PUBLI

Global Change Award: Ήρθε η ώρα για αλλαγή

Μια αλλαγή που θα προστατεύει τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας με το κλείσιμο του κύκλου ζωής της μόδας. Αυτό είναι εφικτό.

Το Βραβείο Global Change θα αντιμετωπίσει μια από τις πιο γνωστές προκλήσεις στο κόσμο – τη πρώτη πρωτοβουλία του είδους της στη βιομηχανία της μόδας. Η #HMConsciousFoundation ψάχνει για τολμηρές ιδέες – μεγάλες, ανατρεπτικές ιδέες που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον της μόδας: από το πώς έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί, φορτωθεί, αγοραστεί, χρησιμοποιηθεί και ανακυκλωθεί.

Απευθυνόμαστε σε σας, ελπίζοντας ότι μπορείτε να μας βοηθήσει να προωθήσουμε το μήνυμα για αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε τη βιομηχανία της μόδας, ενημερώνοντας νεωτεριστές και ερευνητές που έχετε στο δίκτυό σας ή ακόμα και περιλαμβάνοντας αυτή την πρόκληση στο βιογραφικό σας.

Πέντε νικητές θα μοιραστούν επιχορήγηση 1.000.000€ και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε tailor-made επιταχυντή καινοτομίας στα πλαίσια της συνεργασίας της Η&Μ Conscious Foundation με τo KTH Royal Institute of Technology της Στοκχόλμης και την Accenture.