PUBLI

Η Avon σας καλωσορίζει στον Beauty For a Purpose κόσμο της

Το Beauty for a Purpose είναι ο νέος τρόπος με τον οποίο η Avon μιλά για μια ιδέα που πάντοτε ήταν κομμάτι της ιστορίας της.

Γυναίκες που εμπνέουν και εμπνέονται μέσα από τον κόσμο της ομορφιάς. Κάθε γυναίκα χρειάζεται να νιώθει όμορφη όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, να νιώθει δυνατή, ανεξάρτητη και περήφανη γι’ αυτό που είναι, να ονειρεύεται και να τολμά. Η Avon δίνει δύναμη στις γυναίκες παρέχοντας την καλύτερη ευκαιρία κέρδους, ώστε να μπορούν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητες και αυτάρκεις. Δημιουργώντας προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας και αξίας, κάθε Αντιπρόσωπος μπορεί εύκολα και με αυτοπεποίθηση να τα προτείνει στην οικογένεια, στους φίλους και σε πελάτες της. Προσφέροντας ευκαιρίες για την οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών οι γυναίκες αισθάνονται όμορφες και νιώθουν την ανάγκη να δημιουργήσουν γύρω τους περισσότερη ομορφιά.

 

Η Avon είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο και θεωρείται επάξια η εταιρεία για τις γυναίκες. Από το 1886, όταν ο David McConnell ίδρυε την μικρή τότε εταιρία αρωμάτων στην Αμερική είχε σαν στόχο όχι μόνο να δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς για τις γυναίκες αλλά και να τους προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητες. Ξεκινώντας από μια μικρή παρέα γυναικών, η Avon μεγάλωσε και με περισσότερες από 6 εκατομμύρια Αντιπροσώπους, πλέον, σε όλον τον κόσμο δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες να ζουν μια ζωή Ομορφιάς και αγάπης, βοηθώντας τον κόσμο να γίνει καλύτερος.

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, οι γυναίκες δεν πρόκειται να αποκτήσουν οικονομική ισότητα έως το 2095. Η Avon, λοιπόν, καλωσορίζει όλες τις γυναίκες στον Beauty For a Purpose κόσμο της και ελπίζει να τους προσφέρει την απαραίτητη έμπνευση και δύναμη ώστε να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Γιατί με την Avon η ομορφιά είναι το ταξίδι και η ενδυνάμωση ο προορισμός!

Μέσα στο 2016 η Avon θα μοιράζεται συστηματικά ιστορίες και video – έμπνευση για κάθε γυναίκα με την ελπίδα να αποτελέσουν κινητήριο δύναμη για πολλές γυναίκες.