PUBLI

The Meet Market: Έρχεται με πικάντικη διάθεση στην Τεχνόπολη

Καυτός προβλέπεται ο Φεβρουάριος, όχι λόγω καιρού αλλά….λόγω αισθησιακής ατμόσφαιρας! Εντάξει αστειευόμαστε … ωστόσο όντως στις 13 και 14 Φεβρουαρίου που θα γίνει το Meet Market στη Τεχνόπολη θα δημιουργήσουμε μια εσανς λίγο πιο πικάντικη από το συνηθισμένο.

Κατά πρώτον αυτή τη φορά θα είμαστε σε τρία κτίρια: στο «Μηχανουργείο», στο κτίριο «Νέοι Φούρνοι» και στην «Αποθήκη».  Μην ανησυχείτε, θα έχουμε παντού χάρτες για να ξέρετε που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε από τους 90 + πάγκους των  καλλιτεχνών, κατασκευαστών, εμπόρων και παραγωγών που θα σας εντυπωσιάσουν με τα προϊόντα τους.

Κατά δεύτερον, και εδώ είναι τα πικάντικα κι ωραία, θα παίξουμε ένα παιχνίδι στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου! Στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν 3 κουτιά με τους παρακάτω τίτλους / κατηγορίες :

1) “Μόλις χώρισα”

2) “Για πάντα εργένης” και

3) “Σε σχέση και μ’ αρέσει”

Οποιος θέλει να παίξει θα βάζει σε ένα χαρτάκι το όνομά του και θα το ρίχνει στο αντίστοιχο κουτί που νιώθει ότι ανήκει. Την Κυριακή το βράδι θα γίνει η κλήρωση και οι νικητές από τις δυο πρώτες κατηγορίες θα κερδίσουν ένα μυστηριώδες ραντεβού στα τυφλά ( με μπόλικο αλκοόλ μέχρι να γίνουν τύφλα, στο σημείο που ερωτευόμαστε και το σκαμπό) κανονισμένο απο το Meet Market ενώ οι νικητές τις τρίτης κατηγορίας θα κερδίσουν μια ρομαντική βραδιά με κοκτέηλς κερασμένα από το Meet Market!

Αγαπάμε κάθε αφορμή που θα μας κάνει να ξεχαστούμε, να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε, γι’ αυτό ελάτε στο Meet Market να τα ζήσουμε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα με πολύ μουσική, έμπνευση, δώρα, παιχνίδια για τα παιδιά και ….έρωτα…

February Meet Market, the LOVE EDITION!