ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 8 προσκλήσεις για το Release Athens

Η αντίστροφη μέτρηση για το Release Athens έχει ξεκινήσει και εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσεις εισιτήρια για να δεις από κοντά τους αγαπημένους καλλιτέχνες που θα δώσουν το παρόν.

Τα 20 ονόματα που απαρτίζουν το φετινό line-up είναι: PJ Harvey, Sigur Ros, Beirut, Parov Stelar, The Brian Jonestown Massacre, The Black Angels, Slowdive, Daughter, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, Chinese Man, DIIV, Cass McCombs και Irene Skylakaki, RSN, Closer, Theodore, Moa Bones, GAD., The Noise Figures, Afformance!

Μπες στον διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς και διεκδίκησε την πρόσκληση σου.

Το Release Athens είναι ένα νέο φεστιβάλ στην πόλη της Αθήνας, το οποίο πραγματοποιείται με αφορμή τα 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του Fuzz Live Music Club στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας.

Φιλοδοξεί να φέρει νέα πνοή στη μουσική πραγματικότητα της χώρας μας και να εξελιχθεί σε έναν θεσμό με πραγματικό ενδιαφέρον, ευελπιστώντας να φέρει κοντά μας ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, προσφέροντας συγκινήσεις σε ένα ελληνικό κοινό που μάλλον έχει κουραστεί από τις συνεχείς επαναλήψεις και αναζητεί την ποικιλία και την πολυχρωμία των γνωστών φεστιβάλ του εξωτερικού.

Επισκεφτείτε το site του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες: www.releaseathens.gr