PUBLI

Όλες οι επώνυμες μασκότ στο Santa Claus Kingdom 5 και 6 Ιανουαρίου

Την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, από τις 5-8 το απόγευμα είναι η τελευταία ευκαιρία να δουν οι μικροί φίλοι όλες μαζί τις επώνυμες και αγαπημένες μασκότ στο Santa Claus Kingdom!

FRODI, ο παγοκολλητός, Χελωνιντζάκια, Lalaloopsy Bea Spells- a -Lot & Lalaloopsy Crumbs, Μπομπ Σφουγγαράκης + Πάτρικ, Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια περιμένουν τους μικρούς τους φίλους να έρθουν να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζι τους.

Ο FRODI ο παγοκολλητός των παιδιών, ο χιονάνθρωπος που δε λιώνει ποτέ! Ο μοναδικός Frodi είναι η επίσημη μασκότ του πάρκου και θα γίνει η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων!

Μαζί του θα είναι τα ατρόμητα Χελωνονιντζάκια, ο Leonardo και ο Donatello οι λατρεμένες Lalaloopsy Bea Spells- a -Lot και Lalaloopsy Crumbs,ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο “κολλητός” του ο Πάτρικ και η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια!

Για 2 μόνο εμφανίσεις: Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Ιανουαρίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ!

Το Santa Claus Kingdom μας μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους στο πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Βασίλειο! Σε έναν απέραντο κόσμο παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους μας, για τέταρτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων! Έως τις 7 Ιανουαρίου!

Σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλά πολλά παιχνίδια, – πάνω από 40 παιχνίδια – αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, happenings, μαγικά κόλπα, face painting …

Με 1 εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος, που δεν θα ξεφύγει από το budget τους.