PUBLI

Τhe Athens Mosaic: H Heineken μας καλεί να γίνουμε κομμάτι της Αθήνας!

Ένα μωσαϊκό στο κέντρο της πόλης από τους Αθηναίους για την Αθήνα.

«Τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα;», είναι η ερώτηση της Heineken σε όσους ζουν σε αυτή. Οι απαντήσεις σας λοιπόν (όσων ζείτε στην Αθήνα και όσων την αγαπάτε) θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό έργο στο κέντρο της πόλης!

Με αφορμή την καμπάνια «Cities», η Heineken αφιερώνει τον Οκτώβριο στην Αθήνα και μας καλεί να δημιουργήσουμε ένα μωσαϊκό, φτιαγμένο από ψηφίδες με μηνύματα για την Αθήνα από τους ίδιους τους Αθηναίους.

Απαντώντας στην ερώτηση της Heineken για το τι δεν θα αλλάζαμε με τίποτα στην Αθήνα θα φτιάξουμε ένα μωσαϊκό γεμάτο ιδέες και σκέψεις. Στόχος της μάρκας είναι η αποτύπωση σκέψεων και εμπειριών για την Αθήνα σε ένα έργο που θα αποτελεί μια εικαστική πινελιά στο κέντρο της πόλης. Η αποκάλυψη του Μωσαϊκού της Αθήνας θα γίνει με ένα μεγάλο event όπου θα γιορτάσουμε όλα αυτά που την κάνουν μοναδική!  

H Heineken ζει στις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη κάνοντας πιο έντονους και συναρπαστικούς τους γρήγορους ρυθμούς στους οποίους κινούνται. Σε αυτό το πνεύμα, η καμπάνια «Cities» της Heineken επανέρχεται για να συνδέσει όλες εκείνες τις μαγευτικές πόλεις του κόσμου και καλεί όλους όσους ζουν σε αυτές να τις αναδείξουν!