PUBLI

Η SEPTONA «Προμηθευτής της χρονιάς» στα Retail Business Awards 2015

Η SEPTONA διακρίθηκε με το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο «Προμηθευτής της χρονιάς» στην κατηγορία Non Food, στο πλαίσιο των Retail Business Awards 2015 που διεξήχθη στο Metropolitan Expo, στις 25 Ιανουαρίου 2016.

Το σημαντικό αυτό βραβείο απονέμεται έπειτα από αξιολόγηση των Διευθύνσεων αγορών των μεγαλύτερων αλυσίδων Super Market της χώρας, για τη συνολική συνεργασία πελάτη – προμηθευτή.

Για την αξία του βραβείου ο κ. Παναγιώτης Κατσόγιαννης, Γενικός Διευθυντής, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό είναι εξ ορισμού τεράστια τιμή για τη SEPTONA διότι προέρχεται από τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση. Φυσικά το βραβείο δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μας γεμίζει αυτοπεποίθηση ώστε να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος και ενθουσιασμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη και σε όλους τους εργαζόμενους της SEPTONA, διότι σε αντίξοες συνθήκες, δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και εκπροσωπούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρηση και τις αξίες της. Με τον τρόπο αυτό δίνουν ουσιαστικά σάρκα και οστά στο όραμα της SEPTONA που είναι η επίτευξη ηγετικής θέσης στην Ελληνική αγορά προϊόντων προσωπικής υγιεινής και περιποίησης και γιατί όχι στις αγορές του εξωτερικού.»

Η SEPTONA είναι μία 100% Ελληνική εταιρία, με 40 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1975 με πρωταρχικό σκοπό την παραγωγή προϊόντων βάμβακος και σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όπως μωρομάντηλα, βρεφικά καλλυντικά & απορρυπαντικά, δίσκους, μαντήλια & υγρά ντεμακιγιάζ, σερβιέτες, υγρά μαντήλια καθαρισμού και υποσέντονα. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παραγωγούς προϊόντων ατομικής φροντίδας παγκοσμίως, με εξαγωγική δραστηριότητα σε 69 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Τα RETAILBUSINESS AWARDS τελούν, για 14η συνεχή χρονιά, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Την Τελετή Απονομής των Βραβείων τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και περισσότεροι από 850 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.