PUBLI

Νέα εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγείας Oral Science της FREZYDERM

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα ζεστό χαμόγελο! Το λαμπερό χαμόγελο, όμως, προϋποθέτει γερά και υγιή δόντια. Η φροντίδα του στόματος θα πρέπει να είναι συστηματική, καθώς η καθημερινή επαφή με τροφές και υγρά, που καταναλώνουμε, αλλά και άλλοι παράγοντες, όπως ορμονικές αλλαγές ή θέματα υγείας, φθείρουν τα δόντια και διαταράσσουν το οικοσύστημα της περιοχής. Η νέα, εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγιεινής της FREZYDERM, Oral Science, χαρίζει όχι μόνο ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά μία ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα για ένα υγιές στόμα και γερά δόντια.

Αυτό που κάνει τη νέα σειρά ξεχωριστή, είναι ότι προσφέρει εξιδεικευμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη της φροντίδας της στοματικής κοιλότητας. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας (προστασία, λαμπερό χαμόγελο, ανακούφιση), στη σειρά FREZYDERM Oral Science θα βρείτε μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη πρόταση με οδοντόπαστα, στοματικό διάλυμα και προβιοτικό για την πλήρη επαναφορά και τη διατήρηση της στοματικής υγείας.

Προϊόντα ιδανικά για όσους κάνουν ομοιοπαθητική, για εγκύους ή διαβητικούς, για όσους αντιμετωπίζουν ουλίτιδα, τερηδόνα, πλάκα ή απλά επιθυμούν άμεση λεύκανση. Κάθε προϊόν έχει εμπλουτισμένη σύνθεση ώστε, εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, να συμβάλλει στην απομάκρυνση της μικροβιακής πλάκας,  στην επαναφορά και στη διατήρηση του στοματικού οικοσυστήματος και στον έλεγχο φλεγμονών του στόματος.

ΠΛΑΚΑ / ΠΕΤΡΑ / ΤΕΡΗΔΟΝΑ

 

Η οδοντόπαστα Plaque & Tartar Toothpaste είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων. Με τεχνολογία ενεργού πολυμερούς, εγκλωβίζει τα δραστικά συστατικά της και προσκολλάται στο σμάλτο, ενισχύοντας και παρατείνοντας τη διάρκεια δράσης της για άμεσα αποτελέσματα. Έτσι, απομακρύνει την πέτρα, καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα και προστατεύει από την τερηδόνα, ενώ έχει αντιφλογιστική και αντιμικροβιακή δράση και προσφέρει ευχάριστη δροσερή αναπνοή. Μετά το βούρτσισμα των δοντιών, χρησιμοποιήστε συνδυαστικά το φθοριούχο στοματικό διάλυμα Plaque & Tartar Mouthwash το οποίο προσφέρει έναν ισχυρό και καινοτόμο συνδυασμό ενεργών συστατικών και φυτικών εκχυλισμάτων για προστασία από την πέτρα και την καθημερινή φροντίδα δοντιών και ούλων.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ & ΑΜΕΣΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

 

Η οδοντόπαστα Whitening Toothpaste είναι τέλεια για ένα ακαταμάχητα αστραφτερό χαμόγελο, αφού λευκαίνει τα δόντια, διατηρώντας το πιο φυσικό, λαμπερό χαμόγελο σας. Η σύνθεσή της είναι βασισμένη στη σύγχρονη τεχνολογία micro-silica των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου και εξασφαλίζει τη μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της λευκαίνει και γυαλίζει τα δόντια εξαλείφοντας τις μόνιμες και ημιμόνιμες δυσχρωμίες και κηλίδες. Παράλληλα, καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα, προστατεύει από τερηδόνα, αποτρέπει τη δημιουργία μεμβράνης μικροβίων και προσφέρει παρατεταμένη δροσερή αναπνοή. Επιπλέον, για όσους επιθυμούν ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα, η οδοντόπαστα Instant Whitening Blue Toothpaste είναι ο πιστός σύμμαχός τους. Με συνδυασμό κόκκων πυριτίου και ειδική μπλε χρωστική, για ορατά λευκότερα δόντια, χαρίζει άμεσα λευκότερα δόντια στο λεπτό, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών, για λαμπερά χαμόγελα στη στιγμή. Συνδυάζονται ιδανικά με το στοματικό διάλυμα Plaque & Tartar Mouthwash ή το Sensitive Teeth Mouthwash.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

 

Για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια και τους επηρεάζουν τα κρύα ή και τα ζεστά ροφήματα και φαγητά, η οδοντόπαστα Sensitive Teeth Toothpaste δίνει τη λύση. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, της οποίας η εξειδικευμένη δράση αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματα και μειώνει σημαντικά την υπερευαισθησία των δοντιών, συγχρόνως καταπολεμά την πλάκα, αποτρέπει τη δημιουργία μεμβράνης μικροβίων, προστατεύει από την τερηδόνα, έχει αντιφλογιστική και αντιμικροβιακή δράση και φυσικά προσφέρει ευχάριστη δροσερή αναπνοή. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε παράλληλα το στοματικό διάλυμα Sensitive Teeth Mouthwash που ολοκληρώνει την καθημερινή φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών.

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑ

 

Η εξειδικευμένη οδοντόπαστα Periodontitis Toothpaste κατά των συμπτωμάτων της περιοδοντίτιδας είναι εμπλουτισμένη με Χλωρεξιδίνη 0,1%, Βιοενεργό Πεπτίδιο και Υαλουρονικό Οξύ, επιταχύνει τη φυσική ανάπλαση των ούλων και συμβάλει στην αποφυγή απώλειας των δοντιών. Παράλληλα αντιμετωπίζει τη μικροβιακή πλάκα, μειώνει την οστική φθορά, ενυδατώνει και επουλώνει τα ούλα, αντιμετωπίζει την αιμορραγία των ούλων και προστατεύει από την τερηδόνα. Συνδυάζεται ιδανικά με το διάλυμα Periodontitis Mouthwash με Χλωρεξιδίνη 0,12% για έξτρα προστασία στα δόντια,  ενυδάτωση και επούλωση των ούλων, αντιφλογιστική και αντιμικροβιακή δράση και ευχάριστη γεύση που διαρκεί. H διάρκεια χρήσης τους είναι έως 1 μήνα ή όπως συμβουλεύσει ο Οδοντίατρος.  Για περισσότερη φροντίδα, χρησιμοποιήστε το Periodontitis Chlorhexene Gel, ένα gel τοπικής χρήσης με θεραπευτική και κλινικά αποτελεσματική συγκέντρωση χλωρεξιδίνης 0,2% για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της περιοδοντίτιδας και της ουλίτιδας, το οποίο λειτουργεί ως ισχυρός αντιβακτιριακός παράγοντας. Διάρκεια χρήσης μέχρι 15 μέρες, ή όπως συμβουλεύσει ο οδοντίατρος.

Τα σκευάσματα Χλωρεξιδίνης προορίζονται για θεραπεία και για περιορισμένο χρονικό διάστημα πάντα με τη συμβουλή του Οδοντιάτρου.

ΟΥΛΙΤΙΔΑ

 

Η ουλίτιδα είναι φλεγμονή των ούλων με συμπτώματα όπως ερεθισμός, ερυθρότητα, κακοσμία, αιμορραγία ή οίδημα και τα κύρια αίτιά της είναι η οδοντική μικροβιακή πλάκα και η πέτρα. Χρησιμοποιώντας την οδοντόπαστα Gingivitis Toothpaste για τη θεραπεία της ουλίτιδας με ισχυρό συνδυασμό άλατος ψευδαργύρου, κυμενόλης και εκχυλίσματος από φαιοφύκια, προστατεύεται και αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η φλεγμονή και η αιμορραγική διάθεση, ενώ παράλληλα τα δόντια προστατεύονται από την τερηδόνα. Επιπλέον, έχει αντιφλογιστική και αντιμικροβιακή δράση, καταπολεμά το βακτήριο Porphyromonas Gingivalis, το οποίο είναι η κύρια αιτία ουλίτιδας, και προσφέρει δροσερή αναπνοή. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τη συνδυαστικά με το στοματικό διάλυμα Gingivitis Mouthwash αντίστοιχης σύνθεσης.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η στοματική υγεία της εγκύου διαταράσσεται προκαλώντας τερηδόνα, περιοδοντίτιδα και ουλίτιδα, κάτι που σχετίζεται με την αλλαγή των ορμονών. Έτσι, η οδοντόπαστα Pregnancy Toothpaste έρχεται να φέρει τη λύση σε κάθε μανούλα χάρη στα ειδικά επιλεγμένα δραστικά συστατικά της, τα οποία αντιμετωπίζουν συνολικά τα προβλήματα της στοματικής κοιλότητας, που προκαλούνται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Η οδοντόπαστα αυτή εμπλουτίζει τη στοματική κοιλότητα με ασβέστιο και φωσφορικά ιόντα, επιταχύνει την ομαλή επισμάλτωση, αντιμετωπίζει την αιμορραγία των ούλων, καταπολεμά την ξηροστομία και την πλάκα, προστατεύει από την τερηδόνα και την εμφάνιση ουλίτιδας της κύησης και αποτρέπει τη δημιουργία μεμβράνης μικροβίων επιτρέποντας σε κάθε μαμά να χαρεί στο μέγιστο την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Συνδυάζεται ιδανικά με το στοματικό διάλυμα Gingivitis Mouthwash.

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 

Τα άτομα που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή, μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον την οδοντόπαστα Homeopathy Toothpaste με σύνθεση απαλλαγμένη από ουσίες που αντιδοτούν στην ομοιοπαθητική αγωγή, επιταχύνει την ομαλή επισμάλτωση και βοηθά στη λεύκανση των δοντιών. Ταυτόχρονα καταπολεμά την τερηδόνα, αντιμετωπίζει την ξηροστομία, μειώνει την αιμορραγία των ούλων και προστατεύει από την ουλίτιδα και την περιοδοντίτιδα. Χωρίς Φθόριο, αιθέρια έλαια, σακχαρίνη, μέντα, παράγωγα μινθόλης, γαρυφαλέλαιο. Φυσικά, μπορείτε να το συνδυάσετε ιδανικά με το στοματικό διάλυμα Homeopathy Mouthwash, για συνεργικά αποτελέσματα, το οποίο πλην των άλλων δεν περιέχει αιθυλική αλκοόλη

ΔΙΑΒΗΤΗΣ

Η οδοντόπαστα Diabetic Toothpaste έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής των ατόμων με διαβήτη. Καθώς περιέχει εξειδικευμένους συνδυασμούς βιοενεργού πεπτιδίου και υαλουρονικού οξέος, αποτρέπει τις συνέπειες αύξησης της γλυκόζης στη στοματική κοιλότητα των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη. Η οδοντόπαστα αυτή μειώνει την οστική απώλεια, καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα, ενυδατώνει και επουλώνει τα ούλα, μειώνει την αιμορραγία τους, αντιμετωπίζει την ξηροστομία και ταυτόχρονα προστατεύει από την τερηδόνα. Συνδυάζεται ιδανικά με το στοματικό διάλυμα Gingivitis Mouthwash.

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

 

Το συμπλήρωμα διατροφής Prodilac Oral περιέχει προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus salivarius Oral S1 και Βιταμίνη D3 για τη διατήρηση και την επαναφορά της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του στόματος και τη διατήρηση της φυσιολογικής οδοντοστοιχίας. Είναι μασώμενο δίσκιο, κατάλληλο για ενήλικες με ευχάριστη γεύση λεμόνι. Ενώ το συμπλήρωμα διατροφής Prodilac Oral Kids είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών, σε μορφή μασώμενης παστίλιας με ευχάριστη γεύση βατόμουρο/κεράσι.

Το στόμα μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πύλη της ζωής, καθώς με αυτό λαμβάνουμε την τροφή και είναι το μέσο επικοινωνίας μας. Μιλάμε, φιλάμε, εκφραζόμαστε, χαμογελάμε! Η εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγείας της FREZYDERM, Oral Science, είναι εδώ να καλύψει κάθε σας ανάγκη! Γιατί, στη FREZYDERM, θέλουμε να βλέπουμε περισσότερα μοναδικά και υγιή χαμόγελα!