PUBLI

Η Christy Turlington Burns νέα πρέσβειρα για την Biotherm

Η Biotherm υποδέχεται την Kristy Turlington Burns, στην οικογένεια των πρεσβευτών ως το νέο πρόσωπο της σειράς Blue Therapy.

Ως μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας, μαραθωνοδρόμος, λάτρης της γιόγκα και ιδρύτρια του Every Mother Counts (Κάθε Μητέρα Μετράει), ενός μη-κερδοσκοπικού οργανισμού που στόχο έχει την προστασία των εγκύων και την παροχή των απαραίτητων ώστε καμία μητέρα να μην κινδυνέψει στη γέννα, η Christy ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο το μότο της Biotherm “live more” και τη φιλοσοφία της ολιστικής ομορφιάς που πρεσβέυει η μάρκα.

Προσπαθώ κάθε κομμάτι της ζωής μου να μου προσφέρει ικανοποίηση: η οικογένεια,οι φιλίες μου, η δουλειά. Έχω μια πιο ολιστική προσέγγιση για τη ζωή, τονίζει.

“Η ομορφιά της Christy δεν γνωρίζει ηλικία, διαθέτει φυσικό χάρισμα και μια ασταμάτητη ενέργεια, στοιχεία που συμβολίζουν την σύγχρονη γυναίκα, τη γυναίκα Biotherm” λέει ο Patrick Kullenberg, International General Manager της Biotherm.

Αυτή η ομορφιά που δεν γνωρίζει ηλικία είναι που έχει καθιερώσει την Christy στην κορυφή του κόσμου του modelling εδώ και τρεις δεκαετίες. Την χαρακτηρίζουν το joie de vivre, μια αύρα που μαγνητίζει, εξυπνάδα αλλά και πάθος που συμπληρώνουν ιδανικά την ευγενική ομορφιά της. Μια ομορφιά που είναι συνώνυμη με τον υγιεινό τρόπο ζωής και θετική ενέργεια που σπάνια κανείς συναντά.

Η υγεία είναι τα πάντα, είναι το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή. Αισθάνεσαι πολύ καλύτερα όταν είσαι υγιής και μπορείς συγκεντρωθείς σε ότι κάνεις, σύμφωνα με την Christy Turlington Burns.

Η Christy φωτογραφήθηκε στο Μαϊάμι για την καμπάνια του νέου Blue Therapy Accelerated, του νέου ενισχυμένου σέρουμ που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων της επιδερμίδας που υπόκεινται στη διαδικασία γήρανσης. Γυμναστείτε, ζήστε στο παρόν και μη φοβάστε το μέλλον, είναι η φιλοσοφία που ενστερνίζεται η Christy ώστε να αντιμετωπίσει το πέρασμα του χρόνου.

Σχετικά με την Christy Turlington Burns

Η Christy Turlington Burns είναι μητέρα, επιχειρηματίας, μοντέλο και ιδρύτρια του οργανισμού Every Mother Counts (Κάθε Μητέρα Μετράει) – μιας μη- κερδοσκοπικής οργάνωσης που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την κινητοποίηση του κοινού ώστε να συγκεντρωθούν πόροι που θα κατευθυνθούν προς την προστασία των γυναικών που επιλέγουν τον φυσικό τοκετό σε όλο τον κόσμο. Έχοντας η ίδια βιώσει της επιπλοκές που μπορούν να προκληθούν κατά τη διάρκεια της γέννας, η Christy αποφάσισε να γίνει η ίδια παραγωγός και σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ No Woman, No Cry που αναφέρεται στις προκλήσεις που βιώνει μια γυναίκα που αποφασίζει να γεννήσει με φυσικό τοκετό, προκλήσεις που βιώνουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας, ήταν να την συμπεριλάβει το περιοδικό Time στη λίστα με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή για το 2014, ενώ το περιοδικό Glamour της έδωσε τον τίτλο Γυναίκα της Χρονιάς για το 2013, χρονιά κατά την οποία η Fast Company την αποκάλεσε ως ένα από τα Πιο Δημιουργικά Μυαλά. Η Christy απολαμβάνει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει και έχει μια σειρά από άλλα ενδιαφέροντα. Έχει συμμετάσχει στην δημιουργία και υλοποίηση καμπανιών για την δημόσια υγεία, την απαγόρευση του καπνίσματος και έχει λανσάρει το βραβευμένο ιστότοπο SmokingIsUgly.com.

Η Christy είναι συγγραφέας του βιβλίου Living Yoga: Creating A Life Practice (Hyperion 2002) και έχει υπογράψει αναρίθμητα άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά με θέμα την υγεία, την γυναίκα, τον φεμινισμό, την φτώχεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Christy είναι μέλος του Harvard Medical School Global Health Council, σύμβουλος του Harvard School of Public Health Board of Dean’s Advisors και σύμβουλος του Board of New York University’s Nursing School.

Διαθέτει BA από το πανεπιστήμιο NYU’s Gallatin School of Individualized Studies και έχει σπουδάσει Public Health στο Columbia University’s Mailman School of Public Health. Έχει τερματίσει τρεις φορές τον μαραθώνιο και μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της σκηνοθέτη Edward Burns, και τα δύο παιδιά τους.

Σχετικά με την Biotherm

Πρωτοπόρος εταιρεία πολυτελών προϊόντων, εδώ και 60 χρόνια η Biotherm προσφέρει μοναδικά προϊόντα περιποίησης με κύρια συστατικά από τους ωκεανούς. Το νερό είναι η πηγή της ζωής. Ανεξερεύνητα στο μεγαλύτερο βαθμό, τα νερά της γης είναι πλούσια σε μικροοργανισμούς, πλανκτόν και φύκια. Καθώς διαθέτουν ιδιαίτερα βιολογικά χαρακτηριστικά και εξαιρετική συνάφεια με την επιδερμίδα μας, αυτά τα θαλάσσια ενεργά συστατικά έχουν μια μοναδική ικανότητα να την αναγεννούν, να την αναπληρώνουν και να την προστατεύουν.

Πρωτοπόρος στην βιολογία της επιδερμίδας, από το 1952 οπότε και ανακάλυψε το Life PlanktonTM, η Biotherm χρησιμοποιεί την εκπληκτική δύναμη των θαλάσσιων συστατικών σε προηγμένες συνθέσεις περιποίησης. Μέσω της εξειδίκευσής στην Γαλάζια Βιοτεχνολογία, η Biotherm ενισχύei τις αξεπέραστα δροσερές και απολαυστικές υφές των προϊόντων της με αυτά τα συστατικά ώστε να χαρίζουν στην επιδερμίδα μια υγιή ομορφιά. Μερικά από τα θρυλικά προϊόντα της Biotherm είναι η Blue Therapy, η Aquasource και το Lait Corporel.