PUBLI

Η νέα συλλογή Pepe Jeans London Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

Indigo Essentials

Μποέμικα άνετα τζην ρούχα βρίσκονται στον πυρήνα αυτής της συλλογής. Βασικό κομμάτι το πουκάμισο, με μπλουζάκια με στάμπες και διακοσμητικά στοιχεία σε διάφορα σχέδια και χρώματα, και με t-shirts και φούτερ με έθνικ ευαισθησίες να συμπληρώνουν τη γκάμα.

Essentials

Μια πλούσια γκάμα από βασικά κομμάτια που μπορούν να σας ακολουθήσουν από τη δουλειά μέχρι τις διακοπές, και που συνδυάζονται εύκολα τόσο μεταξύ τους, όσο και με ρούχα από άλλες σειρές Pepe Jeans ή κομμάτια που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σας. Μπουφάν, πουκάμισα, σακάκια και καμπαρντίνες που μπορούν να φορεθούν ανά πάσα στιγμή. T-shirts με λογότυπα και φορέματα σε διάφορα σχέδια, με πιο ρομαντική αίσθηση.

Portobello

Νεανική, ανέμελη και φρέσκια, η συλλογή Portobello γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην παραλία και την πόλη, με έντονα χρώματα, εμπριμέ και στάμπες.

Fashion 1 – SUMMER CLUB

Η σειρά Summer Club αντλεί την έμπνευσή της από ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το καλοκαίρι – ηλιοβασιλέματα και κοκτέιλ, πάρτι και εξωτικοί προορισμοί, παραλίες κι ο ήλιος που ανατέλλει. Φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα σε φωτεινά χρώματα, από τουρκουάζ και κοραλλί, μέχρι κίτρινο και ροζ. Έντονες στάμπες και προσοχή στη λεπτομέρειες.

Fashion 2 – DESERT DREAMS

Μια σειρά με πιο χαλαρές φόρμες. Πιο φαρδιά παντελόνια με μποέμικη αίσθηση. Λευκό και γήινες αποχρώσεις, τόνοι του πράσινου και ήπιο πορτοκαλί. Διακριτικά εμπριμέ και προσοχή στην υφή και τις λεπτομέρειες.

Seventy Three

Η σειρά 73 αφήνει πίσω την έντονη και σκοτεινή πανκ αισθητική, για μια πιο διασκεδαστική προσέγγιση. Τα σκούρα χρώματα γίνονται απαλές αποχρώσεις του ροζ και του γκρι, ενώ οι υφές παίζουν καθοριστικό ρόλο. Θηλυκότητα και αισθησιασμός ισορροπούν σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως κεντήματα, ανοίγματα στην πλάτη και διαφάνειες. Γεμάτα εμπριμέ επιτείνουν την πλούσια υφή, όπως κάνουν οι στάμπες στα t-shirts, με μοτίβα από νεκροκεφαλές, οστά, λουλούδια και τη βρετανική σημαία.

Andy Warhol by Pepe Jeans London

Παστέλ χρώματα και νέες τεχνικές, με δημοφιλή μοτίβα από έργα τέχνης του Warhol.

Στα υποδήματα, πέντε διαφορετικές σειρές για εμφανίσεις στην πόλη και τις διακοπές: 73, DESERT DREAMS, ESSENTIALS, PORTOBELLO και SUMMER CLUB.