PUBLI

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Roger & Gallet χαρίζει… την ευτυχία

Στις 10 Απριλίου 1862, οι Armand Roger και Charles Gallet δημιούργησαν τον Οίκο αρωματοποιίας Roger & Gallet, που έγινε σήμα κατατεθέν των αρωμάτων, της αυθεντικότητας και των συναισθημάτων που η όσφρηση ξυπνά.

Τότε ξεκινά στον πανέμορφο Παριζιάνικο δρόμο Saint-Honoré, η Boutique du Bonheur, ή αλλιώς, η Boutique της Ευτυχίας! Βασισμένη σε αυτή την αρχική φιλοσοφία, η Roger & Gallet, προσφέρει μέχρι σήμερα τελετουργίες ομορφιάς χάρη στις αποσταγμένες, πολύτιμες ουσίες της.

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας! Τι είναι για εσάς ευτυχία; Μία ζεστή αγκαλιά; Ένα φιλί; Όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές; Είναι όλα αυτά! Και σε όλα ανασύρονται αρώματα…

Κάθε χρόνο, οι γιορτινές, χριστουγεννιάτικες μέρες αποτελούν ταυτόσημο της χαράς και της ευτυχίας. Οι δρόμοι των πόλεων σφύζουν από κόσμο, ενώ τα δώρα και οι εκπλήξεις από τους αγαπημένους μας όλο και πληθαίνουν. Ένα άρωμα πάντα αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο για τις γιορτές. Μυρωδιές είτε πιο φρουτώδεις, είτε πιο πικάντικες μας ταξιδεύουν στις πιο όμορφες, ευχάριστες αναμνήσεις. Φέτος τα Χριστούγεννα, η Roger&Gallet «χαρίζει» ευτυχία με το δικό της τρόπο, προσφέροντας ολοκληρωμένες αρωματικές σειρές περιποίησης σε εορταστικά Χριστουγεννιάτικα σετ.

Δημιουργίες της Benedicte De Lescure

Φέτος, οι εμπνευσμένες συσκευασίες αποτελούν δημιουργία της Benedicte De Lescure, της Γαλλίδας, νέας designer και interior architect της «παρισιάνικης» Boutique du Bonheur στον δρόμο Saint-Honoré. Η Benedicte De Lescure εμπνέεται από τα φυτικά συστατικά των αρωμάτων Roger&Gallet και δημιουργεί μοντέρνα, chic και εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα σετ με χρυσές και αστραφτερές λεπτομέρειες.

Εορταστικά Χριστουγεννιάτικα σετ Roger & Gallet

Τα εορταστικά Χριστουγεννιάτικα σετ περιλαμβάνουν ένα δροσερό άρωμα Roger & Gallet 100ml, ένα αφρόλουτρο 50ml και ένα γαλάκτωμα σώματος 50ml για ολοκληρωμένη Χριστουγεννιάτικη απόλαυση!

Διατίθενται στις σειρές:

Fleur de Figuier

Bois D’ Orange

Fleur D’ Osmanthus

Red Ginger

 

Premium Συσκευασία Eau De Parfum, Fleur De Figuier

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Roger & Gallet, προσθέτει μία premium συσκευασία στην εορταστική της συλλογή, που περιλαμβάνει το πολύτιμο άρωμα Fleur De Figuier 50ml1 και το αρωματισμένο Fleur De Figuier gel 15ml, αποκλειστικά σχεδιασμένο για την εορταστική συσκευασία, που θα έχετε συνέχεια στη τσάντα σας για πλούσιες, αισθησιακές, Χριστουγεννιάτικες Fleur De Figuier στιγμές.