PUBLI

Ο ιππότης Καλόκαρδος και η νεράιδα Ελπίδα

Η PLAYMOBIL Hellas και η Φαίη Σκορδά, παρουσίασαν σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις των αγαπημένων παιχνιδιών, το παιδικό παραμύθι "Ο ιππότης Καλόκαρδος και η νεράιδα Ελπίδα", αφιερωμένο στο Σύλλογο "Όραμα Ελπίδας".

Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου δεκάδες φίλοι της PLAYMOBIL βρέθηκαν στο PLAYMOBIL FunPark, για να ανακαλύψουν από κοντά μια μαγική ιστορία προσφοράς και αγάπης, που αφηγήθηκε στα παιδιά η ambassador του προγράμματος PLAYMOBIL play & give, Φαίη Σκορδά. Ο σοφός βασιλιάς διοργανώνει αγώνες για να ανακαλύψει τον πιο γενναίο ιππότη και την πιο καλή νεράιδα σε ολόκληρο το βασίλειο. Ανάμεσα στους αγωνιζόμενους βρίσκονται ο Καλόκαρδος και η Ελπίδα, οι οποίοι μέσα από τις πράξεις τους αποδεικνύουν ότι αυτό που μετράει περισσότερο, αυτό που κάνει τους ιππότες πραγματικά γενναίους και τις νεράιδες αληθινά καλές, δεν είναι τα κατορθώματα τους, αλλά το πόσους έχουν βοηθήσει.

Η Φαίη Σκορδά και ο συγγραφέας του παραμυθιού, Αντώνης Παπαθεοδούλου, συζήτησαν με τα παιδιά για την αξία της προσφοράς και τα ουσιαστικά μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης που μεταφέρει η ιστορία του ιππότη Καλόκαρδου και της νεράιδας Ελπίδας και έπαιξαν μαζί τους, στο κατάμεστο PLAYMOBIL FunPark. Ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων, με έμπνευση από τις αξίες του προγράμματος PLAYMOBIL play & give και τους σκοπούς του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” δημιούργησε την ιστορία των δύο πρωταγωνιστών, συμβάλλοντας και ο ίδιος με τον τρόπο του στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η Marketing Manager της PLAYMOBIL Hellas, Ειρήνη Ευφραιμίδη, τονίζοντας τη σημασία της πρωτοποριακής αυτής ενέργειας, αναδεικνύοντας στην πράξη την κοινωνική ευαισθησία της εταιρίας, η οποία βρίσκεται σταθερά δίπλα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Το συλλεκτικό παραμύθι PLAYMOBIL play & give εκδίδεται από τις Eκδόσεις Παπαδόπουλος και διανέμεται δωρεάν από την PLAYMOBIL, στο PLAYMOBIL Fun Park, καθώς και σε ειδικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών διατίθενται και οι νέες φιγούρες του προγράμματος – η πανέμορφη νεράιδα και ο θαρραλέος ιππότης – οι οποίες γίνονται και φέτος σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό. Χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος PLAYMOBIL play & give 2014 είναι το Nickelodeon. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των συλλεκτικών φιγούρων διατίθεται στο Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.