PUBLI

Η Düdette παρουσιάζει τη νέα της καλοκαιρινή σειρά

H Düdette συστήθηκε πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, παρουσιάζοντας τη δική της εκδοχη στο minimal αξεσουαρ. Μετάξι, βαμβάκι, καραβοπανο είναι μερικά από τα βασικά υλικά που χρησιμοποιεί ενώ το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της περίοδος καθώς αναμφισβήτητα τα αξεσουάρ της αναδεικνύονται ακόμα καλύτερα με το αέρινο καλοκαιρινο ντύσιμο.

Φέτος, έρχεται να παρουσιάσει τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή με ένα διήμερο event. Από το πρωι της Παρασκευής 27 μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαΐου, η Düdette θα βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του The Apivita Experience Store, Σόλωνος 6 Κολωνάκι. Εκεί θα ονειρευτείς μαζί της το καλοκαίρι που έρχεται, ενώ εκείνη θα φροντίσει να σε προμηθεύσει με τα κατάλληλα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να χτίσεις τη δική σου stylish & minimal καλοκαιρινή ιστορία.

 

Τι θα δεις:

Χρησιμοποιώντας πάντα ιδιαίτερα και υψηλής ποιότητας υλικά, έρχεται να βάλει και φέτος της minimal touch στο καλοκαίρι σου με 6 σειρές.

The island: Βαμβακερό κορδόνι ελαφρύ και εντυπωσιακό σε γήινους τόνους, για το ιδανικό Nude & After Beach Look που θέλεις.

On Board: Με το μετάξι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές της μας παρουσιάζει μια νέα σειρά από πιο χοντρό μεταξωτό κορδόνι.

Summer Classics: Το κλασσικό κολιέ από μεταξωτό κορδόνι δεν μπορεί να απουσιάζει. Φέτος πειραματίζεται με ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμού ενώ θα έχεις την ευκαιρία να ζητήσεις το δικό σου αγαπημένο συνδυασμό, δημιουργώντας το tailor made Classic Düdette σου. 

The cruise collection: Αέρινα, ανάλαφρα, kimonos από βαμβάκι, μετάξι και άλλα εξίσου εντυπωσιακά υφάσματα με χαρούμενα patterns.

By the sea: Τσάντες & Τσαντάκια, από πετσέτα και καραβόπανο.

 

Düdette’ Sun Kiss: Οι καλοκαιρινές λεπτομέρειες που θα σε συνοδεύουν στο καλοκαίρι σου και θα σε προστατεύσουν “μάτι”. Ενώ για πρώτη φορά η Düdette δημιουργεί και ένα αξεσουάρ για τους Dudes.

 

Highlight Που δεν πρέπει να χάσεις! Την Παρασκευή μεταξύ 7 με 9 θα έχεις την ευκαιρία να δεις και την άλλη πλευρά της Düdette… καθώς θα επιμεληθεί η ίδια τη μουσική αναλμβάνοντας τα dexx. 

Η νέα συλλογή της αλλά και η ίδια θα σας περιμένουν την Παρασκευή 27 & το Σάββατο 28 Μαΐου από το άνοιγμα μέχρι το κλείσιμο του καταστήματος (Παρασκευή 10 – 9 & Σάββατο 10 -5) στο δεύτερο όροφο του The Apivita Experience Store!

Find Düdette στο Facebook και στο Instagram.