PUBLI

Σοκολατένιο χρώμα που διαρκεί και προστασία από τον ήλιο, με τη βοήθεια της FREZYDERM!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Λίγο πριν υποδεχτούμε την πιο ζεστή εποχή του χρόνου η διάθεση όλων έχει γίνει πιο ανάλαφρη, τα βαριά παλτά έχουν διαδεχτεί τα  κοντομάνικα και τα σορτσάκια και ετοιμαζόμαστε για τις επιδρομές στις κοντινές παραλίες. Αλλά τι γίνεται με το μαύρισμα; Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει έναν ηλιοκαμένο τόνο στην επιδερμίδα της προτού βγει στην παραλία. Η FREZYDERM έχει τη λύση!

Το νέο αυτομαυριστικό Bronze Water Color Mist  προσδίδει στην επιδερμίδα  το ομοιόμορφο φυσικό bronze χρώμα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη από το πρώτο 24ωρο μετά την εφαρμογή καθώς η DHA και το πολυμερές μελανίνης δρουν σε συνδυασμό για να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα χρώματος, ταχύτερη εμφάνιση του μαυρίσματος και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Η επιδερμίδα αποκτά το μέγιστο χρώμα 24 ώρες μετά την εφαρμογή και η ισχύς του ξεθωριάζει με τη φυσιολογική απολέπιση του δέρματος. 90% των εθελοντών που το δοκίμασαν θεώρησαν το χρώμα πιο φυσικό 48 ώρες μετά την εφαρμογή, ενώ το 86% το θεώρησε πιο φυσικό μετά από μόλις 8 ώρες. Είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα και ενδείκνυται για άτομα με λεύκη καθώς μειώνει τη χρωματική διαφορά του δέρματος, για άτομα με φωτοευαισθησία, που δε μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο ελεύθερα, αλλά και για άτομα με ανοικτό φωτότυπο, που δεν έχουν υψηλά επίπεδα μελανίνης και μαυρίζουν δύσκολα. Επιπλέον, προσφέρει υψηλή αντιο-ξειδωτική προστασία και μπορεί να επιλεγεί εναλλακτικά του solarium. Έρχεται σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει εύκολο και ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή. Δεν περιέχει Parabens.

Το
Bronze
Water
Color
Mist
της FREZYDERM
θα
κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει γρήγορα
και χωρίς κόπο πως βρίσκεται ήδη σε
διακοπές στα σοκάκια κάποιου ζεστού
ελληνικού νησιού. Χωρίς τις ακτίνες του
solarium
και χωρίς να έχουν περάσει ώρες κάτω
από τον καυτό ήλιο, όλες οι γυναίκες
μπορούν πλέον να αποκτήσουν την ηλιοκαμένη
επιδερμίδα που επιθυμούν εύκολα και
γρήγορα.

 

Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Σε μια χώρα, όπως η δική μας, χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή. Για να παραμείνει ο ήλιος φίλος μας, όμως, η προστασία του δέρματός μας πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Η FREZYDERM παρουσιάζει δύο νέα, καινοτόμα προϊόντα που θα μας συντροφεύσουν και αυτό το καλοκαίρι, το αντηλιακό Sea Side Mist με SPF 50+  και το Anti Thermal Water Mist για  τόνωση και δροσιά όσο είμαστε στην παραλία.

 

Για όσους επιθυμούν να είναι ξέγνοιαστοι σε μία παραλία κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, η FREZYDERM δημιούργησε το νέο Sea Side Mist με SPF 50+ για πολύ υψηλή προστασία. Το νέο αντηλιακό της FREZYDERM προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις ακτίνες UVR. Επιπλέον, είναι ένα πολύ πρακτικό προϊόν καθώς έχει λεπτόρρευστη, υγρή, μη λιπαρή υφή για πανεύκολη εφαρμογή και προορίζεται για όλη την οικογένεια, από παιδιά  πέντε ετών μέχρι ενήλικες. Το υψηλό SPF που διαθέτει, κάνει το Sea Side Mist ιδανικό για δέρματα με φωτοευαισθησία που δε μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο ελεύθερα, όπως και για άτομα που έχουν ανοικτό φωτότυπο. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία. Η καινοτομική του airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα εξασφαλίζει εύκολο και ομοιόμορφο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή. Συστήνεται να εφαρμόζεται 15 με 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και να ανανεώνεται συχνά, κυρίως μετά το κολύμπι. Το Sea Side Mist SPF 50+ δεν περιέχει οινόπνευμα ή Parabens.

 Και όσο είμαστε στην παραλία, η FREZYDERM είναι εδώ για να φροντίσει την επιδερμίδα μας, με το νέο καταπραϋντικό νερό Anti Thermal Water Mist για πρόσωπο και σώμα. Η πρωτοποριακή φόρμουλά του στηρίζεται στις άριστες ιδιότητες της Ακακίας και προσφέρει ενεργή κυτταρική ενυδάτωση. Η τριπλή δράση του προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση σε βάθος (έως 47%), ενεργοποιεί τα κύτταρα για να παράγουν τη φυσική υγρασία, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τους δείκτες  αφυδάτωσης ώστε να εντατικοποιηθεί η μεταφορά υγρασίας στα κερατινοκύταρρα. Κάποια ακόμη ευεργετικά του χαρακτηριστικά είναι η αναδόμηση της επιδερμίδας και η επαναφορά του υδατικού ισοζυγίου στο ξηρό από τον ήλιο δέρμα. Εγγυάται ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση έως 44%, αύξηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας έως 70%, όπως και αύξηση της ελαστικότητας έως 28%. Το νέο Anti Thermal Water Mist είναι χωρίς parabens και περιέχει εκχύλισμα από φύκια, το οποίο έχει άριστη αντιοξειδωτική δράση, και όσο αυξάνεται η εξωτερική θερμοκρασία αυξάνεται και η προστασία που παρέχει στο δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φυσική του άμυνα. Η καινοτομική του airless συσκευασία με την ειδική βαλβίδα, προσφέρει εύκολο και ομοιόμορφο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή όσες φορές απαιτείται δροσιά και ενυδάτωση στο πρόσωπο ή το σώμα. Σε περίπτωση που έχει προηγηθεί εφαρμογή αντιηλιακού, το Anti Thermal Water Mist ψεκάζεται μετά από 15 με 20 λεπτά.

Η FREZYDERM γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες κάθε δέρματος που δημιουργούνται από την έκθεσή του στον ήλιο και πόσο σημαντική είναι για αυτό η συνεχής προστασία και περιποίηση. Το  Sea Side Dry Mist με SPF 50+  και το Anti Thermal Water Mist θα γίνουν ο σύμμαχός μας για να απολαύσουμε το άγγιγμα του ήλιου χωρίς έγνοιες!