ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το astro-live.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Δίας ναι, μεν, θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση, επιρρεπείς θα είστε στις επαναστατικές κινήσεις, ωστόσο το τετράγωνο του με τον Κρόνο θα δημιουργήσει αναστολές, επιφυλάξεις, ίσως και αναθεωρήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, αν θέλετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση, τότε επιβεβαιώστε στους γύρω σας ότι δεν κινείστε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον αλλά με βάση το συμφέρον του εργασιακού συνόλου. Στον ερωτικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση ριζικής αλλαγής κατόπιν ανασκόπησης και επαναπροσδιορισμών.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Δία σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ένα συμβάν θα σας αναγκάσει να σταματήσετε να πράττετε ή να αποφασίζετε σύμφωνα με ό, τι σας βολεύει ή εξυπηρετεί μόνο το προσωπικό σας συμφέρον. Θα υπάρξουν φρεναρίσματα και αναβολές σχετικά με επαγγελματικές κινήσεις και οικονομικά άλματα. Για την ώρα, μην προβείτε σε τελεσίδικες αποφάσεις, αποφύγετε να κλείσετε υποθέσεις, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να βασιστείτε σε λανθασμένα κριτήρια. Σε περίπτωση που ανοιχτεί ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, καλό θα είναι να μη βαδίσετε με κλειστά τα μάτια.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα σας δώσει την ευκαιρία να εντοπίσετε τις εγωιστικές σας πράξεις και να αναθεωρήσετε σχετικά με την τακτική που πρέπει να εφαρμόσετε σε θέματα διεκδίκησης. Καλό θα είναι να δώσετε προσοχή στο ύφος της έκφρασής σας, αποφύγετε πεισματικές αντιδράσεις, περιορίστε τάσεις ιδιοτέλειας. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα και καταστάσεις, στηριζόμενοι στην ειλικρίνεια, αν θελήσετε να παγιδεύσετε κάποιον, μάλλον αυτός που θα παγιδευτεί θα είστε εσείς.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, το τετράγωνο του Δια με τον Κρόνο θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετατοπίσεις και αλλαγή κατεύθυνσης. Επιφυλάξεις και αναστολές θα εμφανιστούν μέσα σας,  μια κουβέντα που θα ακούσετε  θα σας δώσει το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τον τρόπο σκέψης σας, αλλάζοντας τακτική δράσης. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες κατευθύνσεις, με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε πορεία με ολοκαίνουργιο έρωτα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον Δία σε τετράγωνο με τον Κρόνο, απαισιόδοξες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, φέρνοντας ακυρώσεις και αναβολές.  Το νου σας να μην ξεφύγει η ανασφάλεια από τα συνετά όρια, για να μην υπάρξει  κίνδυνος να εγκλωβιστείτε σε τάσεις πεσιμισμού. Κρατήστε σχετικά μια ισορροπημένη και αισιόδοξη στάση, στο επόμενο στάδιο θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να υποστηρίξετε τις επιλογές σας. Απομακρυνθείτε από εγωιστικές πράξεις και ως προς τον ερωτικό σας τομέα, στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, μη δείξετε έναν διαφορετικό εαυτό απ’ αυτόν που έχετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα σας φέρει χρονοτριβές ίσως και αναποδιές, με αποτέλεσμα να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε την οπτική σας τοποθέτηση. Με λίγα λόγια, τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα αλλιώς, θα μετατοπίσετε θέσεις και απόψεις, αναθεωρώντας για το ποιο ακριβώς είναι το συμφέρον σας. Ένα ξαφνικό απρόοπτο γεγονός θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε συγκεκριμένους στόχους στη ζωή σας. Μια τολμηρή και εύστοχη σας πράξη θα δώσει ώθηση σε πρόσωπο που επιτέλους θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα σας προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από υποσυνείδητες ανησυχίες, ίσως και ψυχικές αναστολές. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε μια μικρή κυκλοθυμία, όμως το θετικό είναι πως θα συναναστραφείτε με διαφόρων ειδών ανθρώπους, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες και θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Παρά το ότι θα είναι κάπως απαισιόδοξες οι σκέψεις σας, ωστόσο ευχάριστες συνομιλίες θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν νέες ερωτικές ευκαιρίες.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης, κατά συνέπεια και τρόπο δράσης. Θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τη σκληρή λογική, αυτή τη φορά δεν θα στοχεύσετε στο εγωιστικό συμφέρον. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας, θα κινηθείτε με περισσότερη σύνεση και διαλλακτικότητα, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και συνεννοήσιμους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, για την ώρα, κρατήστε στάση επιφυλακτική αποφύγετε τα απότομα άλματα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αξιοποιήστε τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια που θα σας φέρει το τετράγωνο του Δια με τον Κρόνο, ουσιαστικά θα έχετε το χρονικό περιθώριο να εντοπίσετε τα λάθη και τις αστοχίες σας. Για την ώρα, μην αναλάβετε επιπλέον ρίσκα, οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για άμεσα αποτελέσματα και για τυχερά συμβάντα. Απρόοπτα γεγονότα θα υπάρξουν στον ερωτικό σας τομέα, κάποιο πρόσωπο θα φροντίσει να σας ξεκαθαρίσει τη θέση του, δίνοντας σας ευκαιρία να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον Δία σε τετράγωνο με τον Κρόνο, αν έχετε στα σκαριά καινούργιες επαγγελματικές ιδέες, καλό θα είναι, για την ώρα, να τις αφήσετε στην άκρη, δεν θα ευνοούνται οι πρωτοποριακές κινήσεις. Προσπαθήστε να περάσετε σε συνειδητοποιημένες ενέργειες, αποφύγετε την υπερβολή στον ενθουσιασμό σας, η χρονική στιγμή θα απαιτεί αποφάσεις προσγειωμένες και υπεύθυνες. Ένα πρόσωπο στον ερωτικό σας τομέα θα τολμήσει να σας εκδηλώσει αγάπη και αφοσίωση, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα με τον Δια σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δεν θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, τα γεγονότα θα σας κόψουν τη φόρα για ριζοσπαστικές ενέργειες. Σας δίνω τη συμβουλή, για την ώρα, να προσπαθήσετε να  διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, περιορίστε τολμηρές σκέψεις για καινούργια ανοίγματα. Έκπληξη θα είναι για εσάς η συνάντησή σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, μη βιαστείτε όμως να προκαθορίσετε την εξέλιξή σας. Αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας, το νου σας να μην πέσετε σε υπερβολές.

Ιχθύες

Φίλοι μου Ιχθύες, το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σας δημιουργήσει ανυπόστατες φοβίες και ενδεχομένως να νιώσετε ένα είδος δειλίας σχετικά με θέματα που απαιτούν ρίσκο. Παλιές προκαταλήψεις θα εμφανιστούν στη σκέψη σας, θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από παρελθοντικούς περιορισμούς. Δεχτείτε φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, ανέμελες συνομιλίες θα σταθεροποιήσουν τις μεταπτώσεις της ψυχολογίας σας και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο ικανό να τραβήξει την προσοχή σας.

Διάβασε επίσης στο Astro-live.gr

ερωτας: πώς να βρεις την αγαπη

ζωδια του νερου: το αινιγμα της ανθρωπινης υπαρξης