PUBLI

Η Schwarzkopf Professional φροντίζει για να έχεις υπέροχα και υγιή μαλλιά

Ο Ήρωας των μαλλιών επιστρέφει, ακόμα πιο ισχυρός!

BC REPAIR RESCUE

Η Schwarzkopf Professional επιστρέφει δυναμικά το 2016 και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε την νέα βελτιωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών BC REPAIR RESCUE. Τώρα, μπορείτε να πετύχετε άριστη ποιότητα στα μαλλιά σας, εύκολα και γρήγορα χαρίζοντάς τους παράλληλα την απαραίτητη προστασία!

Όταν τα μαλλιά ταλαιπωρούνται έντονα, η εξωτερική στιβάδα της τρίχας (περιτρίχιο) αποκτά τραχιά υφή, με αποτέλεσμα η φθορά να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να σπάσει η εσωτερική δομή της τρίχας (cortex) δημιουργώντας κενά στο στέλεχός της. Έτσι, τα μαλλιά καταλήγουν να χάνουν την δύναμη, την ελαστικότητα και την λάμψη τους. Η BC REPAIR RESCUE έρχεται για να δώσει τη λύση. Πώς;

Mε τις νέες τεχνολογίες Reversilane και Cell Perfector, η ανανεωμένη σειρά προσφέρει ολοκληρωμένη επανόρθωση στην τρίχα, για πολύ δυνατά μαλλιά! Η θεραπεία της ανανεωμένης σειράς μπορεί να συνδυαστεί με τα δύο νέα προϊόντα της σειράς, το S.O.S Εlixir και το Nutri-shield Serum  για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επανόρθωσης.:

BC Repair Rescue S.O.S elixir: Εντατική θεραπεία τριών φάσεων, θρέφει τα μαλλιά και αποκαθιστά την εσωτερική δομή της τρίχας (cortex). Χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer πριν από εντατικές θεραπείες. Με την βοήθεια των προηγμένων τεχνολογιών Reversilane και Cell Perfector του BC Repair Rescue S.O.S Εlixir, τα μαλλιά μεταμορφώνονται, αποκτώντας μεταξένια υφή.

BC Repair Rescue Nutri-shield Serum: Αποτελεί το πρώτο serum διπλής δράσης της BC, που αναπληρώνει την δομή της τρίχας ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV και την θερμότητα των εργαλείων styling έως 230°C.

Επιπλέον, η Schwarzkopf Professional σας δίνει τη δυνατότητα να  επιλέξετε εσείς το χώρο για την περιποίησή σας, καθώς τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα τόσο για χρήση στα συνεργαζόμενα με την Schwarzkopf Professional κομμωτήρια ως θεραπεία, όσο και  για χρήση στο σπίτι.

BC Repair Rescue… Για ένα υγιές, λαμπερό και αψεγάδιαστο look!

Η τάση που έγινε λατρεία!

IGORA
ROYAL
NUDE
TONES

Επιστροφή σε φυσικές, κομψές και μοναδικές αποχρώσεις!

Η Schwarzkopf Professional καθορίζει τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών, λανσάροντας το 2016 την νέα σειρά IGORA ROYAL NUDE ΤΟΝΕS, εμπνευσμένη από τις αμμώδεις και γήινες αποχρώσεις. Οι νέες αποχρώσεις υπόσχονται να δημιουργήσουν μαγευτικά Nude Looks, από λαμπερά ξανθά έως σκούρα καστανά.

Οι νέες αποχρώσεις IGORA ROYAL NUDE ΤΟΝΕS «παίζουν» με τους γήινους τόνους, ενώ χαρίζουν υψηλή κάλυψη καθώς και φυσική εμφάνιση που αποπνέει κομψότητα. Τώρα, όλες οι γυναίκες είτε έχουν σκούρα είτε ανοιχτά μαλλιά μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του nude!

Η σειρά IGORA ROYAL NUDE ΤΟΝΕS με τις δύο νέες επαγγελματικές τεχνικές Soft grading και Pure Contouring φέρνει την επανάσταση στο χώρο της μόδας, πετυχαίνοντας διαφορετικά nude looks που τονίζουν τη φυσική ομορφιά, χάρη στις μοναδικές αντανακλάσεις χρώματος που έχουν δημιουργηθεί με δεξιότητα από τους ειδικούς της Schwarzkopf Professional. Η τεχνική του Soft Grading δίνει την δυνατότητα στους στυλίστες να δημιουργήσουν πολυτονικές διαβαθμίσεις χρώματος συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις του nude. Επιπλέον, η τεχνική Pure Contouring χαρίζει φωτεινότητα γύρω από το πρόσωπο, ενώ παράλληλα κολακεύει κάθε τύπου επιδερμίδα.

Αν είστε λοιπόν λάτρεις των φυσικών και γήινων αποχρώσεων δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μία από τις έξι νέες αποχρώσεις IGORA ROYAL NUDE ΤΟΝΕS. Επισκεφθείτε τα συνεργαζόμενα με τη Schwarzkopf Professional κομμωτήρια και μαζί με τους ειδικούς ανακαλύψτε την αγαπημένη σας Nude απόχρωση.