εγρήγορση καθώς θέλεις να δεις τους φίλους σου εδώ και τώρα, αδιαφορώντας αν εκείνοι μπορούν. Πρόσεξε, γιατί οι φίλοι σου μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι ακριβώς τη στιγμή που εσύ θέλεις, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι και την αρετή της υπομονής.

Τοξότης

Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο από όλα σήμερα, είναι το πώς φαίνεσαι στους γύρω σου, στη δουλειά σου, στους προϊσταμένους σου, αλλά και τους υφισταμένους σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε κάνει να σκέφτεσαι έντονα το «φαίνεσθαι». Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να στραφείς προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να υλοποιήσεις κάποιον επαγγελματικό σου στόχο και πολύ πιθανό να αυξήσεις το εισόδημά σου. Πρόσεξε όμως γιατί η ήμερα εκτός από έσοδα μπορεί να φέρει και έξοδα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και εσύ είναι πιθανό να έχεις ξεκινήσει την αναζήτηση στο διαδίκτυο, προκειμένου να βρεις κάτι που θα αυξήσει τις γνώσεις και τα τυπικά σου προσόντα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Άρη που βρίσκονται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει αρκετά ανταγωνιστικό/ή σε ό,τι και αν ξεκινήσεις σήμερα, αλλά και προκειμένου να καταφέρεις να επιβάλεις τις απόψεις σου. Προσπάθησε να θυμάσαι πως αν κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη από εσένα, δεν είναι αιτία πολέμου και μη βιάζεσαι να μιλήσεις, γιατί θα πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η και να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση, που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, αλλά και το λόγο που υπάρχει εκεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ευνοεί κάθε ματιά στα βάθη της ψυχής σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, μπορεί να σε κάνει να μπεις στον πειρασμό να δράσεις παρασκηνιακά, προκειμένου να επιτύχεις ό,τι θέλεις. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/ή, γιατί η ημέρα ευνοεί και αποκαλύψεις, που είναι πιθανό να σε εκθέσουν.

Ιχθύς

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν έντονα και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σε κάνει αρκετά ευάλωτο στη γνώμη των άλλων, στο τι θα πει ο κόσμος. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, είναι αρκετά βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά στους φίλους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές εργασίες. Πρόσεξε όμως, γιατί μπορεί να εμφανίσεις αρχηγικές τάσεις και να αντιτεθείς σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να πει τη γνώμη του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;