PUBLI

Ετοιμάσου για το Colour Day Festival 2016

Στις 18 Ιουνίου ο αγαπημένος Δημήτρης Ουγγαρέζος επιστρέφει στον «τόπο» του χρώματος στο ΟΑΚΑ έτοιμος να δώσει ρυθμό, ένταση και βεβαίως το σύνθημα για να ΞΑΝΑ – βάψουμε με χρώμα την Αθήνα!

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όμως αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος του… Εντός και εκτός σκηνής του θα τον ακολουθεί ο «Μητσάρας»!  Ο «Μητσάρας» είναι το χρωματιστό, τρελό και παιχνιδιάρικο πουλί που ζει για τις σκανταλιές και «τρυπώνει» παντού… η επίσημη μασκότ του Colour Day Festival! Έχει αναλάβει 2 πολύ σημαντικές αποστολές: να προσκαλέσει το line up στο Colour Day Festival και να το μεταφέρει on stage! Στα ραντεβού με τους DJ’s και τους καλλιτέχνες δίνει φακελάκια με χρώμα αντί για πρόσκληση … με λίγο ανατρεπτικό τρόπο και πολύ τροχάδην!!

Παράλληλα, ένα μήνα πριν από τη μεγάλη γιορτή των χρωμάτων η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει. Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές της προπώλησης!

To Colour Day Festival πραγματοποιείται φέτος για 2η χρονιά. Με σύνθημα το πάθος για διασκέδαση, υπόσχεται δυνατή μουσική και φυσικά μοναδικά colour happenings.