PUBLI

RoundTable Discussions: Είσαι έτοιμος να φτιάξεις τη ζωή σου;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συντονίζει μια από της πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις με σκοπό να μοιραστούμε πρακτικές συμβουλές για την βελτίωση της ζωής μας.

Τα Round Table Discussions πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.  Ψυχολογία, Ρεφλεξολογία, Διατροφή και Life Coaching σε ένα τραπέζι εκθέτουν απόψεις, ιδέες και συμβουλές που θα σου φτιάξουν την ζωή αν τις εφαρμόσεις!

Τώρα μπορείς να δεις το 1ο Video RoundTable Discussions Athens!

 

Μπορείς να φτιάξεις άμεσα την Ψυχολογία σου;

Με μια βόλτα στην παραλία;

Μια βόλτα με γυμνά πέλματα στη παραλία με μικρά βοτσαλάκια βοηθάει στην ενεργοποίηση όλου του σώματός μας όπως λέει και η Ρεφλεξολογία. Πάρε τον αγαπημένο/η σου και πάμε στην παραλία!

Με διατροφή;

Σοκολάτα | Δεν το λέει απλώς η όρεξή σας, αλλά το διαβεβαιώνει και η επιστήμη!

Ένα κομμάτι σοκολάτα, κατά προτίμηση με υψηλή περιεκτικότητα κακάου, βοηθάει λόγω της θεοβρωμίνης που περιέχει στο να αισθανθεί κανείς καλύτερα.

Επίσης, η κατανάλωση σοκολάτας επηρεάζει το νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη, που σχετίζεται με την καταπολέμηση της κατάθλιψης.

Μια νέα συνήθεια, μια νέα αρχή.

Ζωγράφισε, μάθε κάποιο μουσικό όργανο, γίνε μέρος κάποιας ομάδας. Ο Ken Sheldon, ψυχολόγος του Πανεπιστημίου του Μιζούρι, πραγματοποίησε τέσσερις έρευνες σε περισσότερους από 1.000 φοιτητές, μελετώντας την ευτυχία τους κατά τη διάρκεια του σχολικού εξαμήνου. Διαπίστωσε πως οι φοιτητές που άρχισαν καινούργιες δραστηριότητες, έγιναν μέλη μιας λέσχης, ή άρχισαν ένα καινούργιο σπορ, αισθάνονταν συνεχώς ευτυχείς.

Γελάστε με την καρδιά σας.

Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, το γέλιο παράγει μια χημική ένωση που ανεβάζει άμεσα την διάθεση, μειώνει τον πόνο, το άγχος και ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού.

Ή όλα τα παραπάνω μαζί!

Πάρε μέρος σε μια φιλανθρωπική δράση όπως είναι η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης και βοήθησε το κοινωνικό σου σύνολο προσφέροντας στον εαυτό σου μια νέα αρχή, απελευθερώνοντας μόνιμα τοξικά συναισθήματα. Μάθε περισσότερα στο www.drasi.eu

Κάθε εβδομάδα, κάθε τρίτη, και ένα νέο βίντεο με πρακτικές συμβουλές από τα roundtable Discussions!