NIKE

Η Νike σε προ(σ)καλεί να τρέξεις και το καλοκαίρι

Μπορεί η θερμοκρασία να βρίσκεται στο απώγειό της, αλλά το τρέξιμο δεν σταματά. Συνεχίζεται νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ.

 Η Nike σε προκαλεί να επιλέξεις τι στυλ δρομέα είσαι, να διαλέξεις την ομάδα που σε αντιπροσωπεύει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και να μπεις στη δοκιμασία. Θα τρέξεις με τα Early Birds ή τα Night Owls;

Τα δύο κορίτσια που θα οδηγήσουν τις ομάδες στην καλοκαιρινή δοκιμασία παρουσιάστηκαν στα πρώτα μέλη  του Nike+ Run Club , μερικές μέρες πριν, στο πλαίσιο ενός ξεχωριστού event τρεξίματος, μόνο για κορίτσια. Πρόκειται για τις Άννα-Μαρία Βέλλη (Early Birds) & Νιόβη Τσόγια (Night Owls), που θα συνεχίσουν να τρέχουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, εμπνέοντας τις κοπέλες να τις ακολουθήσουν και να επιλέξουν την ομάδα που τους ταιριάζει.

Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, η Άννα-Μαρία (Early Birds) και η Νιόβη (Night Owls) θα προκαλούν τα μέλη των ομάδων τους να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, να τρέξουν όπου και αν βρίσκονται και να προσφέρουν τα χιλιόμετρά τους στις ομάδες τους. Με τη λήξη του καλοκαιριού, λήγει και η δοκιμασία, που θα αναδείξει τη νικήτρια ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα Nike Running Greece στο Facebook και στο nike.com και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε τη δική σας δοκιμασία, όπου και αν είστε αυτό το καλοκαίρι.