PUBLI

Οικογενειακά παγωτά Heartmade από την Κρι Κρι… και η αγάπη δεν τελειώνει

Αυτό το καλοκαίρι δώστε ακόμα περισσότερη γεύση στις διακοπές σας με τα Heartmade παγωτά της καρδιάς μας. Είτε βρίσκεστε με την παρέα σας, είτε απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι με την οικογένειά σας, η σειρά οικογενειακών παγωτών Heartmade από την Κρι Κρι είναι εκεί για να σας δροσίζει κάθε μέρα.

Κάθε γεύση τους και μια διαφορετική απόλαυση που μιλάει στο στόμα! Τα οικογενειακά παγωτά Heartmade της Κρι Κρι είναι η γεύση του φετινού καλοκαιριού,. Και τώρα με 50% περισσότερο παγωτό δώρο, για να τα δοκιμάσετε όλα με την καρδιά σας!

Με περισσότερα από 62 χρόνια εμπειρία στη δημιουργία απολαυστικών παγωτών, η Κρι Κρι μας «ταξιδεύει» με κλασικές  αλλά και πολλές αγαπημένες, γεύσεις για όλα τα γούστα. βανίλια, κακάο, φράουλα, φυστίκι, Stracciatella, αλλά και μοναδικές γεύσεις με άρωμα Ελλάδας όπως το Σύκο και το Αγριοκέρασο. Η απόλαυση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με τη μοναδική προσφορά για αυτό το καλοκαίρι: επιπλέον 50% παγωτό δώρο στις συσκευασίες των 1.5lt αλλά και των 3lt για ακόμη μεγάλύτερη απόλαυση!. Η καλύτερη αφορμή για οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι με φίλους!

Εσείς ακόμη να πάρετε το δώρο σας;

Αναζητήστε ένα από τα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι και γίνετε μέλος της οικογένειας που από το 1954 γεμίζει τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις με δροσιά και ξέγνοιαστες γευστικές στιγμές αγάπης.

Και επειδή είναι ωραίο να λιώνεις από αγάπη συντροφιά με την Κρι Κρι μοιράσου το με τα hashtags #krikri #mykrikri !