PUBLI

Μαγικά Χριστούγεννα με τα Looney Tunes στο McArthurGlen

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τους αυθεντικούς ήρωες της Warner Bros. Φέτος τα Χριστούγεννα μικροί και μεγάλοι ζουν μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης με τους αγαπημένους τους ήρωες ενώ κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους έως και 70% πιο φθηνά!

Από τις 6 έως τις 31 Δεκεμβρίου, ο Buggs Bunny, ο Tweety, ο Sylvester, ο Taz, ο Duffy Duck, ο Road Runner, αλλά και το Coyote καταφθάνουν στο εκπτωτικό χωριό και καλούν όλους τους μικρούς μας φίλους να τους γνωρίσουν από κοντά, να φωτογραφηθούν και να παίξουν μαζί τους! Απολαύστε αυτά τα Χριστούγεννα παρέα με την οικογένειά σας στο εκπτωτικό χωριό και μην χάσετε τα δημιουργικά παιχνίδια με τις αυθεντικές Μασκότ στο μαγικό σπίτι των Looney Tunes, που υπόσχονται να σας διασκεδάσουν και να χαρίσουν στους μικρούς μας φίλους χαρά & γέλιο!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα 10 αυτοκίνητα που έχουν επιλεχθεί για το διαγωνισμό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015 για την Ελλάδα!

 

Περιπλανηθείτε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands και αποκτήστε τα 35-70% πιο φθηνά στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό shopping!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Λίγα Λόγια για τα McArthurGlen Designer Outlets

Tα McArthurGlen Designer Outlets είναι μέλος της McArthurGlen Group, ηγέτιδας και πρωτοπόρου στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη. Το Group το οποίο απαρτίζεται σήμερα από 20 κέντρα σε οκτώ χώρες, εισήγαγε το concept των designer outlets στην Ευρώπη το 1995. Οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα κέντρα κάθε χρόνο, προσελκύονται από αγαπημένα brands από το χώρο της μόδας που βρίσκουν 30-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Το portfolio του Group προσφέρει συνολικά 600.000 τ.μ. εμπορικών χώρων, στα οποία θα προστεθούν ακόμη 150.000 τ.μ. με τη δημιουργία του 21ου Designer Outlet στο Βανκούβερ, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο McArthurGlen Designer Outlet στη Βόρεια Αμερική και θα ανοίξει τις πόρτες του στα τέλη του 2014. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mcarthurglengroup.com.