PUBLI

Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

Άλλες στιγμές εκρηκτικός και άλλες ευαίσθητος, φανερά χαρούμενος και συγκινημένος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε χθες σε ένα ασφυκτικά γεμάτο FANTASIA όλα τα τραγούδια του νέου άλμπουμ με τίτλο «ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ», ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε!

Ξεκινώντας από τις μεγάλες επιτυχίες του «ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ» και «ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ», που περιέχονται σε αυτόν το δίσκο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μια εντυπωσιακή έναρξη που ταρακούνησε το κοινό, για να συνεχίσει με τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ, που από το πρώτο άκουσμα ενθουσίασαν το ακροατήριο και κυρίως τους εκατοντάδες τυχερούς fans που είχαν έρθει για να στηρίξουν τον αγαπημένο τους νεαρό λαϊκό τραγουδιστή!

Εκεί ήταν και οι Έλλη Κοκκίνου, Ελένη Φουρέιρα, Μαλού, Μύρωνας Στρατής, Μελίνα Μακρή (VEGAS), ΜΕΛΙSSES, Χρήστος Μενιδιάτης, Φανή Δρακοπούλου, καθώς και πολλοί άλλοι φίλοι και συνάδελφοι του καλλιτέχνη, άνθρωποι της μουσικής & των media.

 

Η παρουσίαση του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού «ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ» που κυκλοφορεί -όπως και όλοι οι προηγούμενοι- από την Cobalt Music, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της αεροπορικής εταιρίας Ellinair (Mouzenidis Group).