PUBLI

Διάσημοι YouTubers αφέθηκαν στο νέο παγωτό NIRVANA Waves of Pleasure

Είναι καλοκαίρι, είσαι στη δουλειά, στο σπίτι, στον δρόμο, η θερμοκρασία έχει ανέβει απελπιστικά πολύ και όχι δεν είσαι στη θάλασσα! Αντιθέτως, έχεις άπειρα πράγματα να κάνεις και το μυαλό σου προσπαθεί να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις σου.

Εκείνη τη στιγμή, εμφανίζεται κάποιος και σου προσφέρει το καλοκαίρι πάνω σε χωνάκι ή τυλιγμένο μέσα σε ένα κύπελο. Αυτό ήταν! Όλα σου τα προβλήματα εξαφανίστηκαν και αφέθηκες στα λίγα λεπτά απόλαυσης χωρίς ενοχές!

Διάσημοι YouTubers αφέθηκαν στο νέο παγωτό NIRVANA Waves of Pleasure! Ο Κώστας Μαλλιάτσης, η Ami Yami, η Marinelli και ο CutThaShow έχασαν πραγματικά τα λόγια τους και σταμάτησαν ό,τι κάνουν για να απολαύσουν την καινούργια γεύση NIRVANA!

Μπορείς να δεις τα αστεία βίντεο με τις αντιδράσεις τους παρακάτω:

Κώστας Μαλλιάτσης

Ami Yami

 

Marinelli

 

CutThaShow

 

Το νέο NIRVANA Waves of Pleasure συνδυάζει τις τρεις κλασικές γεύσεις παγωτού, σοκολάτα, βανίλια και καραμέλα, δημιουργώντας την απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού. Διατίθεται σε τρεις συσκευασίες, ιδανικές τόσο για τις στιγμές που θέλετε να «κακομάθετε» τον εαυτό σας, όσο και για να ευχαριστήσετε την παρέα σας: σε οικογενειακό κύπελλο των 440ml, πολυσυσκευασία με 4 μίνι κύπελλα και πολυσυσκευασία με 6 μίνι πυραύλους.

Παραδοθείτε στη στιγμή της απόλαυσης!