PUBLI

Ανανέωσε το σπίτι σου με τη νέα συλλογή M&S home

Εποχή ανανέωσης & αισιοδοξίας, η άνοιξη είναι ήδη εδώ και μας καλεί να γεμίσουμε θετική ενέργεια, αλλάζοντας τη διακόσμηση τους σπιτιού μας, ''ντύνοντας'' με ζωηρά χρώματα και ανάλαφρα υφάσματα.

Η νέα συλλογή των Marks & Spencer Home περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων για να ανανεώσετε το σπίτι σας με τον πιο κομψό τρόπο. Αφράτες πετσέτες από Αιγυπτιακό βαμβάκι υπόσχονται να σας τυλίξουν ζεστά μετά το μπάνιο σας, προσφέροντας διακριτικές στιγμές πολυτέλειας. Τα αρωματικά sticks και κεριά θα συμπληρώσουν το σκηνικό χαλάρωσης, ενώ θα δώσουν στις γωνιές του σπιτιού μια ιδιαίτερη πινελιά χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους.

Για το σαλόνι, η ανανέωση έρχεται μέσα από μικρές πινελιές, όπως μαξιλάρια με περίτεχνα σχέδια, καθώς και κορνίζες διακοσμημένες με μικρά τριαντάφυλλα, όπως επιτάσσει η ανοιξιάτικη διάθεση! Τα floral μοτίβα επικρατούν και στη συλλογή σερβίτσιων, όπου συνδυάζονται με έντονα χρώματα, χαρίζοντας στο σπίτι μια ρομαντική αλλά ταυτόχρονα φρέσκια εικόνα.

Δίνοντας έμφαση στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και στο πρωτότυπο design με βρετανικό  χαρακτήρα, η συλλογή M&S Home δίνει την έμπνευση για να διακοσμήσετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, δημιουργώντας τις δικές σας μοναδικές στιγμές.