PUBLI

Family Run 2015: Κάθε οικογένεια, μια ομάδα

Οικογένεια-ομάδα αγωνιζόμενη  σε σειρά αθληµάτων προσκάλεσε γονείς και παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές οικογενειακές στιγμές το τριήμερο 22-24 Μαΐου 2015 στην περιοχή της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια.

Θυμίζοντας σε όλους πόσο σημαντική και απαραίτητη κρίνεται η άθληση  όταν αυτή μάλιστα προτείνεται σε όλα τα μέλη της οικογένειας ενισχύοντας τους συναισθηματικούς δεσμούς,  προβάλλοντας την ευγενή άμιλλα και  τη συνεργασία για ένα κοινό στόχο, η τρίτη κατά σειρά αθλητική διοργάνωση του Family Run ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη συμμετοχή περισσότερων από 120 οικογενειών.

Την έναρξη των δραστηριοτήτων σήμανε ο πρώτος αγώνας 200 μέτρων για γονείς και παιδιά μέχρι 4 ετών  , ενώ λίγο μετά ακολούθησε ο αγώνας 1000μ. για όλες τις ηλικίες καθώς και με τα βρεφικά καροτσάκια.

Οι εκκινήσεις των αγώνων πραγματοποιήθηκαν στο Thalatta Seaside Hotel, ενώ το απόγευμα της ίδιας  ημέρας στο Club Agia Anna Summer Resort φιλοξενήθηκαν οι αγώνες canoe-cayak όπου ζευγάρια γονείς και παιδιά διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης. Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης   ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Melissa,  η οποία στηρίζει δυναμικά αθλητικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Ελλάδα και η οποία οργάνωσε το Pasta Night.

Τη δεύτερη ημέρα δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ποδηλασίας με ηλικιακές κατηγορίες, καθώς και σεμινάριο σε γονείς και παιδιά, πρώτων βοηθειών και κολύμβησης από τους ναυαγοσώστες της LifeGuard Hellas.

Με τη λήξη της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και η τελετή απονομής μεταλλίων. Τα έμπειρα animation team και των δύο χώρων είχαν οργανώσει ειδικές για το διήμερο εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά τις ώρες που δεν διεξάγονταν αθλήματα.

Θερμοί υποστηρικτές αυτής της διοργάνωσης υπήρξε το ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ Παίδων, που φροντίζουν ”για ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε” την υγεία μας συμμετέχοντας  για πρώτη φορά σε αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση που προάγει την υγεία ”αγκαλιάζοντας” όλη την οικογένεια.

Ακόμα η ελληνική εταιρεία παιδικών ρούχων Energiers, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ένας από τους σημαντικότερους οικογενειακούς προορισμούς που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις παιδικές / εκπαιδευτικές δραστηριότητες  και το ηλεκτρονικό κατάστημα  RideOn, με παιχνίδια που εξασκούν τις σωματικές και πνευματικές δεξιότητες των παιδιών.