PUBLI

Καλοκαίρι χωρίς λατρεμένα λάδια Roger & Gallet δε γίνεται

Η Άνοιξη είναι εδώ για τα καλά και το Καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών… Απόλαυσε τα μεθυστικά αγαπημένα λάδια της Roger & Gallet, που φροντίζουν να έχεις όμορφη και μυρωδάτη επιδερμίδα.

Huile Fleur De Figuier

 

Στα νότια της  Γαλλίας, μεταξύ της Μεσογείου και Προβηγκίας, βρίσκεται ένα θεαματικά όμορφο ορεινό τοπίο με αντιθέσεις …Κόκκινα βράχια, κρυστάλλινα νερά & πράσινοΙ θάμνοι συνθέτουν ένα μαγικό μεσογειακό τοπίο. Εκεί μας μεταφέρει το Huile Fleur De Figuier, μια δημιουργία του παγκοσμίου φήμης αρωματοποιού, Francis Kurkdjian. Με έλαια από βερύκοκο, πασιφλώρα, ελιά, σταφύλι, ρόδι, αμύγδαλο, αβοκάντο και φραγκοστάφυλο θρέφει και φροντίζει την επιδερμίδα, αφήνοντας τα αρώματα του σύκου να κυριαρχούν.

Huile Sublime Bois D’ Orange

Με υφή σχεδιασμένη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, σύνθεση ελαφριά και άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις, αφήνει το σώμα πανέμορφα απαλό, με μία σατινέ αίσθηση και λάμψη. Περιέχει 8 ενεργά φυτικά έλαια που ενισχύουν την αποτελεσματικότητά του: τριαντάφυλλου για αναζωογόνηση και βαθιά ενυδάτωση, αμυγδάλου για απαλότητα, καμέλιας για ελαστικότητα, macademia για θρέψη, argan για πρόληψη της ξηρότητας, χαμομηλιού για προστασία, σησαμέλαιο για ενυδάτωση & αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού για τόνωση. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική δράση. Κυριαρχεί το άρωμα των ανθών της πορτοκαλιάς.

Huile Fleur D’ Osmanthus

Με  άρωμα Οσμανθού ή αλλιώς το άρωμα της ευτυχίας σαγηνεύει όποια το χρησιμοποιεί. Περιέχει έλαιο βερίκοκου για ενυδάτωση και θρέψη, σησαμέλαιο για απαλότητα και αντιοξειδωτική δράση και θρεπτικό αμυγδαλέλαιο κατά της ξηρότητας.  Αφήνει το σώμα τέλεια ενυδατωμένο και παρατείνει την εμπειρία, με την υπέροχη μυρωδιά του Fleur D’Osmanthus.

Και εκτός όλων των άλλων, μη ξεχνάς το νέο άρωμα Fleur De Figuier! Είναι το πρώτο Eau de parfum της Roger & Gallet, κυκλοφορεί μόν σε 50 ml και η τιμή του είναι 49,90 ευρώ.