PUBLI

Κάθε Πέμπτη ένα ξεχωριστό μενού σε περιμένει στο Matsuhisa Athens

Από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη για έξι εβδομάδας, σας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσετε μαζί με το «Winter Omakase Menu», ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο μενού 6 αγαπημένων signature πιάτων του εστιατορίου, τα κρασιά αγαπημένων σας παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα στην ίδια τιμή των 55€.

Το ποδαρικό έγινε με το  κτήμα Αντωνόπουλου καιι τέσσερα από τα εκλεκτά κρασιά του, μεταξύ των οποίων Άδολη Γης και Άναξ Syrah.

Πέραν όμως της γευστικής απόλαυσης, δόθηκε και θα δίνεται ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον ίδιο τον παραγωγό του εκάστοτε κτήματος για να συνομιλήσετε και να μυηθείτε στα μυστικά του κρασιού.

Οι επόμενοι παραγωγοί θα ανακοινώνονται σταδιακά, στην ιστοσελίδα του εστιατορίου, καθώς και μέσω της σελίδας του Matsuhisa Athens στο Facebook. Μείνετε συντονισμένες!