PUBLI

O Νίκος Κουρκούλης πιο απολαυστικός από ποτέ στον Sfera 102,2

Καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου, ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε στο studio του Sfera 102,2 και με αστείρευτο χιούμορ, όπως πάντα και ανεβασμένη διάθεση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και στη νυχτερινή Αθήνα, τα είπε όλα!

Το βράδυ της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου ήταν διαφορετικό για τους ακροατές του Sfera 102,2… με τραγούδια – επιλογές του Νίκου Κουρκούλη, με λόγια από καρδιάς και με πειράγματα στα οποία συμμετείχαν και διάσημοι φίλοι του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Το ξεκίνημα του στη Βόρεια Ελλάδα, τα χρόνια της απόλυτης επιτυχίας και η στιγμή της… αναθεώρησης στην ζωή του, οι δημιουργοί που εκτιμά και η επιθυμία του να συνεργαστεί δισκογραφικά με νέους στιχουργούς και συνθέτες, «το φαινόμενο Παντελίδη» και το τραγούδι που τον συγκινεί με τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου…

Η απόφαση να φύγει οικογενειακώς από την Ελλάδα, η στάση της συζύγου του Κέλλυς Κελεκίδου και η καθημερινότητά τους στην Αυστραλία είναι κάποια θέματα που – πάντα με χιούμορ – μοιράστηκε με τους ακροατές του Sfera 102,2!

Στις επίμονες ερωτήσεις της Γιώτας Τσιμπρικίδου για το αν τελικά έχει επιστρέψει στην Αθήνα μόνιμα, ο Νίκος Κουρκούλης δεν απάντησε με σιγουριά γιατί αυτή την περίοδο απλώς απολαμβάνει την θερμή υποδοχή του κόσμου και – όπως είπε – μ΄ αυτόν τον τρόπο μειώνεται η μοναξιά που νιώθει!

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε για τον Νίκο Κουρκούλη, αποκάλυψε το πόσο πειραχτήρι είναι πάνω στην πίστα του Club 22 και παραδέχτηκε ότι οι δυο τους ταιριάζουν πολύ, ενώ ο αγαπημένος σε όλους Αντύπας χρησιμοποίησε τα πιο τρυφερά λόγια για να περιγράψει τι νιώθει για τον Νίκο Κουρκούλη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Τέλος, μετά από πολλά μηνύματα των ακροατών , ο ξεχωριστός καλεσμένος του Sfera 102,2 τούς χάρισε a cappella ερμηνείες…

Ένα Ποντιακό κομμάτι αφιερωμένο στην μητέρα του στην Καβάλα και- από το ρεπερτόριό του- το τραγούδι «Κάποιες νύχτες με φεγγάρι» για τους ανθρώπους που βρίσκονται μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα…

Τη δίωρη συνέντευξη του Νίκου Κουρκούλη στη Γιώτα Τσιμπρικίδου είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν live oι ακροατές του Sfera 102,2 μέσα από το ανανεωμένο του site sfera.gr