PUBLI

Λαμπεροί προσκεκλημένοι απόλαυσαν θέαμα που κόβει την ανάσα στο Allou! Fun Park

Λαμπεροί φίλοι του Allou! Fun Park, του μεγαλύτερου πάρκου ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, γνώρισαν και απόλαυσαν τις νέες δράσεις που εξασφάλισε το πάρκο, το γεμάτο αδρεναλίνη extreme show των Mad Riders και την εμπειρία 7 διαστάσεων 7D Zone.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Αντώνης Βλοντάκης με τη σύζυγο του Κορίνα Στεργιάδου, η Ναταλία Δραγούμη, ο Τάσος Νούσιας, η Εύη Αδάμ με την κόρη της, ο Νικόλας Σακελλαρίου, ο Κρις Βάλλας, ο Μάνος Μαγιάτης, η Αννίτα Ναθαναήλ με τις κόρες της, ο Κυριάκος Μουρατίδης, ο Κώστας Σόμμερ, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη με το σύζυγο της, ο Γιώργος Μανίκας με τη σύζυγο του Έλλη ήταν μερικοί από τους προσκεκλημένους που βρέθηκαν στο πάρκο και γνώρισαν τις νέες δραστηριότητες απόλυτης διασκέδασης. Από την ”Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα ΑΕ” τους καλεσμένους υποδέχτηκαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Βαμβούκης, ο Διευθυντής Λειτουργίας κ. Δημήτρης Τσάμης και η Marketing Manager κα Αθηνά Τσίγκρου, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος κ. Θωμάς Ρούμπας.

 

Οι προσκεκλημένοι συγκεντρώθηκαν στο Café του ανανεωμένου La Isla και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Events Plaza για να παρακολουθήσουν το extreme show των Mad Riders! Η ομάδα των Mad Riders, Infernal Varanne, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show με 3 μηχανές μεγάλου κυβισμού να περιστρέφονται ταυτόχρονα μέσα στη μεταλλική σφαίρα του Globe of Death, αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας. Η στιγμή που έκοψε την ανάσα των καλεσμένων ήταν όταν στη μεταλλική σφαίρα μπήκε κι ένας θεατής με τις μηχανές να συνεχίζουν να περιστρέφονται, χαρίζοντας θέαμα με αδρεναλίνη στο κόκκινο.

H εμπειρία του Allou! Fun Park ολοκληρώθηκε με το 7D Zone και την προβολή της ταινίας Penguin Express, όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τη θέαση πολλαπλών διαστάσεων με τα 3 νέα εφέ: Ο καπνός, το χιόνι αλλά και η μυρωδιά προστέθηκαν στα εφέ νερού, αέρα και αφής και έδωσαν στους καλεσμένους μια πολυδιάστατη και άκρως ρεαλιστική εμπειρία, κάνοντας τους να νιώσουν πρωταγωνιστές της ταινίας ενώ ήταν καθισμένοι αναπαυτικά στη κινούμενη δερμάτινη πολυθρόνα και φορούσαν τα 3D γυαλιά τους.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν μερικές από τις λιχουδιές του πάρκου συζητώντας κατενθουσιασμένοι για όσα έζησαν στο Allou! Fun Park, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για περισσότερο παιχνίδι.

Το show των Mad Riders παρουσιάζεται δωρεάν για όλους τους επισκέπτες με την υποστήριξη του Skye Energy Drink έως τις 15 Μαΐου, ενώ στο 7D Zone, που ήρθε για να μείνει στο Allou! Fun Park, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν 3 νέες ταινίες με τα νέα αλλά και όλα τα γνωστά εφέ: Time Out, Penguin Express και Panic House.