PUBLI

LIPIKAR BAUME AP+: Για τη μόνιμη ανακούφιση του πολύ ξηρού δέρματος

Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι το ξηρό δέρμα οφείλεται κυρίως σε διαταραχές στην προστατευτική λειτουργία του φραγμού, που μπορεί να οφείλονται σε γενετικούς και περιβαλλοντολογικούς παράγοντες ή σε συνήθειες του καθημερινού τρόπου ζωής όπως η χρήση ακατάλληλων προϊόντων.

Πρόσφατες  κλινικές μελέτες των δερματολογικών εργαστηρίων της La Roche-Posay απέδειξαν ότι το μικροβίωμα του δέρματος είναι συνυπεύθυνο με τον προστατευτικό φραγμό για την έντονη ξηρότητα. Αν το μικροβίωμα δε βρίσκεται σε ισορροπία – ακόμα και αν έχει αποκατασταθεί ο προστατευτικός φραγμός – οι εξάρσεις  έντονης ξηρότητας, οι ερεθισμοί και ο κνησμός θα εμφανίζονται συνέχεια.

Μικροβίωμα: Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το δέρμα καλύπτεται από δισεκατομμύρια μικροοργανισμούς  όπως, βακτήρια, μύκητες και ιούς. Αυτοί οι οργανισμοί αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με το περιβάλλον δημιουργώντας αυτό που αποκαλείται μικροβίωμα του δέρματος. Το μικροβίωμα είναι μοναδικό για κάθε άτομο όπως, το δακτυλικό αποτύπωμα και πολλοί ερευνητές το αποκαλούν το δεύτερο γονιδίωμα του ανθρώπου. Ένα μικροβίωμα με ποικιλία από μικροοργανισμούς είναι απαραίτητο για την προστασία και τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. 

Από την ίδρυσή της, το 1975, αποστολή της La Roche-Posay είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από δερματικές παθήσεις. Η αποστολή αυτή έχει τώρα μεγαλύτερη αξία από ποτέ, καθώς τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που πάσχουν από ατοπική δερματίτιδα, δηλαδή πολύ έντονη ξηρότητα και ερεθισμό που οδηγεί σε φλεγμονή, έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία 30 χρόνια με σοβαρό αντίκτυπο στη σωματική και ψυχολογική τους υγεία.

Με 25 χρόνια ερευνάς, 13 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες και μεγάλη εξειδίκευση στο ευαίσθητο, πολύ ξηρό, ακόμα και ατοπικό δέρμα, τα δερματολογικά εργαστήρια της La Roche-Posay παρουσιάζουν το νέο LIPIKAR BAUME AP+, ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ. Με Aqua Posae Filiformis, ένα δραστικό συστατικό καλλιεργημένο μέσα στο Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, το νέο LIPIKAR BAUME AP+ δρα στο μικροβίωμα και στο φραγμό του δέρματος προσφέροντας μόνιμη ανακούφιση στο έντονα ξηρό δέρμα.

ΝΕΟ

LIPIKAR BAUME AP+

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ.

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ.

Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση του νέου LIPIKAR BAUME AP+ με επιλεγμένα συστατικά για την αποτελεσματικότητα τους και την ασφάλεια τους, καταπραΰνει, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Κατάλληλο για το ευαίσθητο, πολύ ξηρό δέρμα και για δέρμα με τάση ατοπίας. Ιδανικό για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους. Χωρίς άρωμα. Χωρίς paraben.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Νέο Αqua Posay Filliformis – που αποκαθιστά και σταθεροποιεί την ισορροπία του μικροβιώματος, επανορθώνει και ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό.

Νιασιναμίδη – που καταπραΰνει άμεσα το δέρμα, ενεργοποιώντας τις φυσικές άμυνές του  απέναντι στους ερεθιστικούς παράγοντες.

Βούτυρο Καριτέ & Έλαιο Κανόλα – που ενυδατώνουν εντατικά το δέρμα, αναπληρώνοντας λιπίδια και προστατεύοντας το υδρολιπιδικό φιλμ.

Γλυκερίνη – που αποκαθιστά την απαλότητα στο δέρμα.

Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay – που έχει φυσική καταπραϋντική και αντιερεθιστική δράση.

Το νέο LIPIKAR BAUME AP+ καταπραΰνει άμεσα το δέρμα και αραιώνει τη συχνότητα εμφάνισης έντονης ξηρότητας. Το δέρμα ανακτά την άνεσή του για μεγάλο χρονικό διάστημα, γίνεται απαλό και ελαστικό.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΥΦΗ

Με καινοτομική υφή, αποτελεσματική σα βάλσαμο και ελαφριά σα γαλάκτωμα, το νέο LIPIKAR BAUME AP+ συνδυάζει πολύ υψηλή συγκέντρωση Ιαματικού Νερού της La Roche-Posay (50%) με συστατικά αναπλήρωσης λιπιδίων.

Ευχάριστη υφή που διευκολύνει την καθημερινή χρήση!

– Η υφή δεν κολλάει στο δέρμα: 83%

– Η υφή δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα μετά την εφαρμογή: 85%

– Με γρήγορη απορρόφηση που επιτρέπει να ντυθείς αμέσως: 86%

Διατίθεται σε 200ml και 400ml σε πρακτική συσκευασία με αντλία.