PUBLI

Η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Lancome θα σε κάνει να τρελαθείς

H καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Lancôme για το 2016, αναδεικνύει την απελευθερωμένη και απλή μορφή ευτυχίας για τις υπέροχες αποδράσεις του καλοκαιριού. Αυτή η συλλογή, αντλεί την έμπνευσή της από τα άνθη της Μεσογείου. Οι αποχρώσεις του μακιγιάζ οδηγούν την ομορφιά στο επόμενο λαμπερό της βήμα και χτυπούν μια ευαίσθητη χορδή με την πληθωρικότητα της φύσης.

Το μακιγιάζ της εμπνευσμένο από τις έντονες αποχρώσεις των λουλουδιών της Μεσογείου, αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της. Η φωτεινή επιδερμίδα της αντανακλά το φως του ήλιου – μαυρισμένη, χωρίς την απόχρωση του χάλκινου – έχει τελειοποιηθεί μέσα από αισθησιακούς τόνους και αναδεικνύεται από την κοραλλί απόχρωση του ρουζ. Από όπου και αν προέρχονται αυτά τα έντονα χρώματα – όπως το κόκκινο, το μοβ και το πράσινο, ενισχύουν τα μάτια και τα χείλη της.

Τα απαραίτητα προϊόντα για υπέροχη επιδερμίδα αυτό το καλοκαίρι

Ένα συμπύκνωμα υγιούς λάμψης: Belle de Teint Liquid Glow Trio

 

Δημιουργεί ένα λαμπερό, υγιές, ηλιοκαμένο look, φυσικά λαμπερό και απόλυτα αέρινο. Διακριτικά γυαλιστερό, απλώνετε στην επιδερμίδα χωρίς να δημιουργεί αντιαισθητικές γραμμές και αφήνει τη λάμψη να αναδειχθεί τόσο αισθησιακή και δελεαστική.

Μια πούδρα για bronzing αποτέλεσμα και λαμπερή complexion: Belle de Teint Powder Glow Trio

 

Belle de teint Powder Glow Trio αναδεικνύει το μαύρισμα, beautifying skin αντανακλώντας το φως. Μια πανέμορφη επιδερμίδα είναι πάντα το αποτέλεσμα του συνδυασμού διαφορετικών αποχρώσεων. Το  καλοκαιρινό look Summer Bliss προσφέρει δύο συσκευασίες. Κάθε μια από αυτές περιλαμβάνει τρεις αποχρώσεις που δημιουργούν το ιδανικό μαυρισμένο look και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά χωρίς να τα σκληραίνουν.

Οι απόλυτοι σύμμαχοι που χαρίζουν λάμψη σε πρόσωπο και χέρια

Ombre Hypnôse Stylo: ένα μαγευτικό στυλό για υπέροχο βλέμμα

 

Το Ombre Hypnôse Stylo είναι μια επαγγελματική μακράς διάρκειας σκιά και ο απόλυτος σύμμαχος για υπέροχο καλοκαιρινό βλέμμα. Εφαρμόζεται πάρα πολύ απλά, χωρίς καθόλου κόπο.

Ένα κραγιόν για καλοκαιρινά χαμόγελα: Shine Lover

 

Αυτό το πολυτελές balm συνδυάζει τη λάμψη, τη φρεσκάδα και το φως.

Sorbet-fresh nail lacquers: Vernis in Love

 

Αυτή η συλλεκτική έκδοση των Vernis in Love με τη μοναδική φόρμουλα της, εγγυάται ημιδιαφανές και εξαιρετικά λαμπερό μακιγιάζ νυχιών.