PUBLI

Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει τα νέα FIBREPLEX

Η υπηρεσία ξανοίγματος και βαφής των μαλλιών είναι πιο απαλή από ποτέ! Τα προϊόντα FIBREPLEX της Schwarzkopf Professional ελαχιστοποιούν τη φθορά των μαλλιών από την οξείδωση που προκαλείται λόγω των τεχνικών διεργασιών και μειώνουν το σπάσιμο της τρίχας έως και 94%.

Οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους θέλουν αποτέλεσμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια. Για να εξασφαλίσετε εκτυφλωτικό χρωματικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στη διατήρηση της ποιότητας των μαλλιών κατά τη διαδικασία της βαφής, καθώς και να χρησιμοποιείτε τακτικά σαμπουάν για την προστασία του χρώματος.

Τώρα, η σειρά FIBREPLEX εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα και προσφέρει μια πραγματική αναβάθμιση περιποίησης για εκτυφλωτικά χρώματα: το νέο FIBREPLEX Shampoo δρα με το υπάρχον σύστημα αλλά στην πιο ολοκληρωμένη μορφή του και προστατεύει το χρώμα χαρίζοντας μεγάλη διάρκεια, εντατική θρέψη και υγιή λάμψη. Το νέο FIBREPLEX Shampoo και το βελτιωμένο FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER, που δημιουργούν νέους δεσμούς στο εσωτερικό των ινών της τρίχας, διατίθενται στα κομμωτήρια Schwarzkopf Professional από τον Μάιο του 2016.

 

Η Lesley Jennison, Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρώματος της Schwarzkopf Professional, εντυπωσιασμένη δηλώνει:

«Τα προϊόντα FIBREPLEX αποτελούν εγγύηση για τα μαλλιά σας. Το νέο σαμπουάν και το N°3 BOND MAINTAINER παρέχουν ένα επιπλέον πέπλο περιποίησης και προστασίας στα μαλλιά σας, ώστε η δύναμη και το χρώμα τους να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Το μυστικό του FIBREPLEX:  H επαναστατική φόρμουλα Fibre Bond που προστατεύει τις ίνες της τρίχας κατά τη διάρκεια υπηρεσίας χρώματος με έως 94% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας. Το FibrePlex διασφαλίζει ανώτερη ποιότητα στα μαλλιά εξισορροπώντας το επίπεδο pH και προσφέρει ένταση χρώματος με διάρκεια και λάμψη!

Νέα υπηρεσία περιποίησης Bonding:

Βήμα 1: Το πρώτο στάδιο της θεραπείας FIBREPLEX είναι το N°1 BOND BOOSTER. Μπορεί να αναμιχθεί με κάθε προϊόν ξανοίγματος, αποχρωματισμού ή βαφής και αλληλεπιδρά με τις ίνες της τρίχας, ενισχύοντας τους ισχυρούς δομικούς δεσμούς.

Αφού ξεβγάλετε, λούστε τα μαλλιά με το νέο FIBREPLEX Shampoo.

Βήμα 2: Για να σφραγίσετε και να επανορθώσετε τα μαλλιά σας, απλώστε το FIBREPLEX N°2 BOND SEALER, αφήστε το να δράσει πέντε έως δέκα λεπτά για τη θεραπεία θρέψης και ξεβγάλετε. Σε αυτό το στάδιο, σταθεροποιούνται οι δεσμοί της τρίχας και σφραγίζεται η εξωτερική επιφάνειά της, με αποτέλεσμα τη μείωση του σπασίματος έως και 94%. 

Βήμα 3: Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο σαμπουάν στο σπίτι, σε συνδυασμό με το N°3 BOND MAINTAINER. Το FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER κλειδώνει τα χρωστικά πιγμέντα στο εσωτερικό της τρίχας εξισορροπώντας το επίπεδο pH, συμβάλλει στη διατήρηση της βελτιωμένης ποιότητας των μαλλιών και χαρίζει προστασία ενάντια στη μηχανική φθορά.

Tip: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά για πέντε έως δέκα λεπτά, δύο φορές την εβδομάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

NEO FIBREPLEX

Επιστροφή στα δυνατά μαλλιά!

Τα νέα προϊόντα FIBREPLEX Shampoo και FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER είναι διαθέσιμα στα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Professional από τον Μάιο  του 2016.