PUBLI

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι το νέο πρόσωπο της Καμπάνιας “Beauty For a Purpose” της Avon

Η Avon καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας της καμπάνιας Beauty For a Purpose. Όμορφη, γλυκιά και πάντα χαμογελαστή... το κοινό τη λάτρεψε μέσα από τον τηλεοπτικό φακό λόγω της αμεσότητας και του αυθορμητισμού της. Αυτό το κορίτσι της διπλανής πόρτας, δε θα μπορούσε παρά να ενσαρκώνει απόλυτα την καμπάνιας Beauty For a Purpose: Κάθε γυναίκα χρειάζεται να νιώθει όμορφη εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, να νιώθει δυνατή, ανεξάρτητη και περήφανη γι’ αυτό που είναι.

Η Μαρία Μπεκατώρου, μια γυναίκα με πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στη ζωή της πατάει γερά στα πόδια της χωρίς, όμως, να σταματάει ποτέ να ονειρεύεται. Μέσω της τηλεοπτικής της παρουσίας κάθε Σαββατοκύριακο στην πρωινή εκπομπή ΣΟΥ ΚΟΥ στον ΑΝΤ1, μοιράζει απλόχερα την ομορφιά και τη χαρά που πηγάζει από μέσα της αποτελώντας έμπνευση για όλες τις γυναίκες που θέλουν να νιώθουν και να είναι όμορφες εσωτερικά και εξωτερικά, αυτάρκεις και ανεξάρτητες. Και ενώ η Μαρία Μπεκατώρου αποτελεί με τον δικό της τρόπο έμπνευση για τις γυναίκες, η Avon τους προσφέρει το όχημα για να τα πετύχουν όλα αυτά παραμένοντας πάντα όμορφες.

 

Για την Avon η Ομορφιά είναι το ταξίδι, η Ενδυνάμωση είναι ο προορισμός!

Κατά τη διάρκεια του 2016, η Avon θα μοιράζεται ιστορίες και συναισθήματα για κάθε γυναίκα, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, με την ελπίδα η νέα καμπάνια να αποτελέσει έμπνευση για πολλές γυναίκες.

Σχετικά με την Avon

Η Avon, η εταιρία για τις γυναίκες, κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρίες ομορφιάς παγκοσμίως. Εξυπηρετεί τους πελάτες της σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω των ανεξάρτητων Αντιπροσώπων της που υπερβαίνουν τα 6 εκατομμύρια. Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατευθυνόμενης πώλησης στον κόσμο, η Avon περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ομορφιάς, κοσμημάτων και ειδών μόδας.

Μάθετε περισσότερα για την Avon στο avoncosmetics.gr