PUBLI

H Nestlé Ελλάς: Γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα των Σεφ δημιουργώντας με τα παιδιά των υπαλλήλων της και τον Κυριάκο Μελά τον “Τέχνη στο Πιάτο”!

Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2016. Με στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά να τρέφονται υγιεινά και ισορροπημένα, επιτρέποντάς τους παράλληλα να είναι δημιουργικά με το φαγητό, η Nestlé Ελλάς γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα των Σεφ στις 20 Οκτωβρίου στα κεντρικά γραφεία της στο Μαρούσι όπου, με τη βοήθεια του αγαπημένου σεφ των παιδιών Κυριάκου Μελά, τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας μετέτρεψαν υγιεινές συνταγές σε φαγώσιμη… «τέχνη στο πιάτο»!

Στη φετινή Παγκόσμια Ημέρα των Σεφ, που ο όμιλος γιορτάζει με εκδηλώσεις για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, το θέμα ήταν «Τέχνη στο Πιάτο». Έτσι, στην διαφορετική αυτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Nestlé με τη συμβολή του αγαπημένου σεφ των παιδιών, προέτρεψε τους μικρούς μας φίλους να δημιουργήσουν με απλά υλικά, όπως ψωμί, γιαούρτι και λαχανικά το όμορφο και νόστιμο ατομικό τους έργο.

 

Μετά την εκδήλωση η Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων της Nestlé Ελλάς δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας μέσα από το σημερινό εργαστήριο ήταν να δημιουργήσουμε μια εξίσου εκπαιδευτική αλλά και διασκεδαστική εμπειρία γύρω από τη σημασία της υγιεινής διατροφής με τη βοήθεια του αγαπημένου σεφ των παιδιών Κυριάκου Μελά και της ομάδας του.». Και συνέχισε τονίζοντας: «Για εμάς η διατροφική εκπαίδευση των παιδιών αποτελεί βασική προτεραιότητα και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς από το 2009 έχουμε αγγίξει περισσότερα από 110.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα μέσα από το πρόγραμμα Παιδιά Όλο Υγεία».